Aktuálně v mé koupelně

pátek, února 26, 2016

Krásné dobré ráno, 
dneska si vás dovolím pozvat do naší koupelny, přesněji řečeno do části, kterou obývám já a nechám vás nahlédnout pod pokličku toho, co právě používám. Často si tu povídáme o nejnovějších produktech a pak na ty, které stojí v koupelně zcela běžně, tak nějak zapomínáme a to je přeci škoda. Pojďte se se mnou tedy juknout na to, co mám ráda a jaké výrobky právě používám. 


Na každodenní peeling obličeje momentálně používám Daily Wash Scrub od Nivei. Je to klasický mycí gel, který obsahuje modré peelingové částečky, které zapracujete do pleti krouživými pohyby a následně jednoduše smyjete vodou. Na denní čištění mi naprosto vyhovuje. K pleti je jemný, nijak mi jí neirituje, dobře se zapracovává a stejně tak dobře smývá. Příjemně voní a pleť nevysušuje. 

Tělové peelingy mám momentálně v akci dva. Na rychlovku používám Red Mango od Misshy. To je poměrně hustě koncentrovaný peeling s výraznou parfemací, který se skládá s tisíce malých zrníček ukrytých v gelu. Není hrubý ale zároveň se po něm necítím tak, jak by to mělo být. Docela špatně se dostává z tuby ven a velmi, ale velmi špatně se z pokožky smývá. Jak říkám, na rychlovku každý den proč ne, ale moje srdce si zcela nezískal, protože to už patří někomu jinému. 

Vzadu se skrývá no name sůl do koupele, kterou si vždy ozvláštním koupání, když na to mám chuť. 
Simple Delicate mýdlo od Avonu také patří mezi stálice. Jeho účel popisovat zřejmě nemusím, :-)

Nu a zapomenout nesmím ani na výbavu pro odstraňování chloupků. Patřím mezi zapřísáhlé milovnice Gillette pěny na holení a Venus holících strojků. Někdo raději pásky či vosk, mě však klasická, manuální metoda ještě neomrzela a nijak mi v mé rutině nevadí.


Na druhé straně tu máme moji srdeční záležitost, aneb neuvěřitelný peeling od The Body Shop. Recenze byla TADY a jestli vás ta nepřesvědčila o tom, že je to jednoduše nejlepší a nejúžasnější záležitost ze všech peelingů, které si můžete dopřát a už ho doma nemáte, tak nevím, kde žijete a proč si nedopřejete ve vaně trošku voňavého luxusu. 

Má nejoblíbenější pěna do koupele je rozhodně vanilka od Balei, kterou u mě doma naleznete v několika baleních do zásoby. Krásně voní, tvoří hustou pěnu, která se drží a navíc provoní i vaši pokožku. Za pár korunek je to hodně muziky, která mě i po letech stále baví. 

Aktuálně používám také Head and Shoulders šampon pro citlivou pokožku hlavy. Poslední dobou se s ní totiž hádám, protože mě svědí a začaly se mi tvořit lupy. Ty s používám šamponu ihned vzaly roha a také pokožka na hlavě se zdárně vrací do normálu. Za mě je to jasná jednička a až budu mít zase nějaký ten problém, vrátím se k němu. 

Sprchové gely jsou k vidění dva. Original Source s příchutí limetky používám když potřebuji nakopnout. Stačí pár kapek a celou koupelnu mám provoněnou silnou vůní limetky. Na druhé straně tu mám Levanduli od Oriflame, po které sahám když mám náladu na koupel a trošku klidu. Oba sprcháče jsou kvalitní a patří mezi mé oblíbené. 

Toť ode mne vše a vy mi řekněte, co aktuálně používáte vy?


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Gely na holení Gillette jsem taky používala, ale pak jsem objevila Baleácké gely, které jsou stejně dobré a podstatně levnější, tak už jedu téměř výhradně v nich:-) Bez intim gelu bych se taky neobešla, ty od Avonu patří k těm lepším. A pak už sprcháče, pěny do koupele, vlasová péče, něco na čištění pleti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem baleu zkoušela a přišla mi, že vůbec tak dobře nepřilnula k pokožce. Možná se už zlepšili :-)

      Vymazat
  2. Sprchové gely od Original source jsou super :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ten scrub od Nivei už mám strašně dlouho a moc mi vyhovuje :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Asi se budu muset podivat po te vanilkove pene :) Do koupele jsem si ted oblibila olej od Saloos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos je jednička, ale občas se ráda zachumlám právě do pěny.

      Vymazat
  5. Asi se budu muset podivat po te vanilkove pene :) Do koupele jsem si ted oblibila olej od Saloos :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprcháč od Oriflame je fajn! Taky jej máme. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)