Rimmel Lasting Finish Primer

pondělí, listopadu 23, 2015

Krásné pondělní ráno všem. 
Po promrzlém víkendu, který jsem statečně trávila v Ostravě s kamarády na malém poznávacím zájezdu se vám hlásím s novým článkem. Dnes to bude o primeru od Rimmel. 


Co se primeru týče, nikdy jich nebylo v drogérii významné množství a Fix and Pro právě od Rimmel byl dlouhou dobu jediný, který se dal sehnat. Od té doby jste si mohly všimnout rozšíření nabídek i u jiných značek a co si pamatuji, tak momentálně nabízí primer na pleť minimálně také L'oreal a Maybelline. To asi také vedlo Rimmel k tomu, že kromě legendárního, zmiňovaného Fix and Pro, který mimochodem miluji a je naprosto úžasný, přišel na svět i s několika dalšími variantami a jednou z nich je právě Lasting Finish, o kterém bude dnešní článek. 


V designu se Rimmel stále drží u střední, zlaté cesty a i tento výrobek balí do bílé, designově nijak nenáročné krabičky s červenými detaily, která evokuje zapojení do inovované řady Lasting Finish. 
Produkt samotný má jemnou strukturu, lehce se roztírá, k pleti překvapivě rychle přilne a dobře se jí drží. Má v sobě takové reflektující částečky a když ho vymáčknete, zdá se, jako by byl halogení. Na fotce to však ani nepoznáte a také to rovněž nepoznáte po nanesení na obličej. 


Výrobce slibuje po použití primeru prodloužení výdrže makeupu až o osm hodin. Lehká formula má pomáhat v minimalizaci pórů a sjednotit tón pleti při zachování komfortního pocitu. Používat se prý může samostatně, pod nebo a to pozor, přes makeup pro prodloužení výdrže. 
Balení obsahuje 30 ml produktu a zakoupit ho můžete za cenu kolem 130 Kč.


Čeho jsem si všimla na první pohled je opravdu fakt, že primer pomáhá s minimalizací pórů. Pokud netrpíte opravdu na velmi rozšířené póry, tento primer vám s nimi pomůže a pokožku jemně zacelí. To je asi tak bohužel vše, co umí. Jakýkoli makeup, který jsem na něm zkoušela, na něm bohužel velmi oxidoval, čímž se pro mě stával de facto nenositelným, protože si nemůžu dovolit nosit v zimě makeup jako po týdnu v Řecku. Jednoznačně také výdrž makeupu samotného nijak neprodlužoval. Pleť jsem neměla nijak zanesenou, napnutou či začervenalou, na druhou stranu tón pleti jsem také sjednocený neměla. Co to je za výmysl, aplikovat primer až po makeupu pak už vůbec nechápu. 
Ne ne, s tímto produktem rozhodně spokojená nejsem a s klidným srdcem se vrátím ke svému oblíbenému Fix and Pro. Radím vám to samé :-)
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Jeste je v modrem baleni ze? Bo ja mam ten modry ale posledni dobou ho moc nepouzivam.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Modrý jsem měla asi před rokem a musím souhlasit, že byl skvělý! :) Kromě něj mám také velmi ráda báze od Dermacolu- donedávna jsem používala klasika ty v těch skleněných obalech s pumpičkou, před pár týdny jsem ale narazila na zmatňující která je taky moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty jsem taktéž slyšela hodně chvály, ale ještě jsem se nedostala k nákupu.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)