Nude lesky

pátek, října 17, 2014

Ahojky všem, 
vítám vás do posledního pracovního a školního dne tohoto týdne. Přeji vám, aby byl úspěšný a doufám, že se těšíte na víkend, který by měl být snad konečně slunečný, alespoň pokud se slečny rosničky nepletou. Prozatím u nás od včera leje a leje, takže pevně doufám, že se to vybere. 
Dnes se spolu podíváme na vydařené lesky na rtíky, se kterými v podzimní dny můžete venku na procházce oslnit. A jelikož jsem slíbila barevnou i nebarevnou variantu, tak tento článek se ponese v duchu přirozených, nude odstínů a někdy příští týden si dáme opačnou stranu barevného spektra, pěkně vyzývavé barvičky. 
Jako vždy u takovýchto článků se určitě nebojte dole podělit i s vašimi favority, jelikož produktů na rty není nikdy dost. 


Dle fota z leva do prava vidíte a ve stejném pořadí i swatche na další fotce:
 NYX Tea Rose, NYX Beige, Tanya Burr Aurora, Rimmel Mischiev, L'oreal Forever Sweet, Rimmel Legend


Jak sami vidíte, vyloženě hodně nude lesků na rty nemám, ale pokusila jsem si pro vás vybrat takové, aby byly barevně spíše neutrální a neupoutávaly na sebe takovou pozornost. 
Nemohu zapomenout na to, vás odkázat na recenze těchto produktů, které se na blogu objevily a tak se prosím nebojte prokliknout na recenzi o lescích NYX, Rimmel či Tanya Burr.  
Už ze swatchů je jasné, že se lesky pyšní skvělou pigmentací a také dlouhou dobou, kterou vám na rtech vydrží, přeci vám tu nebudu ukazovat žádné šmejdy :D
Všechny kousky patří k mým oblíbeným a už dávno si v mé kosmetické sbírce vybudovaly své místo. 
Zatímco NYX vítězí na plné čáře co se poměru cena/výkon týče (P:S: Má také největší rozmanitost odstínů a naleznete u nich opravdu vše, po čem vaše srdce touží), lesky od Tanyi mají v mém místě zvláštní místo už jen pro to, že jsem jí sledovala od jejich začátků. Její lesky jsou navíc dosti hutné a krásně vanilkově voní. Rimmel je kapitola sama pro sebe, na Vinyl lesky mám zvláštní slabost zvláště kvůli mega velkému aplikátoru, který se u lesků jen tak nevidí. L'oreal je trošku lepivější, ale  pigmentace, výdrž a celkový výsledek na rtech stále stojí za to, si alespoň jeden kousek pořídit.  

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)