Lash Princess

středa, října 08, 2014

Ahojky všem!
Doufám, že se máte skvěle a netrpíte v posteli a nebojujete s chřipkou, tak jako já. Tedy, už jsem byla nucena dobojovat, jelikož jsem v práci vyšetřila jen dva dny volna a dnes večer opět hurá na noční. Bůh žehnej hektolitrům čaje, které jsem v uplynulých dnech vypila, sirupu na kašel, strepsils a paralenu. A díky Bohu za můj prozíravý mozek, který mě v minulém týdnu donutil nafotit produkty i na tento týden, abych měla zásobu a nemusela po bytě pobíhat jak bláznivá a schraňovat fotky na poslední chvíli. Teď totiž nejsem schopna ničeho a v podstatě si nejsem ani jistá, zda se přesně vyjadřuji. Dám si však pořádně záležet, protože dnes si budeme povídat o skvělém produktu od Essence, ze kterého jsem nadšená. A to nejen proto, že opravdu dělá to, co slibuje, ale také pro to, že právě u značek jako je Essence člověk nikdy neví, jak kvalitní produkt bude. A tento, se tedy povedl. 


Jak ze samotného nadpisu článku a úvodní fotky vyplývá, dnes si budeme povídat o novince v sortimentu Essence, objemové řasence Lash Princess. Nyní ji už seženete ve všech stojanech Essence s cenou kolem 98 Kč, což jistě potěší každou z nás a nejvíce mladé slečny, co s kosmetikou teprve začínají a právě Essence patří mezi jejich nejoblíbenější značky, díky rozmanitosti sortimentu a dostupným cenám, které vám peněženky neprovětrají tak zásadně. 


Řasenka má zajímavé balení. Černý, plastový obal je potažen výrazným, červeno-oranžovým nápisem a výrazným dekorem jak na samotném balení tak i na kartáčku řasenky. Balení je tvarováno do obrysu šatů a jak sama reklama říká, kartáček řasenky je inspirován tvarem kobry. Řasenka slibuje dodání objemu a pořádně husté řasy. 


Štětinky řasenky jsou poseté po celé délce kartáčku, lehce zkosené a velikostně rozlišené od těch nejmenších na konci, postupně se zhušťující a prodloužené v samotném jeho středu. Štetinky jsou jemné, flexibilní a je mezi nimi dostatek prostoru pro nabrání dostatku produktu. Ze začátku používání bych vám doporučila i přebytečný produkt otřít, abyste si řasy zbytečně nezatěžovaly a neslepovaly. Aplikace je jednoduchá, nejedná se o žádný velký problém a každá z nás, která práci s řasenkou ovládá to zvládne i s touto. 


Výsledný efekt je, dle mého názoru více než uspokojivý a i na mých miniaturních řasečkách velmi viditelný. Řasenka se dá vrstvit až třikrát, pak se začínají konečky lehce slepovat. 
Co se klasického nanášení týče, stačí mi jedna vrstva. Řasy jsou krásně rozdělené, drží si tvar přes celý den, řasenka nežmolkuje, nerozmazává se pod očka (podotýkám že není vodě-odolná), nehrudkovití a neopadává pod víčka. 
Večerní odlíčení je bez větších problémů klasickým odličovačem. 


Tuto krásku vám mohu s klidným srdcem doporučit. Myslím si, že v dnešní době snad ani lepší produkt ve srovnatelné cenové relaci v drogériích nenajdete. 
Za mě dnes, Essence boduje :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. Rasenky od Essence jsem mela dve a katastrofa. Tahle me laka, ale trochu se bojim :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Pred pár dňami som si ju tiež kúpila spolu s linkou v pere a som nadšená...zatiaľ len z riasenky..pero je podľa mňa naprd :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem nezkoušela, ale potvrzuji, že řasenka je parádní

      Vymazat
  3. Nojo, tak ji asi budu potřebovat zkusit :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, tak to se brzy uzdrav! Řasenku jsem nezkoušela, ale zaznamenala jsem ji v drogerce. Já se většinou Essence vyhýbám obloukem, ale tohle nevypadá tak śpatně :)

    OdpovědětVymazat
  5. obal je roztomilý, ale tyhle divné kartáčky mě nebaví, blbě se mi s nima malují spodní řasy, dávám přednost klasickým (a tlustým :)

    OdpovědětVymazat
  6. udělala ti krásné řasy :) škoda, že mám teď řasenek dost, stála bych za vyzkoušení :))

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc pěkně jak na očích, tak i obal :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Tak teď jsi mě dost nalákala, asi budu muset co nejdřív navštívit drogerii a zkusit ji :) Momentálně používám vychvalovanou Big and Daring od Avonu a nadšená z ní tedy nejsem, tak snad bude tahle lepší :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mě hodně zaujal ten obal, ten je opravdu nádherný a i kartáček je zajímavý a celkem nevšední. Časem ji určitě vyzkouším :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  10. Achjo, ty si umíš tak dobře vyfotit oko :-D Já jsem taky psala recenzi na tuto řasenku a fotky stojí za.. :-D Řasenka mi moc vyhovuje a jsem velmi mile překvapena :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím se přiznat, že se mi obal vůbec nelíbí :D

    OdpovědětVymazat
  12. mně ted řasenky dochází a nad touhle přemýšlím.. tak se asi podívám

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)