Lush: Maxifík a Golden Wonder

středa, července 15, 2015

Ahoj, 
je to tu. Recenze, kterou odkládám asi tak čtvrt století, protože se jí bojím jak čert kříže. Ono, jak prostě jednoduše napsat něco, co musíte, ale tak, abyste pokud možno neurazili osobu, která vám inkriminované produkty dala ( a teď pochopitelně nemluvím o společnostech, ale o své drahé kamarádce) a chtěla vám udělat radost. 
Rozumějte následovně: do Lush se chodím koukat asi jako malé dítko do vitríny na cukrárnu. Je to jeden z těch obchodů, do kterého bych se s největší chutí nastěhovala, ale kterého mi přijde pro mé vlastní peníze škoda. Je to perfektní útočiště pro lovce dárků a potěšení, ale o něco menší radost z něj pak má vaše peněženka. 


No pohádka je tedy taková, že jsem ke svým posledním narozeninám dostala několik produktů od Lush a v dnešním okénku přináším pohled na první dva z nich. Nejdříve tu mám oblíbenou bombici do vany, která se prodává vždy v období vánoc a to Golden Wonder. Krásně se to jmenuje, ještě lépe to vypadá a slibuje to bujarou oslavu ve vaně. Koupelnové bomby fungují tak, že je prostě dáte do vody a koukáte na to, jak se rozpouští. Jak taková zábava vypadá, se můžete podívat třeba TADY. Je to žluté, pak modré, troška růžové a nakonec z toho máte zelenou vodu. 


Což ok, start super. Jenže, těžce se mi nelíbil fakt, že se ta zelená držela jen nad hladinou (to bude těmi oleji). Ale rozumějme, lehnete do vany, ležíte v normální vodě a pak pár centimetrů sebe sama rozmazlujete ve vrstvě oleje. To mi prostě hlava nebere. Věc další, myslela jsem, že bath bomby slouží také k tomu, aby dělaly něco pro vaší pokožku. Nějaká ta hydratace by prosím nebyla? Nene, bohužel. Ve finále jste tak do vody vyhodily dvě stovky za zelenou vodu, mastnou vanu a suchou pleť. Jako vtip jednou do roka super, ale větší využití v tom nevidím. 


Dalším kouskem je Maxifík. Jedná se o výživné mýdlo s peelingovým účinkem. Prosím vás, škrtněte to výživné a jsme doma. Tohle je totiž pefektní peeling. Je to super věc. Sedíte ve vaně, chytnete cihličku a peelingujete. Tento způsob jsem si velmi oblíbila a Maxifík se brzy stal mým každodenním pomocníkem se suchou kůží. Peelingové části v něm jsou pěkně velké, takže dostanete dolů opravdu vše a rozhodně nedoporučuji tento produkt citlivkám. 


Co ale nepochopím, proč se na obalu píše hydratační. Víte, jak může něco být hydratační a zároveň odstraňovat odumřelou kůži? Nevylučuje se to náhodou? Každopádně, tento kousek vám doporučím, jen se po jeho použití nezapomeňte namazat, protože sám to za vás neudělá. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)