Maybelline: Lash Sensational

středa, května 13, 2015

Následující problém znají všichni, kteří poctivě čtou blogy, sledují youtube videa a bez bezmezné víry nezaujatých názorů svých "guru" nedají ani ránu. Klidně se přihlásím a přiznám, že i já poctivě sleduji své oblíbence a jakmile přijde řeč na to, že by za ten či oný produkt dali pomalu ruku do ohně, začne mi v mozku blikat kontrolka "to bys měla zkusit" a jak už to tak bývá, většinou to tak i dopadne a vybraný kousek vždy nakonec skončí v mém nákupním košíku. Žádnou výjimkou tentokrát nebyla ani nejnovější řasenka z dílny Maybelline, Lash Sensational. Na Youtube jsem o ní slyšela tolikrát, že jsem si jí musela pořídit a přesvědčit se na vlastní řasy, jak mi sedne. 


Než vám to však prozradím, provedu vás standardní úvodní procedurou. Lash Sensational je balena ve staro-růžově-fialovém obalu a tvarem je stejná jako Go!Extreme, starší ségra. Jestli bych měla ukázat na jeden produkt, který Maybelline valí opravdu hodně rychle tak to vždycky budou řasenky. Přijde mi, že je jedna novinka minimálně co dva měsíce a to žijeme v ČR. Být v Americe, nedělám asi nic jiného než že nakupuji Maybelline. Balení obsahuje 9,5 ml produktu, což je takové průměrné minimum (v řasenkách stabilně naleznete něco mezi 8-14 ml) a čeká vás i klasická expirační doba 6ti měsíců. Pokud se nepletu, cenovka je někde na 179 Kč a to už je samo o sobě celkem zvláštní, jelikož Maybelline řasenky většinou cení kolem 249 Kč. 


Reklama se dušuje tím, že řasenka je opatřena super duper novým kartáčkem, který nenaleznete na žádné z předchozích řasenek. Ten by měl prý zaručit to, že řasy budou viditelně hustší a objemnější. Bůh ví, co tím je myšleno. Já vám řeknu, že kartáček je sice bezvadně ohebný a flexibilní, zajímavě natočený do strany s různě hustě posetými a různě dlouhými umělými štětinkami, ale to jsem s neutrálním vyjadřováním skončila. Jo, je to venku. Z řasenky vůbec nadšená nejsem. Často se říká, že u řasenky je v podstatě jedno, co je uvnitř, ale že hlavně potřebujete stabilní, dobrý kartáček. Jenže to tenhle vůbec není. Alespoň s mými řasami si vůbec nerozumí. Ono se na něj zachytává tak strašlivé množství produktu, že je potřeba jej asi tak dvacetkrát otřít, než se dá použít (foto viz výše). 


Další problém je v tom, že řasenka se s tímto kartáčkem nanáší tak nějak zvláštně a nerovnoměrně, na řasách mi vytváří cucky a špatně se zapracovává. Když už nad řasami strávím xy minut a vypadají alespoň trošku normálně, přichází další problém. Formula řasenky je strašlivě, ale strašlivě mokrá a díky tomu, že patřím mezi majitelky zapadlých víček, obtiskává se mi, kde jen může. To bych ještě zvládla, kdyby mi alespoň řasy opravdu zahustila, prodloužila a skvěle držela po celý den, ale bohužel, ani tento efekt u ní nevidím. Řasy jsou s ní tak zvláštně nerozčesané, zahuštěné už vůbec ne a prodloužení nic moc. Vlnku drží dobře, za to dávám body k dobru. 


Ty bych však hned v závěru strhla za to, že se řasenka absolutně, ale absolutně nedá odlíčit a místo toho, aby šla pěkně dolů, tak se strašlivým způsobem drolí. Nefunguje micelárka, olej, ani dvoufázový odličovač a na konci dne si sypu popel na hlavu, proč jsem jí vlastně opět dávala další šanci. Kdepak, recenze napsána, letí do koše a fuj, už í nechci nikdy vidět. 
Tenhle kousek mě vůbec, ale vůbec neuchvátil. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

