Tony and Guy: Damaged Hair

pondělí, května 25, 2015

Krásné pondělní ráno, 
doufám, že jste si pořádně užily víkend a odpočinuly si. Já jsem se trošku ztrácela v učení, jelikož mám tento týden pouhých sedm zkoušek :D, tak se ani nic jiného nedalo čekat. Jako vždy jsem se však potřebovala i odreagovat, takže na psaní čas zbyl. Neříká vám něco ta prokrastinace? Asi bych si na to měla něco koupit. :D Tak či onak, na vás bych nikdy nemohla zapomenout a tak jsem na dnešek připravila recenzi na šampony pro poškozené vlasy z od Toni and Guy. 


O šamponech značky Toni and Guy už jsem na blogu kdysi psala, ale jednalo se o řadu pro posílení a objem vlasů. Dnes se však podíváme na řadu pro poškozené vlasy, Tyto šampony již nejsou v drogériích žádnou novinkou a v DM i Rossmannu je potkáte na každém rohu. 
V klasickém bílém, tubovém balení se skrývá 250 ml šamponu a kondicionéru, které by vaše vlasy měly dáti do pořádku. 


Prodejce tvrdí, že šampon napravuje, posiluje a zjemňuje poškozené vlasy a kondicionér jim poskytuje hydrataci a lesk. Balení je tedy klasické tubové, se zobáčkovým aplikátorem navrchu. 


Teď ani vlastně nevím, jak bych vám to tu měla napsat. 
Šampon i kondicionér jsou dobré, dělají to, co slibují. Kondicionér u mě vede, protože vlasy skvěle vyživuje a po použití jsou úžasně jemné a hladké. Šampon dobře čistí, ale vyloženě viditelné účinky jsem bez použití kondicionéru nezaznamenala. Co je škoda, že u hydratačních přípravků na vlasy často dochází k tomu, že se produktem vlasy přesytí a jsou pak těžké a špatně se s nimi pracuje. To se bohužel ukázalo i u těchto produktů. 


Pokud se tedy rozhodnete právě pro tyto přípravky, doporučila bych vám je používat maximálně ob jedno mytí, abyste si vlasy zbytečně nezatěžovaly. Bohužel se tedy nejedná o přípravky, které by vám vlasy daly dohromady rychle, jelikož kdybyste používaly toto kombo vždy, vlasy si akorát přetížíte. Škoda. 


Verdikt je tedy takový, že produkty jsou ok, ale nejedná se o nic, co byste nutně musely mít doma. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Zrovna jsem si říkala, že bych něco od této značky vyzkoušela, protože jsem ještě neměla nic. Takže určitě díky za recenzi :)
    Týýjo a 7 zkoušek, no tak to hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně štěstí ke zkouškám. Já jsem si za poslední dobu oblíbila řadu Extraordinary Oil od Elséve. Je daleko lehčí než Gliss Kur a dělá přitom ještě lepší práci.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tyhle dva přípravky si asi nechám ujít, obecně mě značka Tony&Guy moc neláká... :/ Přidávám se k přáním - hodně štěstí u zkoušek! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a nedivím se, mě také žádný z jejich výrobků dosud neohromil.

      Vymazat
  4. Měla jsem jej také a naprosto se s tvým názorem ztotožňuji, byl fajn, ale na zadek jsem si z něj nesedla, prostě neurazí nenadchne, takže jsem ani neměla potřebu si ho kupovat znova. Spíš bych od nich ráda zkusila třeba řadu pro brunetky :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)