Hrabárna: Mono stíny

pátek, května 01, 2015

Krásný pátek všem, 
opět máme týden v tahu a začínáme nový měsíc. Měsíc, který je pro mě na dlouhou dobu posledním v České republice. Fňuk, fňuk. Nene, nebrečím, naopak se moc těším, ale budete mi moc chybět :-( Pokud vás zajímá, jak to s blogem bude dál a co vás čeká v měsících, kdy tu nebudu, rozhodně zůstaňte na příjmu a věřte, že si vše brzy řekneme. Dnes se však, jen co dostanete pusinku pod rozkvetlým stromkem pojďte juknout na další díl seriálku hrabárna, který nás dnes zavede mezi mé mono stíny. Usaďte se, uvolněte se, nožky nahoru a začínáme. 


Kopička je to pěkná, takže si máme o čem povídat. Napočítala jsem něco kolem 44ks a musím říci, že je to číslo, které mě poměrně hodně překvapilo, jelikož asi tak 90% mého líčení sestává z paletek a mono stíny skoro nepoužívám, k tomu se ale dostaneme na konci článku. Zatím si pojďme popovídat o kouscích, které miluji a mají v mé sbírce své čestné místo. 


Color Tattoo od Maybelline jsou dnes už klasikou, bez které se neobejde žádná, opakuji žádná z nás (pokud je nemáte, tak děláte opravdu strašlivou chybu). Jsou to jediné stíny, které mi vydrží bez hnutí celý den, můžu se s nimi jít potápět třeba do oceánu a když vylezu, budou vypadat pořád tak skvěle jako pět minut po nanesení. Ačkoli se v našich končinách prodává už něco kolem 10 stínů, pořád jich nemáme tolik jako v zahraničí a kam se hrabeme na všechny úžasné limitky, co mají v USA. Na fotce jsou také krémové oční stíny od Oriflame, na které jste si mohly přečíst recenzi koncem minulého roku a které jsou také velmi ucházející, ačkoli na CT jednoduše nemají. 


Pokud bych měla jmenovat druhou pozici pomyslného žebříčku nejoblíbenějších stínů, rozhodně musím zmínit Color Infaillible od L'orealu. Úžasně pigmentovaní hybridi mezi pudrem a gelem, které velmi pěkně drží celý den a hravě se dají použít na líčící způsob "mázni to přes celé víčko a vypadej dokonale". Pozor si u nich musíte dávat na opadávání a na aplikaci používat ten správný štětec (upřímně, nejjednoduší jsou prstíky), abyste dosáhly skvělého odstínu. Když si počkáte na akci, dají se koupit i za cenu kolem 100 Kč. 


Třetí místo žebříčku patří stínům Milani. Ať už novinkám Bella Eyes nebo jejich klasickým pudrovým stínům. Kvalitní jsou obě verze. Na rozdíl od L'orealu neopadávají a drží stejně dobře. Cena se pohybuje kolem 100 Kč, v akci se můžete dostat i pod. Miluji jejich balení a kompaktnost. Vybírat můžete asi tak ze stovky odstínů, takže nemusíte bát, že byste se s nimi nudily. 


A na konec tu máme hromádku stínů, které jednoduše nepoužívám. Taky se vám doma válí stíny, které jste nakupovaly jako mladé, nezkušené a kosmetikou nepolíbené? Doby, kdy Essence a MUA byly na vrcholu mé pyramidy jsou dávno pryč, ale tak nějak nemám to srdce je vyhodit do koše a tak se skromně krčí na dně šuplíku a čekají na speciální příležitost, jak se ukázat, jako třeba teď. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Bella eyes bych chtěla vyzkoušet, ale spíše než mono stíny mám o 100% radši paletky, tak je to asi zbytečnost. Ale pravda je, že odstíny mají krásné a mají jich spoustu :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  2. Mám color tattoo a Milani. Color Tattoo mi moc nevyhovují, Milani stíny mi ale přijdou super :). Mám ještě pár od Catrice, ale moc je nepoužívám.. ted mám nově i nějaké Sephora, a jsou docela fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně jich máš tolik? Milani jsme chtěla vždy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mas super sbirku :-) Ja si mono stiny nekupuji, prijde mi vyhodnejsi si rovnou kpupit paletku :-) Ale jeden ten stin od L'Oreal-u mam a je super pigmentovany, akorat ho mam ve svetle modre, kterou moc nevyuziji :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná sbírka, mně však Color Tattoo nevyhovují a ani MILANI bella oční stíny mne nenadchly, všechny jsem poslala dál. Ráda mám mono oční stíny od E style. Naopak ty stíny od Loreal mne lákají velmi.

    OdpovědětVymazat
  6. Odpadla som... :-) pekná zbierka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. V poslední době přestávám už cokoli počítat :D Musím si počkat na slevu u L´Orealu, nějaké stíny chci.

    OdpovědětVymazat
  8. Super sbírka! Nejvíc miluju jednoznačně Color Tattoo! A hodně se mi líbí ty od Milani, ještě od nich žádné nemám, ale vypadají skvěle :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasná sbírka:-) Stíny Color Tattoo jsou jednička a používám je nejčastěji. A pak mám ještě nějaké od Essence a to je vše, raději než do mono stínů investuji do paletek:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, tak to je skvělá sbírka. :-) Já mám paletku od Oriflamu a od Essence a tím to končí.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Tyyyjo, ty jich máš, závidím zejména to obří množství Color tattoo, taky bych nejradši měla všechny :D :) Ale mono stínů mám taky dost, tak nezávidím až tak hrozně moc :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  12. Od Milani bych ráda zkusila ty ve zlatém balení. Lákají mě ty krásné barvy ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tééda, to je stínů :D. Já mám stínů málo a používám je všechny

    OdpovědětVymazat
  14. :-O Taky chci tvoje sbírky :D Color Tattoo je klasika, Milani už chci zkusit hodně dlouho, jenom jsem se prostě pořád nedokopala :-) Akorát mezi stíny, které nepoužíváš, jsou taky super kousky - ty od Rimmelu mám asi troje a jsem fakt spokojená, stejně jako ty od Essence, kterým sice pokulhává výdrž, ale i tak jsou super :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)