InnerBeauty Awards 2015: Lips

pátek, ledna 29, 2016

Dobrý den, 
vítejte u dalšího dílu seriálu InnerBeauty Awards 2015, dnes zaměřeného na rty. A protože k těm toho mám opravdu dost co říci, nebudu to vůbec zdržovat a jdeme rovnou na to. 


L'oreal LaLaque: S tužkou se na rtech opravdu velmi dobře pracuje. Produkt k nim lehce přilne a drží, nijak se nerozpíjí a po rtech necestuje. Aplikace je příjemná, tužka je extrémně krémová a formula až hydratační. Samozřejmě musíte počítat s tím, že díky lesklosti a krémovitosti tento produkt nebude přeborníkem ve výdrži, ale pěkné čtyři hodinky si na vašich rtech posedí. Jsem velmi ráda, že jsem dala na recenze youtuberek a tento skvost si pořídila. Je to jeden z mála produktů, kterých si na rtech ani nepovšimnete, jak je lehký a přitom vypadá opravdu krásně. Lesk jako blesk drží po celou dobu výdrže rtěnky a díky tomu, že po sobě nezanechává stain, ho můžete kdykoli bez obav aplikovat znovu, či si vybrat úplně jinou barvu.Za mě rozhodně paleček nahoru a pokud budu mít možnost, porozhlédnu se i po jiné barevné variantě.


Rtěnky jsou famózně krémové, a zasychají do příjemného matného finishe. Na rtech drží jako přibité, nerozmazávají se, nerozpíjí, necuckovatí. Nepřežijete s nimi sice oběd ani sváču, protože nezanechávají extra stain ale v neporušeném stavu vydrží i šest hodin. Není to krása? Na výběr je ze stovky odstínů (to bylo alespoň v USA). Ve škále bylo vše od nude přes růžovky, borůvky, červenky a fialovky tak, aby si každá mohla vybrat, co je jejímu srdci nejbližší. Co vám budu povídat, jestli patříte mezi milovnice sytých barev, matných rtíků a rtěnek všeobecně, jsou tohle produkty, které by vám určitě neměli uniknout. Protože věřte, že za to stojí. 


Revlon Colorstay Moisture Stain je tedy, jak sám název vypovídá, hydratační lip stain, který by měl zařídit, aby vaše rty byly leské, hydratované, zahalené do pigmentované barvy a vypadaly, jakobyste právě vyšly z bazénku. Produkt obsahuje vitamín E a Aloe, které vaše rty ochrání před nežádoucími vlivy a zanechá je jemné a vláčné. 
Balení obsahuje 8 ml (jéj ano, klasické rtěnky mají kolem 3) a na trhu seženete již 11 odstínů od klasické červené po každodenní nude odstíny. Já si vybrala variantu 010 LA Exclusive, což je velmi jemná, růžovo-fialková barva na každodenní nošení.Textura se popisuje velmi těžko. Není to klasický hutný lip stain, není to ani klasický lesk, už vůbec to není rtěnka a ani náhodou tekutá rtěnka. Je to jednoduše unikát. Textura je krémová a jemná, nijak hutná. Po aplikaci jsou rty nadmíru lesklé a okamžitě hydratované, příjemné a nijak nepnou. Produkt na rty dobře přilne po několika hodinách, když začne lesk ztrácet na intenzitě a vy zapomenete produkt znovu aplikovat, dosáhnete sametového efektu, který časem přejde až do zbarvených rtů, čili poslední snahy produktu se na rtech udržet. Předem se připravte na to, že budete barvu večer odličovat, jen tak někam ze rtů během dne totiž neodejde. 


Dermacol 16lip Hour: Zaprvé, před nanášením rtěnky vypusťte balzám. A to myslím především ty hutné typu Carmex (který používám vždy a pod vše) či třeba klasické Labello. Můžete použít nic moc balzámek, ale rozhodně ne nic, co je hutně vyživující a mazlavé. Barva se totiž pak nemá na co přichytit a bude dole v cuku-letu a to rozhodně nechcete. Zadruhé, při aplikaci držte rty v co nejpřirozenější poloze. Neroztahujte je, nedělejte pusinky ani tvar "O", jako při nanášení klasických rtěnek. To se pak tahle barvička roztáhne a vcucne do linie rtů, která se vám vytvoří hned jak je vrátíte do normálního stavu. Mějte rty pěkně přirozeně, jemně pootevřené a jemnou vrstvu produktu pěkně do rtů tahy vpijte. Výsledek bude skvělý. Za třetí, jen co vám barva zaschne, naneste vrstvu balzámu. Prodloužíte tak primární skvělý stav, ve kterém jste barvu nanesly. okud dodržím všechny kroku vypsané nahoře, tak si zajistím skvěle vypadající rty na několik hodin denně. 16 to nedá, ale ruku na srdce, kdo z nás to potřebuje? Nejvíc mi rtěnka vydržela kolem 12ti hodin a to je výsledek neuvěřitelný. Nutno také říci že jsem v průběhu dne vždy naprosto normálně jedla, pila a konverzovala a nemusíte se bát ani smývání barvy při pusinkování :-). 


No a ty lesky :-) NYX Mega Shine Lip Gloss - na rtech krásně drží, nekloužou. Nepatří mezi ty extra lepivé. Takhle, lesky budou lepit vždy, nicméně tyto po nanesení na rty vytvoří jakoby máslíčko, ne gumu, kterou byste cítily kdykoliv promluvíte. Lesky vypadají dobře s rtěnkou i samostatně na rtěch. Na fotce dole vidíte swatche obou. Ten vrchní je Beige, který není vůbec beige ale růžový a opravdu dost sytý i na samostatné nošení, rty celé zahalí do lehce růžové barvy a drží a drží. Neobsahuje shimmer, ani třpytky. Spodní barvička je Tea rose, což je štředně sytá růžová, ,která se mě osobně více líbí na rtěnkách, ale co, kreativitě se meze nikdy nekladou. Opět neobsahuje shimmer ani třpytky a na rtech je stejně příjemná, jako kolega. Výdrž lesků jsou zhruba ty tři hodinky, pak je potřeba barvu obnovit a dodat jí šťávu. Pochopitelně, jsou to lesky a tak nepřežijí ani pití, ani jídlo. Ale, to bylo jasné od začátku. Pokud mohu, tyto lesky vám opravdu vřele ráda doporučím a věřte, že silně přemýšlím nad tím, že se zbavím všech Essence a Catrice a nakoupím odstíny pouze těchto. Tak perfektní jsou

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Ty Maybelline matné rtěnky potřebuji. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si hodne oblibila tekute rtenky Rimmel, ktere jsou na zpjsob tech Dermacol, vydrzi take vsechno a jsou i levnejsi, ale nevyhoda je, ze je u nas dostupnych jen malo odstinu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si hodne oblibila tekute rtenky Rimmel, ktere jsou na zpjsob tech Dermacol, vydrzi take vsechno a jsou i levnejsi, ale nevyhoda je, ze je u nas dostupnych jen malo odstinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NO právě, je jich jen pět, pokud dobře počítám a i když něco je lepší než nic, tak je to bída.

      Vymazat
  4. Dermacol chci vyzkouset.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)