Revlon Highlighting Palette

středa, října 14, 2015

Ahoj všem!
Zima je asi oficiálně tu, i když máme teprve říjen. Nedá se nic dělat, zimní bunda musela na věšák a pomalu se chystám na vytažení kozaček. Viděli jste ty tuny sněhu na Slovensku? Doufám, že k nám sníh ještě pár týdnů počká. Co se to děje? Na zimně laděné články mi přijde celkem brzy ale na ty podzimní zase očividně pozdě. Uvidíme, co s tím naděláme, prozatím se vrhnu na další recenzi.


Dnes se podíváme na zoubek dalšímu produktu od Revlonu, tentokráte však zamíříme do oblasti tváří. Představuji vám Revlon Highlighting Palette v odstínu 020 Rose Glow. Jedná se o takového malého hybridka, který se snaží imitovat slavné Shimmer Brick od Bobbi Brown a můžete ho tak použít na cokoli od kontury až po tvářenku. Alespoň to byl, dle mého názoru, původní záměr designerů, se kterým tento produkt vyráběli. 


Rozjasňující paletka je balena do černého, plastového, minimalistického obalu přesně tak, jak se mi nejvíce líbí. Vrchní část víčka je řešena průhledným plastem a tak doma budete vždy vědět, po čem saháte a jaké že barvy se vevnitř nachází. Balení je útlé a kompaktní, nemusíte se s ním bát cestovat. Víčko do spodní části pěkně dobře zacvakne a ani po měsících používání se mi nijak neuvolnilo, takže je otestované, nebojte. 
V balení naleznete 7,5 gramů produktu, což je na tvářenku dost a na bronzer míň a tak se Revlon vydal zhruba zlatou střední cestou. Cena se pohybuje kolem 10 dolarů nebo 8 liber, takže za cca 250 Kč se to dá. 


Po otevření víčka na vás vykoukne pět různých barviček. Od shora dolů tu naleznete jemně meruňkovou z lehounkým třpytem, klasickou růžovou, zastřeně stříbrnou s velkým množstvím třpytek, tmavě broskvovou i vyloženě hnědou s leskem. Žádná z barev není matná, s tím je nutno počítat. Barevné složení zdá se mi velmi dobře promyšlené, neboť když smícháte štětcem všechny barvy dohromady a nanesete na obličej, dosáhnete velmi příjemného odstínu tmavě růžové. 
Osobně jsem si pak produkt zvykla nanášet ve dvou krocích. Nejdříve dolní tři barvičky na dolní část líčka přes konturu, abych tyto partie ještě více ztmavila a  nahodila zdravou barvu, následně pak vrchní tři barvy jako tvářenku na vrchní část lícní kosti. Výsledný efekt se mi více než líbí. 


Když jsem však krabičku poprvé otevřela a začala swatchovat, docela jsem se zalekla. Ono totiž když do jednotlivých barev "hrábnete" prstem, zjistíte, že pigmentace je sama o sobě opravdu mizerná. I když barvy smícháte na ruce dohromady, nebude to žádný zázrak a zůstane vám na ručce pouze jakýsi narůžovělý třpyt. Chyták je v tom, že produkt velmi dobře přilne k makeupu a krásně se vybarví. Pokud byste ho dávali na pleť jen tak bez podkladu, ke kterému by se chytil, nezůstane vám na tváři vůbec nic. Proto jej vždy musíte chytře nanášet na pleť po aplikování makeupu a zafixování pudrem, jinak ideálního efektu vůbec nedocílíte a chápu, že to nemusí být ta nejlepší kombinace zrovna pro všechny. 


A to jsem se špatnými vlastnosti ještě ani bohužel neskončila. Další vadou na kráse je výdrž, jestli se o tom tak dá vůbec mluvit. Ono totiž tyhle barvičky mi na obličeji netknuté vydrží maximálně čtyři hodiny a pak je makeup jakoby sní. Jj, prostě najednou zmizí a jsou fuč. Musíte tak na to myslet, a paletku i se štětcem brát sebou, abyste mohli produkt znova nanést. Do samotného balení se totiž kromě produktu nič navíc nevešlo, ani zrcátko ani štětec. 


Výsledný verdikt? Rozhodně se nejedná o nic, bez čehož byste nemohli žít. Existují stovky lepších a kvalitnějších produktů, které vám udělají stejnou, ne li lepší službu. Tohle se Revlonu zas až tolik nepovedlo a divím se, že tento produkt v nabídce stále mají. I když, efekt se mi opravdu velmi líbí a výsledná barva se mi zdá sedí ke světlejším tónů pleti. Škoda té výdrže a poměrně velké prášivosti. Za to si Revlon s touto paletků moc bodů nezaslouží. 


Revlon Highlighting Palette Rose Glow v akci. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Díky za super recenzi, teď už aspoň vím, že to není nic extra :) pěkný blog
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Podobně proužkovanou věc jsem měla naposledy snad od Essence. Když jsem to smíchala, byl z toho tmavý bronzer a bylo po lásce :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jéj, tak tento výrobek také pamatuji. To je ale let!

      Vymazat
  3. zrkadielko by sa tam veru zišlo ale inak na tvari vyzera veľmi pekne a prirodzene:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)