S podzimními stíny a na výraznou !

pondělí, října 20, 2014

Ahojky! 
Vítám vás u prvního článku tohoto týdne, který se, tak jak jsem slíbila, ponese v duchu podzimních barev. Tentokrát se ovšem podíváme na opačnou stranu barevného spektra a přesuneme se z neutrálních barev na ty výrazné. Přiznám se, že v tomto období se ve mě vždy perou obě strany a nikdy nevím, jaký look zvolit. Když už však sahám po barevných stínech, vždy mě to táhne k těm vínovým, fialovým či zlatým a tak si na ně dnes trošku posvítíme. 


Pokud hledáte jedno ultimátní udělátko, se kterým si vystačíte nejen na podzim, ale také během celého roku, tak rozhodně nešlápnete vedle s paletkou Vintage Romance od Sleeku. Tahle kráska je na podzim jako stvořená, plna zlatých, fialových a modrých odstínů, se kterými vykouzlíte neskutečné množství rozdílných líčení a můžete si s ní vyhrát až až. 


Jemný, šeříkový odstín se skrývá pod mono stínem čísla 5 značky Famous. Produkty této kosmetické řady můžete na kupovat na jejich oficiálních internetových stránkách. Jedná se o anglickou kosmetickou řadu, ne tak odlišnou například od známější kolegyně MUA. 
Stíny jsou jemné, lehce se roztírají dlouho vydrží. 


Pokud máte raději jemnější líčení a šťávu dodáváte výraznými linkami, vsaďte na nesmrtelné a nerozmazatelné 12 hour made to last tužky na oči od Jordany. Vybírat můžete z několika odstínů na českém internetovém zastoupení. Tužka vydrží skvěle ve water line, má neskutečnou pigmentaci a celý den bez okolků drží a drží. 


Na mé oblíbené Inffaillible eyeshadow od L'orealu nesmím zapomenout ani tentokrát, prvním kouskem je Mettalic Lilac. Pigmentovaný krasavec, který hází odlesky od stříbrné, přes fialovou až šedou. Ojedinělá barvička, kterou není potřeba s ničím jiným kombinovat. Pigmentace je famózní a výdrž na víčku nekonečná. 


Když už jsme u té nekonečnosti, připomeňme si Color Tattoo od Maybelline, tentokrát odstín Metalic Pomegranate. Nemusím už snad připomínat, co tyto gelové stíny dokáží. Výdrž na víčku celodenní, pigmentace perfektní, neslévají se a na výběr je z celkem pěkné řádky odstínů. 


A krásný, sytě fialově-modrý odstín na konec, koukáte na Purple Obsession. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Vintage Romance je nej, používám ji velmi často a ráda :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tužka od Jordany má nádhernou barvu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tužka od Jordany, jedním slovem wow :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. u někoho jsem četla, že Famous e-shop už nefunguje...

    OdpovědětVymazat
  5. Oční stíny jsou jedna z věcí, která je u mě po celý rok stejná a roční období na barvy nemá vliv, takže zůstávám stále u své NAKED2 paletky. Je to ale moc pěkný výběr :))

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. O té tužce od Jordany slyším snad poprvé, ale je krásná! Musím se podívat i na ostatní odstíny.. :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tá ceruzka od Jordany.... OMG OMG OMG!!!! Tú musím mať! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno co jsi sem dala vypadá perfektně. Krásné odstíny. Se kochám

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)