October Empties

pátek, října 30, 2015

Krásný pátek všem. 
Řeknu vám tedy upřímně, nastává nejhorší období roku pro všechny bloggery. Zima. Kdo by to byl řekl, že? Ne že by tedy ubývalo produktů ke zkoušení, to naopak, zima je na nové výrobky bohatá, ale to proklaté světlo! Můžete se snažit jak chcete, ale dny jsou šedivé a pochmurné a to ani modlením se nespravíte. Nezbývá tedy než fotit v šeru a pak usednout k počítači a zachraňovat, co se dá. Jako například dnes. Po sto padesáti letech jsem nemusela jak do práce, tak do školy a řekla jsem si, že je ideální den na to nafotit produkty na blog. Zvládla jsem dva, pak jsem se na to vyprdla a šla si zase lehnout. Do příště potřebuji více výdrže a hlavně nervů, nebo ten foťák rozbiju :D
Každopádně, blog jede dál a dnes se při příležitosti Halloweenského pátku podíváme na produtky, které jsem v posledním měsíci spotřebovala. 
P:S: Připomínám, že máte poslední dva dny na to zúčastnit USA giveaway :-)


V říjnu se mi podařilo prokousat rovnými třinácti kosmetickými kousky a to je na mě sakra co říci. V podstatě to také znamená, že v dalším měsíci tento článek nejspíš nevyjde, protože by na seznamu nic nebylo. Ale co už. Nehažme flintu do žita, jelikož když se daří, tak se daří. Jako vždy vás v článku odkážu na recenzi, kterou vložím do názvu produktu (opravdu je tam odkaz skryt, vím, že s tím občas máte problémy, jelikož nejsou podtrhnuty) abyste si mohli přečíst, co jsem si o produktu myslela a nemyslela. Pokud recenze nebyla, vyjádřím se k produktu pár větami rovnou tady dole. 

Dove Hair Therapy Intensive Repair - regenerační maska
Carmex - balzám na rty
L'oreal Lumi Magique - rozjasňující korektor
Rimmel Scandaleyes - tužka na oči 
Tony and Guy Nourish - šampon a kondicionér pro poškozené vlasy
The Body Shop Ginger - šampon proti lupům 
L'oreal Miss Manga - řasenka
Simple - pleťový peeling
Značka Simple očividně v Americe strašlivě letí, protože jsem jí tam potkávala stojany a stojany a protože musím vše zkusit, pořídila jsem si tento peeeling. Byl příjemný, jemný, pokožku nijak nevysušoval a odumřelé kůže zbavoval jedna radost. Poměrně dost mi ale vadila zvláštní vůně, kterou jsem si nakonec doma užívala, protože mi vždy připomněla USA. 
Miss Sporty - průhledná řasenka
Co se týče fixace obočí, nedám dopustit na Alverde hnědý gel, nicméně ten v DM zrovna neměly a tak jsem musela sáhnout po alternativě. Tato řasenka se zdála jako ideální a měla jsem pravdu. Obočí pěkně udržela v řádném stavu po celý den. Nijak z něj neslézela ani se neměla tendenci hrudkovat a dělat jiné neplechy. 

Toť ode mne na víkend vše a budu se těšit v pondělí u recenze na korektor :-*. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. 13 produktů, to jsi šikulka! :) Zaujala jsi mě tou Miss sporty řasenkou, teď mi zrovna dochází moje průhledná, takže po téhle určitě mrknu:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem Carmex, Loreal korektor, obě řasenky a pudr. CoverGirl řasenka mě bohužel hodně zklamala a ta oranžová verze je mnohem lepší :). Simple mám ráda, měla jsem gel, krém i ubrousky a vše super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já jsem měla jen pudr Stay matte, je to jeden z mých oblíbenců.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)