Pastelky, bez kterých se na podzim neobejdete

pondělí, října 13, 2014

Ahojky!
Dnes pokračujeme v nastoleném, bláznivém týdnu plnému barev a jukneme na další produkty na rty, o které byste ve své sbírce jednoduše neměly býti ochuzeny! Ano, ano, mluvím o svých oblíbených pastelkách na rty, které se staly hitem co dva roky zpátky a kterých se jednoduše nehodlám vzdát. A ono také není proč, kosmetické firmy se předhánějí v tom, jaký nový odstín do obchodů uvedou a čím odvážnější, tím nejspíše lepší. Jak jinak si odůvodnit tyto krasavice? 


Zřejmě nemá cenu, znovu tu opakovat, proč pastelky tak miluji, ale přeci jen, pokud blog sledujete chvilku, nebude na škodu se jim rychle podívat na zoubek. Tak za prvé, není nic, co by se na rtíky aplikovalo lehčím způsobem a jednodušeji, než právě pastelky. V podstatě k nim nepotřebujete ani zrcadlo. Dále, na rtech vydrží neuvěřitelně dlouho, nevysušují rty a nerozpíjí se. Nemusíte se bát, že by skončily pod konturou rtů či snad na zubech. Nikdy. 


L'oreal Dare The DragonFruit

Pojďme začít tím nejbláznivějším odstínem ze všech, tmavě rudě červené s modrými třpytkami. Jj, to myslím naprosto vážně. S tímhle kouskem přišel L'oreal do obchodů. Perfektní na tomto odstínu je fakt, že se dá bez problémů vrstvit a pokud nechcete, aby se odstín tolik neprojevil, není problém ho jen lehce naťupkat na rty a lehce je zabalit do barvičky. 
Pastelky od L'oreal jsou mastnější, po rtech dobře kloužou a vydrží lesklé po několik hodin. 


Jordana Cranberry Crush

Na podzim barvička jako dělaná. Krásně tmavá brusinková, která ke rtíkům padne jako ušitá. Ze všech zastoupených pastelek je také cenově nejdostupnější. Seženete jí jak na zahraničních eshopech tak i u českého zastoupení značky. Designově sice nejméně vydařená, ale co se výkonu týče, hravě se postaví do první řady s ostatními jmenovanými. 



Revlon Sweetheart

Jak jsem již psala na začátku článku, Revlon je mou značkou jedna, co se pastelek na rty týče. Je to rozhodně ta nejlepší značka, kde naleznete skvělý poměr cena/kvalita/objem. Pigmentace je úžasná, výdrž nepřekonatelná, nanášení jednoduché a konzistence ze všech pastelek mně osobně nejvíce vyhovující. U Revlonu však nesmíte zapomenout na jemnou mentolovou příchuť, která občas některým jedincům vadí a odrazuje je od používání. 


Revlon Lacquer Balm Whimsical

Na konec článku ještě jedna pořádně ulítlá barvička a to Whimsical od Revlonu. Lacquer verze po rtech trochu více kloužou a nezanechávají tak očividný stain, ale to se dá vzhledem k jejich lesku odpustit, nemyslíte? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Vypadají moc pěkně, jak obaly, tak barvy a na rtech musí být příjemné :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky vyzerajú super. Hlavne tá od Jordany. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám dva od Revlonu a trošku mi vadí ta jejich mentolová vůně, to ti musím dát za pravdu ;)

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny mají úžasné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Och :O Všechny vypadají dokonale, ale ta Revlon! :O

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se moc líbí DragonFruit od L'oréalu, ale ani ten poslední Revlon nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou super! Já mám nejradši tu od Clarins, je opravdu skvělá :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ani jednu z těchto jsem nezkoušela... každopádně já se neobejdu bez pastelek od Astoru :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)