25 úžasných komentářů

  1. Tiež som na túto riasenku počula všade samé chvály, preto som aj chvíľu uvažovala o kúpe, teraz som ale rada, že som tak neurobila a že zostávam verná svojej obľúbenej riasenke od Gabrielly Salvete :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neznasam zahnute umelohmotne kartaciky, takze nic pre mna.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten stetecek je hrozny a to co ti dela, to by u me take letela do kose. Ale jak tak vidim ctu na ni same pozitivni recenze a jedina spatna. Tak kazdemu sedi neco jineho.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. No tak si ju asi nekupim, uz som ju mala v kosiku, ale dobre, ze som ju vratial :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý článek! Taky jsem slyšela ty kladné do nebes jásající ohlasy, včera jsem si ji tedy jela taky koupit, ale naštěstí ji zrovna neměli :))) A dneska jsem tedy ráda, že jsem ji nekoupila. Mně ten kartáček připadal divnej, ale říkala jsem si, že když ji všichni tak chválí.... Kartáček mi silně připomíná tu žlutou 3D od Miss Sporty, která ho má ale menší, pevný a asi tedy dost lepší, protože z ní jsem docela nadšená, a to ještě ke všemu stojí pár kaček. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) O žluté MS jsem slyšela, musím se na ní podívat.

      Vymazat
  6. Kartáček mi připomíná ten jako má Benefití Roller lash :) Ted jsem koupila ale jinou od astoru, jelikoz u ní byla tužka as a gift :) NEber to :)

    LENNY MALI in Denmark

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mně zase naprosto vyhovuje, jako jedna z mála mi nikde neopadává a nedělá šmouhy, řasy udělá nádherné. To co popisuješ ty mi dělá rocket volume. Asi záleží na typu řas a jak je oko zasazené. Je fakt, že nemám takové ty hluboko zasazené oči, ale i tak mi některé řasenky dělají šmouhy pod očima, ovšem tahle ne, kdežto rocket volume, to byla katastrofa, neustále jsem byla jak panda. Jinak mám řasy docela mizerné, jemné, krátké, na každém oku trochu jinak rostou a málo která řasenka mi vyhovuje a něco udělá. Tahle je zatím teda nej a koupím znova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chjo, vy my to teda neulehčujete :-D. Ale asi jí prubnu :-P.
      LenaČerge

      Vymazat
  8. značky sa už len predbehuju ktora vymysli najlepši kartaček ale popri tom sa niekedy stane že neni vobec dobry, ale tak tožvie niekomu može pasovať niekomu nie:)

    OdpovědětVymazat
  9. Konecne niekto napisal, ze sa riasenka velmi tazko odlicuje a dalsiu si uz kvoli tomu urcite nekupim. Aktualnu riasenku dopouzivam az v lete pri mori, myslim, ze urcite nahradi akukolvek vodeodolnu. Skoda, lebo s kefkou aj riasami som po naliceni spokojna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt nejde dolů? :-O Tak jako alternativa voděodolné je taky fajn ;).

      Vymazat
    2. Mně dolů jde.

      Vymazat
  10. Veľmi kvalitná recenzia. Ďakujem za ňu, lebo si mi ušetrila peniažky :)

    OdpovědětVymazat
  11. A já tu řasenku miluju, každému sedne něco jiného..:)

    OdpovědětVymazat
  12. já na ni čtu všude samou chválu, u mě zatím na zkoušení čeká, tak teď se trochu bojím! hlavně to odličování, fuj...

    OdpovědětVymazat
  13. Kartáček se mi líbí, ale na řasách tedy absolutně ne a kdyby mě takhle zlobila při odličování tak by teda taky letěla do koše :D

    OdpovědětVymazat
  14. Riasenku nemám, ale čítala som poväčšine na ňu pozitívne recenzie. A z toho, že ti nejde odlíčiť si nič nerob. Mala som od Maybelline asi 4 riasenky a na ich odstránenie nepomohla ani Bioderma.

    OdpovědětVymazat
  15. Ten kartáček vypadá krásně, ale asi ho radši nebudu riskovat :D Díky za recenzi :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  16. Jáááj a to jsem si myslela že bude vážně dobrá :(.
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  17. ja ju mam a uplna spokojnost, mam slabe riasy a vyzeraju super. Odlicujem micelarkou od Garnier a v pohode, ale uuplne najlepsia kefka a riasenka je od NYC taka cervena curly nieco, ta tak natoci a drzi, ze dovi dopo a ta cena parada

    OdpovědětVymazat
  18. Přesně si to stihla. Četla jsem o ní u svých oblíbenců, tak říkám musím jí zkusit. Trochu jsem váhala, protože nemám ráda zahnuté kartáčky, ale řikám si třeba se to zlomí. Nezlomilo. Ten kartáček je nešikovnej - většinou se mi povede nějaké řasy slepit, dlouho schne, takže se mi většinou taky někde obtiskne a s tím odlíčováním máš parvdu, že jde špatně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)