Milani: Briliant Shine Lip Gloss

pátek, června 27, 2014

Dobré ráno milé čtenářky, 
vítám vás u posledního článku tohoto týdne, ve kterém si budeme povídat o nových, Briliant Shine lescích na rty od Milani. Ty mě oslovily už dávno před tím, než se k nám dostaly, jelikož si je zamilovaly blogerky po celém světě. Nebyla bych to já, kdybych novinku, která se stala megahvězdou doslova přes noc také nechtěla otestovat. Je až neuvěřitelné, jak rychle po uvedení na americký trh se lesky dostaly i k nám a tak nebylo nic jednoduššího, než si je objednat na internetových stránkách oficiálního českého zastoupení, vyčkat na balíček a s vervou se pustit do testování. 


Nové Briliant Shine lesky na rty si můžete pořídit hned ve třinácti variantách, při ceně 129 Kč za kus. Já jsem si pro začátek (pšššt) vybrala dva odstíny a to 09 Sweet Grapefruit a také 05 v odstínu Berry Tempting, tedy odstíny, které se snad nemohou lišit více. 
Lesky jsou vyráběny ve spojených státech, v balení je 6ml produktu (což je mimochodem o trošku méně, než je obvyklé, většinou se objem pohybuje kolem 8ml), expirační doba je stanovena na 18 měsíců. 


Lesky jsou balené v jednoduchém, přesto elegantním průhledném, hranatém plastovém obalu, který je zakončen zlatým hrdlem ve stejném duchu. Celé balení je vybaveno zlatými nápisy a lesk přišel celý zatavený tak, že jsem se do něj pořádně ani nemohla dostat. 
Aplikátor lesku je zkosený směrem vzhůru a také je po stranách jemně propadlý tak, aby se akorát vešel na ret a zahalil ho celý do barvy. Aplikátor je velice jemný a rukojeť dostatečně dlouhá na to, abyste s ní mohly bez větších problémů manipulovat. Zkosení a zúžení je rovnoměrné, takže při aplikaci lesku nemusíte s aplikátorem točit dokola a přemýšlet nad tím, jak ho správně nastavit. Jedno namočení dodá ideální poměr barvy zhruba na jeden ret. Alespoň v mém případě a bude se to tak lišit dle toho, jak velké vaše rtíky jsou. 


Hned při prvním vyzkoušení jsem byla překvapená tím, jak pigmentované lesky jsou a jak lehce tedy mohou nahradit jakoukoliv rtěnku a můžete je velice snadno použít samostatně, dodat rtíkům lesk a přitom i dostatek barvy dle potřeby. 
Aplikátor je opravdu ideální, krásně klouže po rtech a zajistí rovnoměrné rozetření lesku na plochu rtů. Konzistence lesku je poněkud hutnější, takže rty jakoby zahalíte jemnou vrstvou gelu, která ke rtům během chvilky přilne a vytvoří na nich neviditelnou vrstvu se zacelenou barvou, která se po několik hodin jen tak nehne. Výdrž bych stanovila někde mezi čtyřmi a pěti hodinami, což je, vzhledem k tomu, že se jedná o lesk omračující. Po celou dobu se lesk na rtech drží jako přibitý, nezalézá do vrásek, nehrudkovatí, neslévá se do čárek. Až ke konci své životnosti má tendenci zachytit se k vnější línii rtů a držet a držet, zatímco se úplně vytratí ze rtů. To je tedy čas ho znovu oživit. 


Sweet grapefruit je velmi přirozená, jemná, nenáročná, každodenní nude barvička, se kterou oživíte kdejakou rtěnku a pomocí které dodáte rtům šťavnatý look. Lesk neobsahuje třpytky and shimmer. 


Berry tempting je oproti tomu opravdu výrazná, velmi pigmentovaná barva letní borůvky, která by pro běžné denní nošení mohla být pro některé jedince až moc výrazná. Opět se jedná o matný lesk bez třpytek a shimmeru. 

Slovo závěrem? Tyto lesky ve svém životě rozhodně potřebujte. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Vypadají fantasticky! :))) Ale více se mi spíše líbí ten světlejší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Lesky vypadají báječně, jen by mě zajímalo jak moc lepivé jsou?

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšu v článku, lesky jsou hutné spíš než cokoliv jiného a neřekla bych, že lepí o nic výrazně než jiné

      Vymazat
  3. To mi nedělej! Já mám zákaz nakupovat věci na rty :D. Ach jo...neodolám :D

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají opravdu krásně, tak si třeba po brigádě udělám radost :) ještě se musím rozmyslet, zda milani nebo tanya lesky...musím počkat na recenzi od tebe, abych se mohla rozhodnout :))

    OdpovědětVymazat
  5. Berry tempting mě velmi uchvátila :) díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)