Saloos Květinová pleťová voda

středa, listopadu 25, 2015

Ahojky! Vítám vás u nového článku v tento významný den. Nebojte, není státní svátek ani nic podobného, jen má moje maličkost svátek. A s ní také dalších tisíce Kačenek po celé republice. Než vyrazím, na dnes už druhou zkoušku a posléze na sváteční večeři, povím vám něco o produktu, který krásně voní a pečuje o pleť.
 

 
Z názvu už vám je dávno jasné, že si dnes budeme povídat o květinové pleťové vodě od Saloos, kterou můžete zakoupit jednak na internetových stránkách a také v prodejnách DM. Jestli jste Saloos viděli ještě jinde, dejte mi určitě vědět, abych se po nabídce v kamenných prodejnách mohla ještě více porozhlédnout a tuto značku více prozkoumat. 
 
 
Květinová pleťová voda Saloos je v bio kvalitě, vhodná pro všechny typy pleti (nemusí se jí tedy bát ani ty z vás, které ji mají citlivou či se jim snadno podráždí). Jejím cílem je čistit a rozjasňovat pleť, ochlazovat při zarudnutí, osvěžit vás při cestách kamkoli, pokud si ji budete chtít nastříkat do loken, pak by se vám měly vlasy lépe rozčesávat. Použít jí můžete i na pokožku po holení, abyste ji zklidnili. Navíc také neobsahuje konzervační a syntetické vonné oleje a parfemace je tak čistě přírodní.
 
 
Tato pleťová voda se prodává v balení po 50 ml a jak jsme již u Saloos zvyklé, nemusíte sáhnout zrovna po této variantě, ale na výběr máte hned několik voleb a možností. Vybírejte dle toho, co zrovna potřebujete.
Balena je v bytelné, skleněné láhvi, která vám padne do ruky tak akorát. Hrdlo je zakončeno plastovým víčkem s klasickým rozprašovačem, se kterým snadno aplikujete požadované množství kamkoli si budete přát. Na jedno použití na obličej jsem obyčejně používala zhruba 3-4 zmáčknutí a voda mi vydržela kolem 3 měsíců (zkoušela jsem jí i na jiných partiích).
 
 
V první řadě bych se vyjádřila k jejímu použití na pleť, protože tam mi byla skvělým pomocníkem. Především v nynějších chladných měsících pomohla pleti se vzchopit, uklidňovala podráždění a mírnila začervenání. Zvykla jsem si jí nastříkat na pleť vždy po odlíčení, zapracovat do pleti tamponkem a následně použít hydratační krém. Bylo to vskutku božské a má pleť se cítila jako v bavlnce. Stejně skvěle účinkovala také při použití na pokožku a jejím zklidnění po holení. Znáte ten nepříjemný pocit, když vám nedej Bože naskočí červené pupínky? Stačilo inkriminované místo nastříkat touto květinovou vodou a nepříjemné pnutí a začervenání bylo to tam. Dva účely tedy plnila skvěle. Co se rozčesávání vlasů týče, extra rozdílu s a bez jsem si nevšimla, takže k tomu vám bohužel více nepovím.
 
V globálu jsem ale velmi ráda, že jsem výrobek mohla zkusit a až budu mít příště chuť o sebe zase trošku více pečovat, vím, kam se obrátit. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Vypadá skvěle, už dlouho kolem ní chodím :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle květinové vody od Saloos mám moc ráda, především variantu levandule. Ale zkoušela jsem jich více a všechny mi sedly.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandule musí být úžasná, mám ji na seznamu toho, co bych chtěla určitě zkusit.

      Vymazat
  3. Všechno nejlepší k dnešnímu svátku přeju :) Mám teď pleť nějakou poblázněnou, občas začervenalou,tak to by se mi tento pomocník hodil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-*
      Jestli takové problémy máš, tak se na ní určitě koukni. Investice není nijak veliká a výsledek je skvělý.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)