Fleur de Force paletky

středa, února 10, 2016

Trend youtuberek, které mají své vlastní produkty, ať už knížky, film, oblečení či kosmetiku se rozrůstá čím dál tím víc a ten "pořádný" youtuber se zřejmě dnes pozná podle toho, jestli takovou kolekci má. A že v zahraničí ji má skoro každý. Není se čemu divit, odddaní "followers" si totiž cokoli rádi koupí a konec konců, já jsem jeden z příkladů. Když jsem nakupovala Tanyu Burr, musela jsem také pořídit něco z kolekce Fler de Force, která byla kdysi hned druhá, u které jsem před pěti lety klikla na "odběr". 


Fleur ve své první kolekci představila řasy, dvě paletky očních stínů, několik variant lesků na rty a krásnou kosmetickou taštičku. Ta se neuvěřitelně povedla, je krásně designově provedená, s malými detaily, které jí dělají jedinečnou a dá se do ní narvat opravdu všechno. Celou kolekci můžete zakoupit na všemi známém feelunique.com, za poměrně lidové ceny. Však se podívejte. 


Vzhledem k tomu, kolik lesků mám doma, jsem s jistotou sáhla po obou paletkách, protože jsem si o nich chtěla udělat názor a také jsem již předem z recenzí tušila, že se bude jednat o kvalitní produkty. Každá z paletek obsahuje čtyři stíny. Jedna se nese v nude variantě, druhá hýří fialovými variantami. Paletky obsahují 6g produktu, tudíž 2g na jeden stín, což je více než dost.



Hnědá verze se jmenuje Cosmic Bronze a obsahuje čtyři neutrální odstíny na každodenní, jednoduché, přirozené a rychlé líčení. Máme tu tmavě-zastřeně matně hnědou, lesklou slonově bílou, světle matnou hnědou a třpytivou hnědou. Tuhle variantu barev jsem si naprosto zamilovala. Všechny odstíny se velmi jednoduše kombinují, nesplývají do sebe, dobře blendí, neztrácí intenzitu, neopadávají, nehrudkují a s primerem sedí na oku celý den přibité. Pigmentace je perfektní, a i když paletka obsahuje jen čtyři barvy, dají se s ní dělat divy. Bílý odstín by sice mohl být bez třpytek, aby se dal použít i pod obočnicový oblouk, ale to je něco, co zachráním kterýmkoli jiným stínem ze své kolekce. Paletka je navíc skvěle kompaktní na cestování a můžete si jí tak bez problémů vzít kamkoli sebou. 



Druhá varianta se jmenuje Lunar Rose a v černém, plastovém balení s průhledným víčkem se tentokrát skrývají variace růžovek s fialovým podtónem. Máme tu jemně růžovo-fialovou, která je matná a dá se dobře použít i do vnitřního koutku si pod obočnicový oblouk, máme tu třpytkatou růžovou s ostrým fialovým podtónem, třpytivou zlato-fialovou plnou lesku a také matnou tmavě fialovou. I u těchto stínů je pigmentace velmi dobrá, stejně dobře se nanáší, blendí a drží. Je dobře, že se paletky co do kvality týče neliší a drží si svůj standart. Přesto je tato paletka pro mě až na druhém místě a to z prostého důvodu, růžovky se do sebe velmi lehko mísí a není pak jasné, kde jedna barva končí a druhá začíná, prostě se do sebe slijí. A ta fialovka by mohla býti více pigmentovaná. 

Tudíž, pořiďte si určitě variantu číslo jedna a neprohloupíte. 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Paletky vyzerajú super a ešte za prijateľnú cenu. Potom pri recenziách na Essence tiene len čítam že za málo peňazí sa nedá spraviť veľa parády, čo vlastne už vyvrátili aj paletky od E-style a tieto to potvrdzujú tiež :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence mám už za sebou a Estyle jsem neslyšela, ale tyhle jsou za svou cenu opravdu skvělé.

      Vymazat
  2. Já bych právě chtěla zkusit ty jejich lesky, ale s poštovným je to docela drahé, tak snad někdy časem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chytla super akci 2+1 před Vánoci, plus na celou objednávku 20%, takže to bylo skoro za hubičku.

      Vymazat
  3. hmm ta paletka vyzera super ale ja nejako nenosim třpytkate tiene
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  4. Pigmentaci maji peknou. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)