#Schwarzkopfmeeting

středa, října 22, 2014

Krásné středeční ráno všem!
Dnes si trošku odpočineme od recenzí a já vám konečně přiblížím akci z doby nedávno minulé. Ano, konečně je tu slibovaný a očekávaný report ze schwarzkopf meetingu, který se uskutečnil před třemi týdny v Praze. Pekně se tedy usaďte a jukněte na to, co nás na akci čekalo a na co se, pochopitelně, můžete těšit i vy. ...


Schwarzkopf meeting blogerek se konal 8. 10. 2014 v restauraci Pizza Coloseum v Praze a jeho nabitý program byl předem dán. Již dopředu jsme se tak mohli těšit na tématické celky, které zahrovaly vše od novinek v blogování, trendy v účesech letošního roku, až po prezentaci podzimních novinek značky Schwarzkopf. Abych byla upřímná, tak to bylo snad poprvé, co jsem zažila akci, která by byla naplánovaná tak detailně do poslední minutky, což určitě nebylo na škodu, protože se pak snadněji dá přizpůsobit naplánování cesty atd. 

Jak již víte, tak jsem se jako správná nepražanda předem připravovala a hledala směr, ale to by nebyly internetové mapy, aby mě nezavedly někam úplně jinam. Ještě že jsem všetečná a nebála jsem se v cukrárně na Andělovi zeptat, jinak bych snad byla došla až na Vyšehrad :-) 

Po nasměrování šlo již vše podle plánu, na schůdcích do pizzerie jsem se srazila se Sandrou a společnými kroky jsme již zamířily do druhého patra, kde se celá akce odehrávala. 
·       


Po krátkém přivítání jsme se vrhly rovnou na věc.
Čekaly nás tématické celky o novinkách v blogování a také rady a tipy na to, jak udělat celý blog přitažlivější, snadno dohledatelnější a jak vás, čtenáře, jednoduše neunudit k smrti. Tedy, doufám, že vy se mi tu nenudíte, to snad ne :-)
Následoval oblíbený raut, který se nesl striktně ve zdravé vlně, k mání byly nejrůznější sýry, ovoce, zeleninka a salátky, mňam mňam a pořádný čas na to se se všemi poznat a náležitě probrat co je kde nového. 


Následně jsme se přesunuly na terásku, kde jsme byly rozděleny do skupinek a vrhly se na další témata akce. Tentokrát jsme zkoumaly novinky a také probíraly tipy a triky na správnou úpravu vlasů a péči o ně. Osobně se mi tato část líbila nejvíce. Strašlivě ráda zkoumám novinky, co přicházejí na trh a snad ještě raději se dozvídám přesné tipy na to, jak je správně používat, protože řekněme si upřímně, plno produktů letí do koše nebo se řadí mezi "netakskvělé" kvůli tomu, že nevíme, jak je vlastně správně používat. 
Na tomto místě pak nesmím zapomenout zmínit Ing. Kateřinu Sujovou z marketingového oddělení Henkel, která nám bez okolků odpovídala na všemožné všetečné dotazy a povídání s ní bylo velice příjemné a obohacující o nové informace, nejen co se samotné značky Schwarzkopf či Shauma týče. 


Posledním blok setkání byl zasvěcen kadeřnické show s perfektním kadeřníkem Honzou, který na každé z nás demonstroval účinky jiného produktu značky, doporučil nám individuální styl i péči a prozradil některé informace ze zákulisí. 


*zamyšlená blogerka studuje horké novinky*


O novinkách na trhu si popovídáme zase někdy příště, abyste se měly na co těšit. Nebojte, neochudím vás o ně. Možná už jste je v obchodech zaznamenaly a jestli ne, nechte se překvapit, stojí za to. 



fotos by Schwarzkopf

Mě už tímto zbývá pouze poděkovat Kátě Tumové za skvěle zorganizovanou akci, stejně tak jako všem aktérům a presentérům, holkám za to, že jsem je mohla poznat a strávit příjemné odpoledne v jejich společnosti.  
Blogerky: Sandra, Kačka,Ann, *další se mi bohužel nepodařilo dohledat :-(


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)