Tanya Burr: Lesky na rty

pondělí, června 30, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Doufám, že jste si užily víkend a to podstatně více než já. Nejen že jsem jeho půlku strávila v práci "jak jinak", ale tu druhou jsem proležela v posteli, totálně vyřízená. Nejspíš na mě něco leze. Ach jo. A to se teď, kdy čtete článek (přelož jako od 8:00 :-)) trápím na zkoušce ze statistiky, na kterou jsem se pochopitelně hodně naučila :D. P:S: Další termín to jistí, že? 
Anyways, dnes si dáme další leskovní článek, tentokrát se podíváme na lesky na rty od úžasné Tanyi (??) Burr, která je všem známou youtuberkou. 
Už jen proto, že Tanyu sleduji už od jejich začátků bylo jasným předpokladem pro to, abych si její lesky zakoupila a neuvěřitelně jsem se těšila na testování. 


V první řadě a především, nejsou to krásné obaly? Ano, kde kdo by řekl trapné, průhledné plastové balení s černým hrdlem. A co. Nicméně je propracované do detailu, se skutečným vytisknutým vlastno-ručním podpisem Tanyi a to malé srdíčko jako bonus :-( No jo, je to trošku sentimentální. Jedeme dál. 


Lesky i laky na nehty, které prozatím v této kolekci koupíte (ano, říkám prozatím, jelikož nedávno bylo prozrazeno, že bude celá kosmetická řada od makeupy až po oční stíny) byly vyhotoveny ve spolupráci a anglickým výrobcem kosmetiky Eye Candy. Nakupovat je můžete v několika internetových obchodech po celém světě, k těm nejdostupnějším a také obchod, kde jsem kupovala lesky já je feelunique.com. 
Stálá cena je 6.99 liber a momentálně je na ně dokonce akce a koupíte je za 4.54 liber. Lesky obsahují standardních 8 ml produktu. Na výběr je pak celkem ze dvanácti odstínů. 


Samotný aplikátor je zkosený do špičky a po stranách prohloubený tak, aby ke rtům pěkně přilnul (zdá se mi to, nebo je to poslední dobou velký trend u nových lesků a tento aplikátor teď vidím všude? ). 
Povrch je jemný, pěkně po rtech klouže. Na jedno použití počítejte jeden rtík, jelikož tento aplikátor nedokáže nabrat více produktu. Ale možná je to dobře, alespoň se vám nestane, že byste to s množstvím přehnaly a pak litovaly a zachraňovaly co jde. 


Tady již vidíte foto swatchů. Docela mi trvalo, než se mi ty potvůrky podařilo zachytit. Levé fotky jsou ze stínu a ty vpravo na přímém sluníčku, které upřímně, více odpovídají realitě. 
Barvy jsou totiž opravdu pigmentované a pořádně zářivé.
Co je na lescích zajímavé je fakt, že jsou hodně hutné. Nerada bych, aby to vyznělo špatně, ale nikdy jsem nezažila, že bych musela lesk jakoby vrstvit a postupně aplikovat kousek po kousku s dosažení dokonalé krycí vrstvy. Jsou ovšem velice krémové, výdrž bych zařadila k pěti hodinám. Neslévají se, nezalézají do vrásek, nehrudkovatí a krásně vanilkově voní. Jsou hutné, ale nelepí. 


Picnick in the Park je jemná, každodenní nude barvička se silným broskvovým podtónem. Lesk je bez obsahu třpytek a shimmeru. 


Exotic Island je výrazná, nafialovělá barva opět bez shimmeru a třpytek. 

Už nakupujete? 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Skvělé barvičky sis koupila, vypadají totiž nádherně. Doufám, že si časem taky nějaké pořídím, protože Tanya je úžasná a sleduji jí velice dlouho. Dokonce to snad byla první youtuberka, kterou jsem sledovala a moc jí tento úspěch v podobě vlastní kosmetiky přeji.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to byla i pro mě první youtuberka, kterou jsem začala sledovat:) Mrzí mě, že jsem si v Londýně z jejího stojanu s kosmetikou nic nepořídila ( měli akce na vše možné okolo), ale asi si spravím chuť po netu...

      Vymazat
    2. Myslím si, že i za těch 7 to je pořád velice, ale velice slušná cena na tak kvalitní výrobek.

      Vymazat
  2. jeee tak jsem se hned dočkala v dalším článku recenze na Tanyu, ale i nadále nevím, jestli Tanya nebo Milani..:(čekají mě ale ještě dvě zkoušky, tak se možná odměním spíše Tanya lesky. Přeci jen je to moje oblíbenkyně a brigáda už je také v plném proudu :)) Držím palce na zkoušku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)
      Netuším, kolik lesků doma máš, ale pokud málo, tak si myslím, že si můžeš dovolit pořídit obě značky :-)

      Vymazat
    2. naštěstí moc ne, nebo spíš bohužel moc ne :D protože to asi dopadne tak, že se nerozhodnu a pořídím obě značky..protože mě obě recenze navnadily a více než potěšily :))

      Vymazat
  3. Krásné barvičky, určitě se taky po něčem od Tanyi podívám :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/06/tag-would-you-rather.html

    OdpovědětVymazat
  4. jeej konecne vidim nejaku recenziu z nasich krajov :) ja by som si nejaky kupila ak by som bola v UK ale takto na dialku sa mi nechce :) ale su krasne! Tanya je sikovna!


    Pozyvam na letnu Sally Hansen a Oriflame giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  5. No doufám, že jsi tu statistiku dala, já byla ráda, když jsem ji dala poprvé, protože se s tím mořit dál. Ale co to plácám, protože další semestr ji mám asi ve 3 předmětech, achjo :/ Takže s tebou soucítím :D :) Ty lesky jsou naprotsto úžasné a Tanyu miluju a za těch necelých pět liber je cena super :)

    OdpovědětVymazat
  6. No téda musím říct, že se mi i celkem líbí :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. No teda, ty poriadne skúšaš moju pevnú vôľu, ktorá v konečnom dôsledku vôbec nie je pevná!:)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem na ty její věci koukala, tady se dají sehnat na e-shopu Real Techniques (mám s ním jenom dobrou zkušenost), ale víc než lesky mě zaujaly laky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten druhý odstín je dobře sytý na lesk, líbí se mi. Tanyu sleduji sem tam, nevím buď mi nechodí videa a nebo toho natáčí míň a míň

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)