Medové víly od Garnier

pondělí, června 02, 2014

Krásné pondělí všem!
Právě mi začalo zkouškové období a hned dnes mám dvě zkoušky, jestli to takhle povedu dál, tak to bude snad poprvé, co budu mít hotovo extra brzo. 
Na dnešní den jsem si pro vás připravila článek o novém šamponu a kondicionéru od Garnier, jelikož jsme si o vláskách už dlouho nepovídaly a celý duben se nesl ve znamení dekorativní kosmetiky. Od té si tedy asi tak na minutu odpočineme a budeme si povídat o kosmetice pečující. 


Garnier přišel nedávno s novými kamarády svých známých a ověřených šamponů Ultra Doux, tentokráte ovšem s variantou, která obsahuje mateří kašičku a nese francouzský název Trésors de miel, tedy krásné "Poklady medu" a uznejte, že už název samotný navádí k vyzkoušení. Oba produkty jsou určené na oslabené, lámavé vlasy a mají je posilovat, ochraňovat a vyživovat. Pyšní se také tím, že jsou bez parabenů. 


Velice se mi líbí, jak si Garnier v poslední době dává velice záležet na svých balení a snaží se celou svou širokou škálu výrobků definovat a vymezit v obchodech v jednolitém stylu. Nese se v něm tedy i design těchto dvou drobečků, kteří podědili stejný obal, jako jejich předchůdci. Vyobrazení úlu a včeliček pak dodává celému konceptu na dramatičnosti a hned je jasné, že si kupujete produkt, se kterým bude mít med co dočinění. 
Jak jsem již psala v úvodu, hlavní složkou šamponu a kondicionéru je med, dále pak ale také mateří kašička a propolis (jakýsi včelí tmel, no kdo ví). 
Tyto složky mají za následek jediné, vlásky jsou po používání produktů, které jsou jimi nabité posílené, vyživené, hydratované a lesklejší. 
Výsledek je skvělý a výrobce si účinky opravdu nevymyslel, jelikož mé vlasy jsou po používání krásné. 
Jediný mínus je ten, že vzhledem k hydratačním účinkům jsou vlasy hned druhý den splihlejší a nejsou tak nadýchané. To je výsledek používání jakéhokoliv hydratačního a regeneračního produktu na vlasy. 


Šampon i kondicionér jsou velmi husté, dobře k vlasům přilnou, obalí je hustou pěnou, dokonale je vyčistí a snadno se vymyjí. Medík krásně voní a vaše hříva tak bude úplně k nakousnutí. 
Tak schválně, kdo uhádne, co je nalevo a co napravo? Nebudu vás napínat, vpravo je kondicionér a na proti němu šampon. Na první pohled ale rozdíl rozhodně nepoznáte. 

Můžu vám je doporučit? Rozhodně!

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Med nesnasim, prekvapive v kosmetice mi nevadi a dokonce i voni. Tohle duo vypada dobre:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K jídlu ho nemusím, do čaje si ho nedávám, ale jako pečující složka je med parádní :-)

      Vymazat
  2. Taky mám v plánu si je pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty vypadají hodně dobře :), jen nevím jak bych zvládla medovou vůni, která mi normálně docela vadí :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně mě tahle medová verze láká, určitě jí někdy s radostí vyzkouším. Teď momentálně používám Ultra doux s brusinkou a arganovým olejem a jsem více než spokojená :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá ta řada je perfektní, měla jsem i tu bylinkovou verzi a také byla skvělá

      Vymazat
  5. Působí na mě moc sympaticky, akorát se právě teď zaměřuju naopak na něco, co by mi vlasy udrželo nadýchané a svěží co nejdýl a je pravda, že pokud je produkt vyživující, tak ten efekt umytých vlasů nevydrží tak dlouho :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  6. zrovna dneska jsem na ně v Rossmannu koukala, protože zrovna běží akce 2+1 zdarma :) ale nakonec jsem je tam nechala, chyba!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)