Drbárna: USA / odlet, kam jedu, co tam, co blog?

středa, května 27, 2015

Krásnou středu všem, 
slavnostně oznamuji, že mám tři ze sedmi zkoušek tohoto týdne úspěšně za sebou (děkuji všem za podporu). A jelikož můj mozek nezvládá teď vůbec nic, na tož se soustředit, myslím si, že je ten pravý čas na to, abych vás seznámila s budoucími plány na blogu. 

Často se totiž ptáte, jak že to mám s prázdninami, odletem, kde budu co dělat, proč jedu, jak to zvládám a co bude po dobu mé nepřítomnosti s blogem. Nerada vás nechávám napnuté, takže bych se vám dnes v povídacím článku ráda pokusila odpovědět na všechno, na co jste se v uplynulých dnech a týdnech ptaly. 


https://www.google.cz/urlsa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fbildungsreisen.statravel.de%2Funserebildungsreisen%2Fferienprogramme&ei=ybVkVaKCCMqnsAHsqIHoDg&bvm=bv.93990622,d.bGg&psig=AFQjCNGs_YtbRqmxzkc61WT1Uiyv10CxBA&ust=1432749892510034

1) Kam jedu, s kým jedu a co tam budu dělat, jak dlouho budu pryč
13.6. mířím směr Pensylvánie, USA. Jedu na tří měsíční pracovně-cestovní pobyt přes agenturu Smaller Earh a program Camp Leaders, se kterou mohou za hranice vyrazit všichni z vás, kteří jsou studenti zapsaní v řádném (denním) studiu. Jak již sám název programu napovídá, jedu do dětského campu, kde budu trávit 10 týdnů prací a následně 4 týdny budu po Spojených státech cestovat. 

2) Jak to bude s blogem
Na blogování a blogu samotném se nic nemění, jen to, že nebudu sedět za počítačem v Boleslavi, ale v Pensylvánii, což byste neměli poznat. Jasnačka, budu pro vás mít předpřipravené články (počítám s klasickým režimem pondělí-středa-pátek po dobu června.V průběhu července a srpna to omezím nejspíše na pondělí a pátek a pak se v září vrátíme do zajetých kolejí). Jelikož ale budu pryč a věnovat se budu především práci a cestování, nebudu v průběhu tří měsíců de facto nic moc testovat (tedy žádné novinky které se v průběhu těsto měsíců v ČR objeví, jelikož balíky na mě budou doma teprve čekat). Přečtete si ale spousty recenzí na výrobky, které testuji právě teď. 

V průběhu června vás také čeká několik článků vážicí se k tématice cestování typu co si beru sebou, na co nezapomenout atd. 

Až v Americe budu, pokusím se přidat i aktuální články např. z obchodů, nákupů a tak podobně. Nicméně, přeci jen budu v lese a bůh ví jak bude fungovat wifi a jestli se mi podaří na místních počítačích stáhnout fotky. 

Proto jestli chcete být v aktuálním dění, odkázala bych vás ráda na fb stránky blogu (které se přeci jen aktualizují mnohem lépe než blog) a vůbec nejlépe uděláte, když budete sledovat instagram, který pofrčí o sto šest, jelikož fotky budu přidávat nejspíše non-stop. 

3) Kam se chystám jít, co vidět, kde nakupovat
Abych byla upřímná, v tomto směru nemám ještě zcela jisto. Jsou tu jasné body jako New York, Niagárské vodopády, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco a nějaké ty národní parky. Vše je však v řešení a rozhodovat se stejně budeme až skupinově v průběhu práce a také dle toho, kdo bude mít jak odjezd a co že to všechno ve stanovené době stihneme.

S nákupy se to má podobně. Seznam už mám tak strašlivě dlouhý že mi je z toho pomalu zle. 

Návrhy, tipy, připomínky a poznatky však vždy ráda přijmu :-)

4) Co se mění pro čtenáře
Nic! Doufám, že vás i přes mou zpomalenou aktivitu a menší pomlky v odpovídání na komentáře a dotazy omluvíte, zůstanete blogu věrné a sejdeme se tu v plné síle na české půdě zase ke konci září. Slibuji, že na vás budu myslet a poctivě udělám vše proto, abyste mou nepřítomnost ani nepoznaly.  

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. To bude urco uzasny, uprimne cestu zavidim, uzij si to :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem ti říkala, že ti to závidim, hned bych taky jela :) užij si to a těším se na reporty!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow uzij si to a tesim se na fotky z Usa.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Drzim palce, aby si mala vsetky skusky uspesne a rychlo za sebou a mohla si poriadne uzit leto. Tesim sa na fotky, zazitky, novinky a hlavne USA nakupy ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To máš krásný prázdninový program, člověk ti až závidí :)) Tak si to tam užij!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. poslední dobou také přemýšlím o takovémto vycestování, velmi mě to láká, takže se moc těším na Tvé dojmy a zkušenosti :) užij si to, nepochybuju o tom, že to bude paráda!

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, myslíš, že by si mohla napísať niečo o tom, ako taký pobyt cez CampLeaders vybaviť? Prípadne, aké sú poplatky, čo všetko si platí človek sám, čo zabezpečujú oni,... Strašne by mi to bodlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to bych určitě mohla :-) budu na to myslet a pokusím se to dát dohromady

      Vymazat
  8. Wau, to sa máš :) Už sa teším na tvoje zážitky! :)) Inak, súhlasím s komentárom vyššie, určite by som veľmi rada privíta viac info o takom skvelom projekte :))

    OdpovědětVymazat
  9. jůůů to je super :))
    těším se na články, hlavně na ty, ve kterých budu moc cestovat "s tebou" :) Do USA se zatím nechystám, tak alespoň budu nahlížet to článků :))

    OdpovědětVymazat
  10. Vegas? Hurá za Britney :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvělé, také jsem o tom přemýšlela do budoucna :) Je to skvělá šance :) Přesně dokud jsme mladí a studujem tak všechno vyzkoušet... držím palce ať se líbí :))
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to se budu na články z USA moooc těšit :) Hlavně ať se Ti tam Kači líbí a jsi spokojená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)