Vincentka hydratační krém

pondělí, listopadu 30, 2015

Krásné pondělní ráno, zima nás už zcela určitě neopustí a je tak na čase, pořádně se na ní připravit, pečovat nejen o pokožku těla ale i pleť a chránit se zuby nehty, aby naše pleť zůstala hydratovaná, jemná a mrazíky ji nijak neporušily. Znamená to také, že se na blogu budou častěji objevovat články, které se ponesou v duchu pečujících přípravků a tento trend začneme právě dnes, kdy si budeme povídat o hydratačním krému Vincentka. Vincentka již dávno nevyrábí pouze populární léčivý nápoj, ale své portfólio rozšířila o zubní pasty, pastilky na bolavý krk a také zmiňovaný hydratační krém. 


Recenzi začneme klasicky a to u obalu. Ten se, alespoň za mě, velmi povedl. Design krabičky i balení produktu je jednoduchý, přesto poutavý a u kosmetiky netradiční. Celý koncept se nese ve výrazně modré s bílými doplňky. Obal není zatížen zbytečným textem, naopak se základní, důležité informace dozvíte snadno a hned. Nic nemusíte složitě hledat. 


Hydratační krém od Vincentky je s regeneračním komplexem z přírodních minerálů, obsahuje minerální soli z minerální vody z přírodního léčivého zdroje Vincentka. Tudíž se tedy záhadným způsobem podařilo využít minerální soli, které jsou v tekuté Vincentce a použít je právě v tomto hydratačním krému. Výrobce se pyšní tím, že krém obsahuje přes 70% koncentrátu z minerální vody. Krém by měl udržovat správnou hydrataci kůže a napomáhat její obnově. Zanechat jí hebkou, svěží a plnou nové energie. Na obalu stojí, že je produkt jemně parfémovaný. 


Na obalu se dočtete i návod k použití, způsob skladován, složení a datum spotřeby. Obsah jednoho balení je 75 ml a cena se na internetu pohybuje kolem 150 Kč (alespoň v době, kdy je tato recenze psána).  


Krém samotný je pak schován v plastické tubě, kdy produkt vytlačujete ven pomocí tlaku na horní část balení a krém pak vytéká kulatým otvorem na jeho dně. Balení je solidní, jen tak něco jej nerozhodí, víčko na hrdle dobře sedí, takže se s produktem nemusíte bát cestovat a hodit jej do kufru. Směs produktu je opravdu hustá, přesně tak, jak bych si kvalitní zimní krém představovala. Barva je sklovitě bílá. 


Krém se do pleti zapracovává skvěle. Přes jeho velkou hustotu k pleti dobře přilne a pomocí krouživých pohybů ho do pleti zapracujete raz dva. Na pleti pak vytvoří příjemnou vrstvu, která se během několika minut vstřebá (doporučuji tak aplikovat dříve než přímo před spaním, abyste si nezničily polštář). Na zimu je takřka ideální, jelikož je k pleti jemný, vyživuje jí a dodává ji potřebnou hydrataci, která nám v zimních měsících tak moc chybí. Pleť mi při používání krému přišla v naprostém pořádku. Nebyla začervenalá či citlivá, naopak vypadala velmi jemně a svěže. Byla skvěle hydratovaná a hebká. Krém tedy splnil vše, co slíbil. Jedinou výtku bych měla k parfemaci, která není jemná. Naopak, prvních 20-30 minut po aplikaci je velmi silná a je třeba si na ní zvyknout. Není to však nic, co bych pro pohodu své pleti v zimě nebyla ochotna přijmout.
Doporučuji? Rozhodně!*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Krem vypada hodne dobre. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud čtu dobře, tak žádný silikon, to je super :) jen na těch parabenech mohli ubrat

    OdpovědětVymazat
  3. Já trpím hodně na suchou pokožku. děkuji za tip, kouknu se po něm.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)