L'oreal: Color Riche Mono Eyeshadow

středa, března 11, 2015

Krásné středeční ráno, 
sliby se mají plnit a to nejen o Vánocích a proto vám dnes přináším recenzi na mono oční stíny od L'oreal z kolekce Color Riche. Tyto kousky se začaly prodávat v zahraničí krátce před koncem loňského roku a v uplynulém týdnu se konečně objevily v našich drogériích. Přišel tedy čas na to, abych vám pěkně od plic řekla, co si o nich myslím a jestli stojí za to, abyste si je pořídily. 


Nové, luxusně vyhlížející mono stíny od L'oreal k nám dorazily tak nějak pozvolna a bez většího třesku a plesku. Nebýt akčního letáku Rossmann, který jsem shlédla na internetu minulý týden, ani nevím, že už jsou u nás. Pokud jste ale byly pozorné tak, jako já, tato novinka vám neušla a určitě budete chtít vědět, zda se za ně vyplatí dát něco kolem 200 Kč (já jsem za ty své dala v Německu něco kolem 7 eur). Ano, ačkoli cenovka bude v případě těchto stínů nejspíše to nejdůležitějším, čím se při případném nákupu bude každá žena řídit, pojďme se podívat na to, jak si stíny vůbec v boji s konkurencí stojí a jestli se vyplatí o jejich nákupu alespoň uvažovat. 


L'oreal přichází na trh s neuvěřitelně povedeným obalem, na který můžete být zvyklé už z jejich quadů. Jednoduchý, černý, plastový kalíšek, který je uzavřen průhledným zlatým plastem působí v drogériích až luxusně. Co si budeme povídat, obaly L'oreal umí vždy. Tyto mono stíny jsou maličké, co se obalu týče a velmi skladné. Přihoďte k tomu fakt, že skrz plastové víčko skvěle uvidíte, po kterém odstínu saháte a máte doma vítěze. Velké plus dávám také bezpečnostní pásce, která balení v dolní části chrání a zaručí vám tak, že se vám ve vašem kousku v obchodu nikdo nehrabal. 

¨
Co se textury stínů týče, od L'orealu nemůžeme čekat nic jiného, než dokonalost. Ačkoliv Color Riche nejsou svým složením ničím výjimečným ( v porovnání třeba se skvělými Infaillible) a jedná se o klasické pudrové, slisované stíny, dočkáte se perfektní pigmentace, nulové prášivosti a jemné textury. Barva je opravdu sytá a bohatá a překvapivě se velmi dobře roztírá a blendí a to mám jednu z těch nejtmavších, Lumiere. Na víčku sedí skvěle s bází i bez ní (ačkoli báze vám zaručí, že intenzita stínů zůstane po celý den stejná a nezačne se vytrácet). 


Jsou tedy tyto stíny dobré? Ano! Vydrží vám na očku celý den bez hnutí? Ano!Zaslouží si vaší pozornost? Ano! Dostal se do našich drogérií opět dobrý produkt? Ano!
Porovnat si to, jestli se vám vyplatí dát za jeden mono stín to, za co můžete mít pomalu celou paletku Sleek se stejně kvalitními stíny ( a s podstatně větším výběrem odstínů, než tím, čím nás L'oreal v Česku "potěšil") to už nechám na vás. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

20 úžasných komentářů

  1. L´oreal stíny mám celkem ráda, však Color Infallible patří k mým stálicím. Určitě si nějaké z této řady koupím do sbírky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pigmentácia je naozaj skvelá :) Určite sa aspoñ pozriem a odtiene, ktoré ponúkajú.
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) A co jsem zkoušela, tak u světlých stínů je také velmi dobrá

      Vymazat
  3. Hezký stín. Paletka Sleek je za stejné peníze sice fajn, ale když někam letím s pidi kufříkem, tak vždy radši sáhnu po mono stínech abych ušetřila místo a kila. Takže je fajn vědět, co se tak dá na takové cesty pořídit, díky za recenzi :)

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem je v drogérii okukovala a vybrala bych si hned dva nebo tři kousky, ale zkusím si počkat na nějakou příznivější cenu. Třeba taková 1+1 by se mi líbila :-))

    OdpovědětVymazat
  5. I když na stíny z drogerie moc nejsem, L´Oreal umí :) Tyhle mě v obchodě hned zaujaly a určitě minimálně jeden chci vyzkoušet. Byla bych teda ráda za trochu víc odstínů v nabídce, ale tak lepší něco, než nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si myslím, že my všechny. Bohužel, jak to už bývá zvykem, zase jsme trošku ostrouhaly. Musíme se těšit z toho, co máme.

      Vymazat
  6. Tak to je bomba, ta pigmentace je boží. Vůbec bych to od drogérkové kosmetiky nečekala :).

    OdpovědětVymazat
  7. Na Slovensku tieto tiene tiez novinka a stoja momentalne 10 eur :( Takze si pockam na nejaku lepsiu cenu a jeden z nich bude moj. Uz mam aj vybraty odtien :) Pigmentacia a vydrz podla swatchu na ruke je fenomenalna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bez pochyby. Chce to pořádnou akci a pak po nich skočit.

      Vymazat
  8. A este som sa chcela opytat, odkial objednavas rtenky Wet´n´Wild? Dakujem.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá hodně dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Co se stínů týče, nějak jsem si víc oblíbila paletky a mono stíny jsem dost upozadila. Ale tento se mi líbí, hlavně ta pigmentace!
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  11. Ta pigmentace je skvělá, odstín jakbysmet! Musím se na ně jít do drogerky podívat :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)