L'oreal: La Palette Nude

pondělí, ledna 25, 2016

Dobrý den, 
vítám vás u dalšího článku tohoto týdne a opět to bude o kosmetice dekorativní. Dnes však ne o individuálních stínech, neb o paletce nude odstínů velké škály od L'oreal La Palette Nude ve variantě Beige. O tomto kousku jsem ze zahraničních blogů slyšela různé recenze. Někdo jí měl rád, někdo jí zatracoval a když se mi naskytla příležitost jí vyzkoušet, neváhala jsem a pustila se do toho. 


La Palette Nude je první velkou paletou očních stínů od L'orealu. Obsahuje jich rovnou deset a nese se v duchu nude, přirozených, jemných tónů. V zahraničí se prodává ještě růžová verze, která si k nám však cestu prozatím nenašla. Uvidíme, jak se to v budoucnu vyvine. 


Co musím vyzdvihnout, je rozhodně balení. Paletka se schovává v jednoduchém, lehkém, lesklém černém obalu, který v sobě po rozbalení skrývá velmi slušně provedené a velké zrcátko. To dělá z paletky skvělého pomocníka na cesty. Jednotlivé stíny také nijak nepráší, takže nebudete mít zrcátko celé umaštěné. V balení je i štětec, který je však tak na jedno použití, jako jsme již ostatně zvyklé. 


Co mě však na té mé paletce překvapilo, je totálně nulová pigmentace. Nevím, jestli se mi do ruky dostal špatný kousek, či jestli si někdo při focení swatchů paletku vydřel na dno, ale ten můj kousek má pigmentaci sakra špatnou. To, co vidíte na fotce je jeden tah stínem na ruku, stejně fotím všechny swatche u všech stínů. Můžete mi říci, co to proboha je? 


Ačkoli jsou tedy stíny pěkně namleté, jemné a dobře se nanáší, nepráší a nehrudkovatí. Vypadají na víčku díky smutné pigmentaci v podstatě všechny stejně. I ty nejtmavší barvy nedají na oku byť s primerem více než 4 hodiny. Pak je pokožka už naprosto sežere a jsou ty tam. 
Za mě tedy velké zklamání.   
*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc jsem se na ní těšila, ale u spousty recenzí jsem četla, že pigmentace je opravdu jemná a barvy pak vypadají všechny stejně.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě odradily už testery v obchodě, tak jsem se ani neobtěžovala ji kupovat. Nemají ještě jednu verzi? Tuším jsem viděla i něco jako La Palette Ombré...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je ještě jedna, ta má barvičky více do fialova.

      Vymazat
  4. Vzhledem k tomu, že je to L'oreal, kdo vlastní Urban Decay, se čekalo, že paletka dopadne lépe. Je to škoda, jinak vypadá elegantně a pěkně.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsi první u které čtu, že jsou z paletky zklamaní. Alespoň vím, že ji nepotřebuji..:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Minulý týden jsem byla v DM a zkoušela jsem pigmentaci na prst a právě jsem koukala, jak krásně syté barvy byly, tak nevím

    OdpovědětVymazat
  7. Paletku jsem chtěla, několikrát jsem ji zkoušela z testeru a zas tak špatná mi nepřišla. Tak nevím :D Ale na drogerku má hezký obal, je hezky udělaná. Možná si ji někdy koupím a vyzkouším sama. :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. No jeji pigmentace opravdu slabota, skoda.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Skoda te spatne pigmentace, slozeni stinu se mi jinak moc libi, ale za takovou cenu bych si teda predstavovala neco jineho :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skoda te spatne pigmentace, slozeni stinu se mi jinak moc libi, ale za takovou cenu bych si teda predstavovala neco jineho :)

    OdpovědětVymazat
  11. Fíha, tá pigmentácia je skutočne šokujúca. Škoda...
    Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)