The Body Shop: OC Nový Smíchov

pátek, května 22, 2015

Krásný páteční den všem, 
první týden zkouškových a zápočtových testů jsem ve čtvrtek úspěšně uzavřela a nemohla jsem si vybrat lepší příležitost, jak si odpočinout, než s díky přijmou nabídku od The Body Shop a vyjet se podívat na otevření nové pobočky v OC Nový Smíchov (pro mimo-pražské: naleznete na výlezu z metra "Anděl"). Kromě největší prodejny v Palladiu a další v ulici Na Příkopech je tato maličkatá prodejna již třetí, kterou v Praze naleznete. Pojďte se se mnou tedy podívat, co vše v obchůdku naleznete a jak že to včera na otvíračce vypadalo. 


Celá akce se konala nejen při příležitosti otevření prodejny, ale také se nesla v duchu Mojita, protože právě s touto novinkou vyráží The Body Shop na trh a bude na vás útočit ze všech stran. Jako letní kolekce se mi právě ta se svěžím nádechem Mojita zdá téměř dokonalá. Vůně jsou opravdu svěží, lehké a do posledního kousíčku identické s oblíbeným drinkem. V kolekci naleznete vše od sprchových gelů přes tělová másla, body sorbety až po novinku, takzvaný tělový splash. 
To je v podstatě vůně, kterou si nalejete do dlaní a dle potřeby aplikujete kamkoli na tělo (představte si pány  a jejich vodu po holení, která je ovšem úžasně osvěžující a natřít si ji můžete kam je libo). Překvapilo mě, jak intenzivně voní a že vůbec nelepí, takže se nemusíte bát, že byste skončily jako lapky na hmyz. 


Tělové máslo z Mochito řady má texturu jako všechny ostatní, výrazně je z něj však cítit limetka a má velmi ostré zakončení, znáte pocit, že když k něčemu přičichnete poprvé, voní to jinak, než když si v tom nosík trošku pomácháte? Překvapivě opravdu voní jinak než všechny ostatní produkty, které jsou si velmi podobné a nesou se ve vůních spíše do sladka. 
Velmi se mi zalíbil nápad, kdy se dárkové balíčky neprodávají v klasických kartonových obalech, ale produkty si domů odnesete v shakeru či kovovém kyblíku na led a ty pak můžete dle libosti dále využívat. 


Akce v obchodě se povedla, čekalo nás milé přivítání, pohoštění, seznámení s jednotlivými produkty a slečny a (pánové!) asistentky/ti se o nás velmi dobře starali. S pečlivostí odpovídali na všechny dotazy a bylo vidět, že svůj sortiment znají do nejmenších detailů a podrobností. 
Škoda jen, že když jsme obchůdek navštívily, nebylo ještě všechno zboží na stavu (přeci jen-jednalo se o před-otevření) pouze pro nás. Dnes ovšem, kdy se obchod otevírá všem by již mělo býti vše v pořádku, případně bude v co nejkratším čase. Pokud jste z Prahy, nezapomeňte také využít otvírací slevy 20% na veškerý sortiment, popřípadě využít z některých nabídek přímo na prodejně na výhodný nákup určitých produktů. 




Všem zájemcům o nákupy jsem také vyfotila ceník, abyste věděly, na co se máte připravit. 


Kromě nové Mojito řady naleznete na prodejně také kompletní stálo řadu a vše od mazání na tělo, obličej i vlasy. Nakupovat můžete co hrdlo ráčí. Pokud chcete vědět, co jsem si koupila já, jukejte na instagram. 



Já už tímto děkuji zástupcům The Body Shop za pozvání na milou akci, přeji hodně spokojených zákazníků, vám příjemné nákupy a těším se zase v pondělí. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Uz jsem tam byla a nakoupila :) Vazne povedena prodejna!

    OdpovědětVymazat
  2. Body Shop mám ráda a řada se mi líbí. Snad se prodejny dočkáme i na Moravě někdy :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kdybych ho měla v Boleslavi tak jsem tam snad denně :D

      Vymazat
  3. Tak tam by sa ale míňalo... :-) Krásne zariadený obchod, taký.... svieži, čistý, útulný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řada vypadá výborně! Budu muset tam zaběhnout ji očuchat!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)