Top 6 výrazných podzimních rtěnek

pondělí, října 06, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Jak jsem minulý týden slíbila, tak činím a otvírám týdenní posty o barevných malovátkách, které by vám neměly v kosmetickém stolku chybět. Dnes se podíváme na výrazné rtěnky, díky kterým mezi ostatními určitě nezapadnete. 
A pokud se v mém přehledu neobjeví odstín, který byste si zamilovaly a svou vlastní stálici máte už dávno doma, rozhodně nám dolů napište, abychom i my ostatní, které třeba nemáme o tom dalším skvělém odstínu ani tušení, mohly své zásoby kosmetiky s klidným srdcem rozšiřovat :-)


Do přehledu jsem vybrala poměrně výrazné barvy, kterých se ovšem nemusíte bát. Dle mého názoru je klasický, podzimní look s nude očkama a výraznou rtěnkou jeden z těch nejlepších. V kosmetickém světě není nic lepšího než prozkoumávat, posouvat bariéry a vymýšlet nové a nové variace. Tak, jdeme na to? 


Calvin Clein Desire

Desire je velmi tmavě vínová barva z kolekce Calvina Cleina. Rtěnka je dobře pigmentovaná, dá se vrstvit a tím tedy upravovat její intenzita. Struktura je poměrně hutná a stačí jeden tah a vaše rty budou zahaleny v dokonalé barvě.


Maybelline Galactic Mauve

Maybelline rtěnky znají snad všichni. Dostupné v trilionu variací za příznivé ceny. Galactic Mauve je snad jediná rtěnka svého druhu (alespoň jsem za dobu své kosmetické existence nenašla nic, co by se jí zdaleka blížilo). Jedná se o zastřeně vínovou barvu se zlatými třpytkami, které na rtech vytvoří jemný holografický efekt. Na podzim je to trefa do černého. 


Catrice Glamourize Me

Galmourize me od  Catrice je perfektní volbou pro tmavovlásky, jelikož se jedná o burgundy odstín s výraznými modrými podtóny, které by k hnědým očkům měly sednout jako ušité ( a také sednou). 
Na rtěnku z drogérie za pár kaček skvěle drží, nevysouší a pigmentace je více než slušná. 


L'oreal Impulsive Fuchsia

Pro milovnice růžových rtíků tu mám také Impulsive Fuchsia od L'orealu. Tyto balzámo-rtěnky jsem si oblíbila díky lehkému nanášení, gelové struktuře a dlouhé výdrži. Tento kousek je navíc také při nanesení několika vrstev dosti pigmentovaný a mohl by být skvělým pomocníkem do kabelky.


Catrice Berry Me

Berry Me byla bohužel limitovaný odstín ze sezónní kolekce Catrice, přesto si tato vínovo-růžová sametová barva zaslouží své míso v tomto přehledu. Když už nic, najít podobný odstín u některé z jiných značek by bylo perfektní.


Revlon Sugar Plum

Na konec musím ještě uvést svou lásku, Sugar Plum od Revlonu. Tento odstín se hodí na jakoukoli příležitost, je jemný ale zároveň výrazný. Lip butters drží a drží, snadno se nanáší a mají perfektní máslovitou konzistenci. 



Já se jdu tuhle nádheru odličovat a vy mi mezitím napište, jaký odstín je ten váš oblíbený a kousek, který ve vaší kabelce nesmí přes podzim chybět. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Tak tohle jsou barvičky přesně pro mě, nádhera :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také náda výrazné rty a letos jsem si dost oblíbila odstín Diva od MAC :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ta posledni je krasná :) já si oblíbila spíše tmavší odstíny a více do oranžova/hněda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podzim si o výraznější barvy přímo říká ;) zbožňuju kombinaci Revlonu Berry Smothie a lesku od Maybeline z Colorama řady, u kterého se mi smylo číslo,ale je také hezky vínový :)

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. mám ráda od Clinique čubinu Mega Melon a pak červenou matnou Bourjois, včera jsem o ní zrovna psala, je to pecka!

    OdpovědětVymazat
  6. ja väčšinou nosím odtiene ružovej, kedže mám doma zopár Maybelliniek, tak nosím tie, ale vyslovene konkrétny odtieň asi nemám:)

    OdpovědětVymazat
  7. No zrovna takové barvičky nevím jestli by mi slušely :)))) Ale všechny vypadají nádherně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, já bych brala úplně všechny barvy, protože tyto odstíny do růžova mám nejradši! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Z těchto se mi nejcív líbí Catrice a L´Oreal. Už jsem je měla nekolikrát v ruce, ale zatím nekoupila, protože mám doma nějak moc rtěnek. Teď nejvíc používám asi ty dermacol.

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem se teď zamilovala do týhle Maybelline, ale v odstínu plum perfect, je skvělá :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásné odstíny! líbí se mi ten od Catrice! sama od ní vlastním rtěnku Matt-erial girl, kterou na podzim určitě využiji, půjdu do bordó, červené, cihlové a fialové ;) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. škoda, že Catrice Berry Me byla limitka, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)