Maybelline Matte: Matné rty s Maybelline

pondělí, října 26, 2015

Krásné pondělí všem, 
víkend nás potěšil teplejším počasím, takže jsem opět uklidila zimní bundu do skříně a vytáhla podzimní. Konečně nás prý čeká to pravé babí léto, ale propršené. Ach jo, nevím, co je lepší, jestli deště nebo zima. Každopádně, nic mě nezastaví před zkoušením novinek na trhu a k tomu dozajista patří i tyto krásky od Maybelline, které jsem, jak jinak, než ulovila při cestování v Americe. Pssss, měli by se co nejdříve objevit v prodeji i u nás (přiznejte se, kde už je viděl) i když nevím, v kolika barevných variacích ani to, jestli se naše číslování shodne s tím Americkým. Co naplat, budeme muset vyčkat a těšit se, co si pro nás Maybelline tentokrát připraví. 


Maybelline Mattes jsou v kosmetickém světe už nějakou tu dobu a pokud sledujete byť jeden jediný beauty kanál na youtube nebo jediný kosmetický blog někoho ze zahraničí, určitě jste o nich už slyšeli. Jedná se v podstatě o první krémové, matné rtěnky v drogérii, řečeno lidskou řečí první krémové matné rtěnky, které vám nezruinují peněženku a jsou dostupné širokou veřejností. Asi každou krom té české, ale jak jsem již v úvodu psala, to by se mělo (snad ještě letos?) změnit. 


Jestli jsem při návštěvě USA měla něco na wishlistu nákupů v drogériích (jako že jsem pochopitelně žádný neměla protože na to nejsem), tak to byly právě tyto rtěnky, na které jsem slyšela chválu ze všech koutů. Ono se také není čemu divit. Maybelline dělá suveréně nejlepší rtěnky z drogérie (no dobře, L'oreal je také extra třída, ale všichni víme, že to je jeden koncern tak se tomu není co divit) a tak i uvedení těchto rtěnek bylo dlouho očekávané a všichni se těšili, jaký že to bude zázrak. 


A ono řekněme si pravdu, zázrak to svým způsobem tak docela opravdu je. Rtěnky jsou famózně krémové, a zasychají do příjemného matného finishe. Na rtech drží jako přibité, nerozmazávají se, nerozpíjí, necuckovatí. Nepřežijete s nimi sice oběd ani sváču, protože nezanechávají extra stain ale v neporušeném stavu vydrží i šest hodin. Není to krása? Na výběr je ze stovky odstínů (to bylo alespoň v USA). Ve škále bylo vše od nude přes růžovky, borůvky, červenky a fialovky tak, aby si každá mohla vybrat, co je jejímu srdci nejbližší. 


Cena byla 10 dolarů, takže snad radši ani nechci vědět, za kolik se budou prodávat u nás, ale oni za to sakra stojí! Nehledě na to, jak pěkně vypadají a jak syté barvy se vám na rtíky dostanou. Povedly se i názvy, které kolikrát korespondují s názvy klasických rtěnek, které Maybelline prodává tak, abyste ve stojanu vždy našly tu svou oblíbenou. Plus samozřejmě do nabídky vrhlo i několik nových odstínů (viz Born with it nahoře). Jakou radost jsem měla, když jsem mezi matnými kráskami objevila i svou oblíbenou Lust for blush. Yay :D


Co vám budu povídat, jestli patříte mezi milovnice sytých barev, matných rtíků a rtěnek všeobecně, jsou tohle produkty, které by vám určitě neměli uniknout. Protože věřte, že za to stojí. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

20 úžasných komentářů

  1. Ooo bože, dej, ať je mám všechny... :D Nádherné odstíny. Hlavně 670 <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem zvědavá, jaké odstíny se k nám dostanou. Právě jsem přemýšlela, pro jakou matnou rtěnku do drogerky zajít, vím jen o Rimmel Kate Moss a Catrice, ale ta u nás nemá stojan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmelácké jsou taky dobré, ale tyhle jsou navíc příjemně krémové a tak nějak se mi lépe nosí.

      Vymazat
  3. Mě by moc překvapilo, kdyby u nás uvedli všechny odstíny. Ani Rimmelu se nechtělo dodat na náš trh doopravdy všechny odstíny rtěnek Kate - tak to dál bude na True Lipstick od Sleeku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď jsi mně doopravdy nalákala, jsou nádherné, ani nevím, která je hezčí, ale první dvě jsou vyloženě nádherné:-) Ať už jsou u nás a v co nejhojnějším počtu variant:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme prosit s prosit a třeba pod tlakem marketing podlehne :D

      Vymazat
  5. To jsou krásné barvičky, miluju matné rtěnky. Na podzim jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou krásné barvičky, miluju matné rtěnky. Na podzim jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce se mi líbí ta 682 a 665, to jsou opravdu nádherné odstíny a přemýšlím o koupi :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  8. Vsechny odstiny me hodne zaujali. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné odtiene, najviac sa mi páči blushing pout, je to kráska :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím proč ale na rtech mi nepřijde matná ani jedna :/ Za to swatche jsou celkem povedené... Ale ta poslední barvička je TOP !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jsou nádherné! Obzvlášť Blushing pout:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ty si rozhodne nenecham ujit...

    OdpovědětVymazat
  13. už jsem je viděla v Německu, ale odstíny měli jen 4 a byla mezi nimi fantastická červená, do které určitě půjdu, jestli se k nám dostane. tyhle odstíny mě příliš nenadchly, ale ty swatche na ruce mají úžasný finish :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)