Maybelline korektor: Instant Anti-Age Eraser

pondělí, listopadu 02, 2015

Dobré ráno, 
dnes slavíme přednastavování příspěvků. Jak bych to byla udělala, abych byla schopna napsat příspěvek před tím, než jsem dnes v pět odešla do práce, to nevím. Nejspíš bych vůbec nešla spát. Proč ne. A teď si vezměte, že tohle píšu dopředu, ještě je neděle a usínám už tak :D. Radši na spánek vůbec myslet nebudu, rozepisovat se do úvodu také moc nebudu a pojďme rovnou na to. 


Dnešní pohádka bude o Instant Anti-Age Eraser rozjasňujícím korektoru od Maybelline. Na úvod hned uvedu, že jsem jej kupovala v Německu a proto na něm mám německé popisky. Doufám však že nikomu nebude vadit, když budu používat anglické ekvivalenty, ve kterých se většina spotřebitelů přeci jen lépe orientuje. 


Korektor, ke kterému patří i makeup, na který naleznete recenzi tu, mám v odstínu 03 Fair, který přesně sedí k odstínu mé pleti. Má lehký nádech do žluta (opravdu jemně a pouhým okem byste si toho takhle ze swatche asi nevšimly, ale pokud porovnáte všechny prodejní varianty, budete hned doma) , projasňující efekt a na pleti tvoří sametový finish. Balení obsahuje 6.8 ml produktu, což je na korektor tak akorát a má šroubovací mechanismus, díky kterému přes houbičku umístěnou v hrdle produkt tlačíte nahoru. 


Na houbičku jsem slyšela mnoho názorů. mýtů a dohadů ale stále si stojím za to, že pokud používáte produkt pouze na sebe a dbáte na správné uzavření a uchovávání, měli byste bez většího ujmu jeho používání přežít. Pokud vám to z hygienického hlediska přeci jen vadí, můžete si houbičku nahoře odšroubovat a korektor aplikovat klasicky štětcem na korektor. Představivosti se meze nekladou a důležité je, abyste se hlavně cítily dobře. 


Mě osobně houbička vůbec nevadí. Vždy si požadované množství produktu nanesu s její pomocí na obličej a pak štětcem do pleti zapracuji, jak je potřeba. Na samotnou práci s korektorem je houbička nepřesná a dokonalého efektu s ní nedosáhnete. 


Potom, co korektor do pleti řádně zapracujete, si pěkně sedne a celý den se nikam nepohne. Ať už s bází či bez ní, působí velmi svěže a lehce, sametový finish dodá pleti na zdravém vzezření a krásně vás prozáří. Korektor se neslévá, nehrudkuje, neopadává. Vydrží mi od rána do večera a jsem z něj jednoduše unesená. Oproti Fit Me, který také miluji a na blogu jsem ho kolikrát opěvovala je značně jemnější a lehčí. Proto jej doporučuji zásadně do očního okolí, na čelo a další oblasti, kde chcete více krytí ale přitom je zvýraznit a ne na pupínky. Ty byste si tímto akorát zvýraznily. 


Zde jsem se vám pokusila nafotit situaci před (vlevo) a po (vpravo). Doufám, že tak jako já vidíte, že oční okolí je vyhlazené a projasněné. 


Maybelline se tohle povedlo a jakmile se zase nachomýtnu v Německu, nebo na internetovém obchodě, kde bude v nabídce, beru ho všemi deseti. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Pokoušela jsem se jej ulovit v Anglii, ale neodhadla jsem pod světlem odstín (testery nebyly) a odnesla si totální oranžádu. Škoda, efekt vypadá moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi také podařilo ale u Dream Lumi. S těmi testery je potíž :-(

      Vymazat
  2. Super výsledek! Tenhle odstín je parádní, škoda, že se tu neprodává!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Slyšela jsem na něj už hodně chvály, jen bohužel pro mě je docela nevhodný. Použila bych ho možná tak jenom na projasnění očního okolí. Jenže já potřebuji přivést i k dokonalosti jiná místa, škoda, že nemá takové krytí, jinak totiž vypadá úplně dokonale :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ten by mi mohl sedět. Kdyby se prodával i u nás :-) .

    OdpovědětVymazat
  5. Už je fakt dlouho na mém wishlistu, asi si ho konečně objednám :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)