The Body Shop: Camomile Cleansing Butter

pátek, října 02, 2015

Ahoj všem, 
i dnes budeme pokračovat v nastoleném trendu posledních dní a podíváme se na další produkt, který jsem si velmi oblíbila. Určitě jej všichni znáte, protože se o něm před několika měsíci často mluvilo. Jak už to u mě však bývá, než se nechám přesvědčit k nákupu, musím udělat předlouhý průzkum a pak produkt také náležitě vyzkoušet, než se o něm rozepíšu, proto není divu, že se o něm zmiňuji až teď. Doufám, že vám to však nevadí a pokud patříte mezi opozdilce tak, jako já, pojďte se se mnou podívat na zoubek tomuto krasavci. 


Camomile cleansing butter, čili čistící heřmánkové máslo na pleť od The Body Shop vám představuji s nesmírným nadšením. Tedy, ne že bych si snad někdy koupila něco u této značky a ono to nefungovalo, ale když se produkt extra povede, mám z toho vždy radost a především, když je jedná o jeden z těch, kde je pořizovací cena vyšší než v drogérii. To se korunky utrácí mnohem snadněji, když víte, že je to za něco, co opravdu skvěle funguje. 


Toto čistící máslo je baleno v roztomilé, oválné, plechové krabičce se šroubovacím uzávěrem, kterým jej pěkně na jisto zabezpečíte. Balení je lehké a skladné a díky jednoduchému designu a roztomile barevné samolepce na vrchu, se vám v koupelně bude skvostně vyjímat. Balení obsahuje 90 ml produktu a jelikož se jedná o máslo a je tedy v tuhém stavu, dobře bude si připomenout, že se jedná o 76 gramů. Určeno je na všechny typy pleti a nemusíte se tak bát, že by vás při používání vysušilo, či naopak pleť zatěžovalo natolik, že by se vám ucpávaly póry a podobně. 


Používá se následovně: na odlíčení celého obličeje (pokud nemáte zrovna vodě odolnou řasenku, to bych trošku přidala), potřebujete zhruba tolik produktu, jako je na fotce níže. Osobně jsem máslíčko vždy rozetřela v dlaních a pěkně zpracovala a následně nanesla na suchý obličej a krouživými pohyby do pokožky pěkně zapracovala. Důležité je mít pleť opravdu suchou, jelikož na mokré odlíčení opravdu nedosáhnete. Pak už stačí jen to, co vám na obličeji zůstane opláchnout vlažnou vodou, či stáhnout navlhčeným ručníkem, jak je libo. Poznámka: odlíčení očí jsem vždy nechávala až na konec, abych si řasenku neroztírala po celém obličeji a nebyla jak pandička. 


Pokožka mi po odlíčení vždy zůstala vláčná a hebká a nikdy nebylo třeba dalšího do-odličování pomocí pleťové vody či jakéhokoli jiného produktu. Máslo má velmi jemnou strukturu, dobře se sním pracuje a velmi lehce se do pleti zapracovává a stejně tak jednoduše se z ní pak oplachuje. Nikdy jsem nemusela pokožku nijak drhnout a těžko z ní produkt dostávat. Parfemace je velmi jemná a příjemná. Jedno balení mi vydrželo něco kolem 2 měsíců a to jsem máslíčko používala vždy v noci i ráno. Jak jsem již psala v úvodu, nevšimla jsem si žádných negativních účinků od začervenání až po ucpávání póru konče. Tohoto fešáka jsem si velmi oblíbila a už mám doma dalšího, který čeká, až se do něj pustím. Nákup tedy mohu jen doporučit. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Docela jsi mě nalákala... Také jsem o něm přemýšlela, ale myslela jsem, že bych musela dočišťovat ještě něčím dalším, ale tohle zní vážně fajnově :)

    OdpovědětVymazat
  2. To nevypadá vůbec špatně, asi se na něj půjdu podívat :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Mně z něj bohužel vyskákalo akné jako blázen... :/
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podařilo se ti ho po odlíčení vždy velmi dobře odstranit z pleti?

      Vymazat
  4. Cestou z Londýna jsem si koupila čisticí gel od této značky, první kousek, který vyzkouším, tak už se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slyším o něm poprvé, ale klidně bych si ho pořídila :)

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)