Ryor: Tonikum a čistící mléko pro suchou a citlivou pleť

pátek, října 09, 2015

Krásné páteční ráno všem, 
pracovní a školní týden je opět za námi a já mám pro vás na dnešek připravenou recenzi na produkty, kterými celý dlouhý týden jednoduše a hravě smáznete. 
Nebojte, pořád se držíme na kosmetickém poli, dnes si však zase místo kosmetiky dekorativní, která tento týden dominovala, povíme něco o kosmetice pečující. 


Jak sám název článku napovídá, budeme se bavit o produktech české značky Ryor. Z českých produktů jsem vždy nadšená už dopředu. Přeci jen jich tolik, co se kosmetiky u nás nemáme a pokud jsou ještě k tomu dobré, neuvěřitelně ráda se k nim vždy vracím a business velmi ráda podpořím. 
Ryor je na našem trhu zavedená značka již pěknou řádku let, během kterých jsem vyzkoušela několik produktů. Pokud to nevíte, tak Ryor bez problémů můžete nakupovat ne jen na internetu a specializovaných prodejnách, ale také v Rossmannu, kde jsem já produkty, o kterých se dnes budeme bavit ulovila. I když zde nenaleznete celé portfólio značky, můžete si udělat alespoň základní přehled o tom, co nabízí a to je vždy rozhodně plus, než nakupovat na internetu. 


My se dnes tedy podíváme na pleťové tonikum a pleťové čistící mléko pro suchou a citlivou pleť. Doma je mám už pár měsíců a vyzkoušeno mám tedy dost a dost. 
Představovat odličovací rutinu nejspíše nemusím, ale abychom v tom měly pořádek, rychle to spolu proběhneme. 
Pokud používáte na odlíčení mléko, je vhodné s ním použít i tonikum. Mléko má za úkol odstranit makeup a tonikem pak pleť dočistíte od škodlivých látek, prachu a různého bordílku, který se na pleti po celodenním pobíhání ve městě usadil. 


Čistící mléko má v tomto případě klasickou, hutnou strukturu mléka bílé barvy. Tonikum je průhledná vodička. Ani u jednoho z produktů jsem si nevšimla výrazné parfemace. 


Ačkoli jsem testovala oba produkty poctivě najednou, i každý s jiným produktem, závěr byl vždy stejný. Jeden z nich jsem si velmi oblíbila a druhý vůbec. 
A kde že je kámen úrazu? U mě je to odličovací mléko. Musím říci, že mi pleť nijak nevysušovalo, nedráždilo nebo po něm nebyla začervenalá, nicméně jeho odličovací schopnosti jsou nula, nula, nic. 
Na odlíčení běžného denního makeupu jsem musela vždy spotřebovat alespoň pět oboustranných odličovacích tamponků a pleť mi pořád přišla nedokonale odlíčená. S řasenkou to je na dlouhé lokty, musíte drhnout a drhnout a do vodě odolné se raději ani nepouštějte. Boj by byl marný. 
Je to škoda, protože tonikum se dle mého názoru povedlo velmi. Krásně pleť projasnilo, vypnulo, vypadala krásně svěže a zdravě. 


Zatímco k toniku se v kombinaci s jiným odličovacím mlékem v budoucnu ráda vrátím (miluji třeba to z Douglas), tomuto pleťovému mléku od Ryoru se velkým obloukem vyhnu. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. To tonikum mám také a souhlasím s tebou, je velmi dobré. Mléko jsem nezkoušela, ale zatím teda přečtení článku asi ani moc nechci vyzkoušet ;). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od Ryor tonikum pro mastnou pleť a jsem s ním spokojená. Ještě jsem si oblíbila čistící pěnu, kterou používám nejčastěji a pokaždé ve sprše :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od Ryor tonikum pro mastnou pleť a jsem s ním spokojená. Ještě jsem si oblíbila čistící pěnu, kterou používám nejčastěji a pokaždé ve sprše :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)