Dove #jsmekrasne

pátek, února 05, 2016

"Vzpomeňte si, když jste si o sobě přestaly myslet, že jste krásné"
věta, která mě na pondělním setkání se značkou Dove zasáhla asi nejvíce. Kdy to přesně bylo, kam zmizela ta malá holčička, kterou nezajímalo, jaký vyretušovaný obličej se na ní směje z nejnovějšího magazínu, které bylo jedno, jak společnost říká, že má vypadat. Kde je ta nebojácná dušička, která se od ucha k uchu smála na každé fotce a bez obav křičela do světa "jsem svá".


Dámy, slečny, děvčata a dívky, pojďme si sáhnout do duše a říci si, zda si o sobě myslíme, že jsme krásné. Dle výzkumu společnosti Dove si to o sobě totiž myslí jen 1% žen. Zdá se vám to málo? Dokážete vy o sobě říci, že krásné jste? Nezáleží vám na tom, jestli nejste "ideální"? Jste pyšná na to, že jste svá a vaše krása vyzařuje z vnitra ven? Máte svou "innerbeauty"? :-)


Jelikož Dove jako jediná kosmetická společnost na světě používá ve svých reklamách skutečné ženy a mimochodem, v kampani nové to budou skutečné české a slovenské ženy, není divu a je to spíše dalším příjemným překvapením, že se do nového roku vrhá s novou mediální kampaní, kterou by ráda přesvědčila každou z vás, že ANO, vy jste KRÁSNÁ!


V interiéru krásné restaurace SOHO v Praze jsem se v pondělí naučila mnoho věcí, které si o sobě české a slovenské ženy myslí a nemyslí. Byl pro nás připraven nejen průzkum, který Dove sestavil, také pohled psycholožky Mgr. Jitky Nesnídalové, na celý problém přijímání a akceptování sebe samé a také koutek s vizážistkami a fotografka. Po krátkém úvodu nastalo představení kampaně, která je v našich končinách unikátní, zaměřená na české a slovenské ženy a o které by se mělo v budoucnu hodně mluvit. Co že nás čeká?


Navštivte internetové stánky jsmekrasne.cz, řekněte "jsem krásná", sdílejte se svými kamarádkami, babičkou, maminkou, sestrou, setřenkou i tetou tuto krásnou myšlenku, povzbuzujte se navzájem a možná na konci celé této krásné kampaně přijdeme na to, že si svou skutečnou krásu uvědomí všechny ty krásné, jedinečné ženy kolem nás. 


Pojďme udělat něco pro sebe, něco pro ženy, říci "NE" umělé kráse a konečně ocenit samy sebe a svou jedinečnost. Naučme se mít se rády. 




Za pozvání na akci děkuji PR Dove. 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Strašně krásná kampaň, takhle se mi to líbí. Bylo by super, kdyby se více žen cítilo krásných a neodolatelných :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že někdo podporuje ženy v tom, že jsou krásné takové jaké jsou. Dove mám moc ráda, používám ho roky a tímhle ho mám raději:-)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, právě těmito gesty je mi Dove přirůstá k srdci čím dál tím víc.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)