Clarins Instant Light

středa, května 20, 2015

Krásnou středu všem, 
jelikož mě dnes čekají rovnou tři zápočty, musím si dnešní den alespoň částečně projasnit, usnadnit a pročistit si hlavičku a tak trochu se rozptýlit. No a co je lepší než se pěkně uvelebit u psaní článku a podívat se spolu s vámi na nějaké ty nové produkty, co se u mě usídlily. Dnes to tedy budou Clarins Instant Light, aneb malý hybrídek, ze kterého se stále nemůžu vzpamatovat.


Nemyslím to ve zlém, on se jen produkt podobného ražení vidí v obchodech málo kdy. K tomu se ale dostaneme až později, teď si ho pojďme pořádně představit. Jak sám výrobce uvádí, Instant Light je produkt na rty jemné, krémové textury, s příjemným květinově-vanilkovým nádechem a 3D leskem (neptejte se mě, co tím proboha myslí). Všechny tubičky obsahují bambucké máslo, výtažky z mangovníku, vitamíny A a také E, které rty chrání proti volným radikálům. Zaručit by vám pak měl úžasně jemné, hebké, plnější rty. Ačkoli je velmi jemně pigmentovaný, dá se nosit samostatně či jej můžete kombinovat s oblíbenou rtěnkou. U nás seženete 6 odstínů a cena se pohybuje kolem 420 Kč v plné polní při 12 ml v balení (což je pořádně). 


Já jsem ukořistila odstín 03 Nude Shimmer a 05 Candy Shimmer s tím, že jsem vybírala dle swatchů na internetu. Co musím jednoznačně vychválit, je úžasné, ladné balení. Nenáročné, jemné, elegantní a skvěle se hodící do každé kosmetické taštičky. Balení je takzvaně "vymačkávací" tedy tlakem na horní část balení se postupně uvolňuje produkt do houbičkového aplikátoru na konci hrdla. Jo jo, já vím, některé z vás houbičkové aplikátory nemohou ani vidět. Já si osobně myslím, že pokud mažete jen sami sebe, neměl by být problém. Navíc, tady se povedl aplikátor vskutku jemný a dobře padnoucí ke rtům, na kterých bez problémů sedí. 


Jak už jsem říkala v samém úvodu, z produktu jsem tak nějak rozčarovaná. Nebudu vám zastírat, že jsem si ho oblíbila. Je to takový luxusní hydratační balzám/lesk, který ať ho vytáhnete kdekoli, upoutá pozornost. Rty úžasně hydratuje, je na nich příjemný, nezanechává na nich nežádoucí povlak. Nevstřebává se však nijak rychle a vydrží stabilních a bohužel, také průměrných 180 minut v dobrém stavu. Pak se již do rtů vpije a musíte nanášet znovu. Tím je vám asi také jasné, že s ním musíte zapomenout na jídlo i pití. Co se mi ovšem líbí je fakt, že nikde stopadesátihodonovouvýdržjakblázen neslibuje. 


Pokud tedy patříte mezi milovnice lehce zvýrazněných rtů, které vypadají od pohledu šťavnatější, jemnější, lesklejší a prostě a jednoduše zdravěji, bude to pravou volbou pro vás. Ono totiž i když tento  produkt v podstatě nedělá vůbec nic převratného, než kterýkoli jiný na trhu, nemá zároveň žádnou vadu na kráse, kterou by mu bylo potřeba vytknout. Co reklama slibuje, to produkt plní a to se jen tak nevidí. 


P:S: Pro swatche vás odkážu na internet, jelikož fotit "nic" se dělá opravdu poměrně těžko. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Vypadá lákavě :-) moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá lákavě :-) moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám celkové produkty na rty od Clarins ráda, ale tyhle jsem ještě nezkoušela. Chtěla jsem si nějaký pořídit, ale zatím jsem odolala a koupila si jen ten balzámek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden mám a je fajn, ale asi ne uplně must have :)

    OdpovědětVymazat
  5. lákal mě jejich olejíček na rty, který je bohužel všude beznadějně vyprodaný, tak se alespoň podívám na tenhle zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  6. S těma swatchema to chápu, fotit produkty je opravdu težké ( proto je také nefotím :)
    LENNY MALI in Denmark

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)