Jak si žiji?

pátek, října 10, 2014

Krásné páteční ráno, 
dnes jsem původně chtěla publikovat další barevný post, ale tento blogo-projekt mě nadchl natolik, že jsem ho musela hned v průběhu středy sepsat a dnes vám přináším pohled do svého dne. Pokud netušíte, o co se jedná, jde v podstatě o to, že vám přiblížím svůj běžný den. 
Nápad vznikl u Rachel, ale vidět jste ho mohly už třeba také u Skodulky nebo Evelin.
Osobně mám "šťourací" články, kde se o lidech mohu dozvědět více velmi ráda a jestli o máte podobné, pojďte se podívat do takové mé obyčejné středy. :-)

One Day in The Life of .... InnerBeauty
Středa, 8.10.2014

8:43
Jelikož jsem tento týden doma na prášcích a bojuji s chřipkou, nemám nastavený budík na vstávání. A ejhle, budí mě telefon z práce s dotazem, jak to s maroděním vidím a kdy budu moci dorazit. S chraplákem se domlouvám, že zítra tam už budu a očividně se ulevuje obou stranám (jim, protože dorazím už zítra a mě, že nemusím už dneska). 

8:50 
Ještě poslepu navlékám na pyžamko kabát a na nožky tenisky a zatímco se mi vaří voda na čaj, jdu venčit zvěř (rozumějte našeho šmudlíčka).


9:00
Jsem v obýváku, zachumlaná v dece s litrákem ovocného čajíku a oblíbenou čokoládovou plundrou (poznámka, nesmím poděkovat příteli, že se po noční táhnul až do Kauflandu mi ji zakoupit a říci mu, že je ten nejlepší na světě) a kontroluji maily, fb, twitter, blogger, youtube. Pročítám komentáře, odpovídám na ně, načrtávám články na příští týden, odpovídám na maily a zjišťuji, co je nového ve světě.

9:40
Čas na to nasadit sluchátka a pustit si nový díl New Girl a The Originals.

10:30
Seriálky a snídani mám za sebou, takže to vidím na pořádnou hygienu, spršku a mytí vlasů.
Poznámka: Dle času je to viditelné ale přeci jen dodávám že Ano, úplně normálně přeskakuji scény v seriálech i filmech, které mě neberou a koukám jen na to, co se mi líbí a co mě zaujme. Proto jsem schopná shlédnout dva díly seriálů, které mají mít 75 minut i za půlku času. Jj, jsem takhle divná :D.

10:50
Vlasy umyté, prádlo v pračce, nádobí v myčce, čaj se mi louhuje, sirup proti kašli jsem zdárně spolkla, v bytě je zameteno. Správný čas na to jít psát článek, který se na blogu objeví jako další.


11:30
Pomalu ale jistě ze sebe dělám člověka, který je schopný vyjít ven. Vybírám nenáročný, nude look (foto pouze ilustrační) s přirozeným základem. Čeká mě ještě jedno venčení, buzení přítele, příprava jeho snídaně, při které probereme co a jak. Dozvídám se, že zítra má přijít truhlář měřit míry na skříň, kterou už měsíce plánujeme a že večer budeme muset dát hlavy dohromady a vymyslet, jak že by se nám vůbec líbila. 

12:00
Hupnu do kostkované košile, jednoduchých džín, tenisek, nasadím černý kabát a vyrážím směr autobusové nádraží. Po cestě kupuji další balení strepsils, abych ten den přežila a čekám na busík. 

12:30
Autobus je tu a já se vydávám směr Praha. 
Kašlu sice jak blázen, ale paralen očividně zabírá a necítím se jak pračlověk.  

13:15
Jsem vyplivnutá na Černém mostě, posílám SMS jízdenku a vydávám se směr Anděl. Zhruba po desíti sekundách v metru mě tak po roce kontroluje (jak se jim říká? kontrolor jízdenek? :D) a já mu pyšně ukazuji telefon. Není pro mě žádným překvapením, když o několik míst vedle chytne černého pasažéra. 

13:45
Vystupuji na Andělu a jdu do obchodů, hledat pěknou barevnou šálku ke svému černému kabátku. Dávám strike a z jednoho si odnáším krásnou a červenou. Utíkám hledat pizzerii Colloseum a i když mě mapy.cz navedou úplně někam jinam, naštěstí jsem natolik uvědomělá, abych se zeptala a dorazila na místo. 

14:05
Otvírám dveře pizzerie, ve kterých se potkávám se Sandrou a společně vcházíme na Schwarzkopf meeting, kde se seznamujeme s ostatními a co mi dělá největší radost, potkávám konečně skvělou Kačku.  


14:30
Posezeníčko oficiálně začíná. Jsou nám představeny novinky, probíráme stále produkty v nabídce, jsou nám udělovány rady atakdále. P:S: Více v samostatném článku příští týden. 

18:15
Utíkám z meetingu chytnou poslední autobus zpátky domů a těším se na černo-mostskou pizzu. Jaké to zklamání, že se tím samým autobusem rozhodla jet zřejmě celá Boleslav, takže jsem bez pizzy v ultra mega dlouhé řadě a čekám. 

19:50
S úspěchem vystupuji na nádraží v Boleslavi a utíkám rychle domů. To cestování mi přeci jen dává zabrat a je potřeba se vyležet a odpočinout si. Rychlá véča v podobě rohlíčku se šunkou mi přijde vhod hned po paralenu :-)

20:15
Zalézám do postele s hektolitry čaje, otvírám svou oblíbenou čtecí stránku archivofourown.com a začítám se do několika příběhů, které mi zpříjemňují večer. 

21:15
Přítel vstává, odchází na noční, my ho se zvěří jdeme vyprovodit a řádně se vyvenčit. Poté si dávám menší sváču, sýr a ovoce, další čaj, následuje večerní hygiena a zpátky ke čtení. 

23:50
Dobrou :-)

Toť vše z mého válečsky-pracovního dne :-) Jak se vám článek líbil? A zajímal by vás i úplně normální, školně-pracovně-uklízečký den? :D

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. To je supr článek! Zvláštní, ale je vážně zajímavý číst něčí den jen tak :D A nechápu, jak můžeš přeskakovat scény v seriálech, to já když chvilku nedávám pozor, tak si tu scénu radši pustím znovu :DD :))
    Jinak moc pěkný blog, zasloužila sis nového followera :)

    Moc by pro mě znamenalo, kdybys navštívila můj blog, když budeš mít chvilku :)

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se do toho taky někdo pustil :-) A musím říct, že i když jsi nemocná, tak toho stíháš hrozně moc! My teď sice neřešíme skříně (to počká), ale vrata :-) Takže návrhy, cenové kalkulace a o sobotní zábavu máme postaráno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hrozný, ale byt se konečně začíná podobat bytu a ne skladišti a to za to stojí :-)

      Vymazat
  3. To je milé, jsem moc ráda, že jsem tě konečně měla možnost potkat naživo! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ikdyž jsi nemocná, tak toho stíháš opravdu dost :). Máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý článek :) je fajn se mrknout, co kdo dělal :))
    asi se na takový článek taky vrhnu :))

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek :) Pěkně jsem si početla a ráda bych si přečetla úplně ten běžnej den :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. jsem moc rada, ze ses zapojila! mate krasnyho pejska. nemoc nezavidim :( new girl taky koukam moc rada. nemocna a uklizis? proc proboha :-D tesim se na ten schwarzrkopf report!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím :D Kdo jiný by to udělal?
      Jinak děkuji za super nápad :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)