L'oreal Paris: Skin Perfection

pondělí, února 01, 2016

Krásné dobré ráno, 
vítejte u prvního článku nového týdne a prvního dne nového měsíce. Leden je ten tam, máme tu únor a zima se nám schovala bůh ví kam. Prázdniny jsou v našem kraji až za čtrnáct dní a doma se už všichni bojí, že na slíbenou lyžovačku nebude sníh. 


Dnes se spolu podíváme na zoubek nočnímu balzámu proti známkám únavy od L'oreal. Ten slibuje regeneraci pleti, uvolnění rysů tváře, vyhlazení vrásek, rozjasnění pleti a její zvláčnění. Je obohacen o Adenosin a vitamíny. Proklamuje také viditelné účinky již po 1 použití a je to slib vskutku veliký. 


Krém je doporučen pro věkovou kategorii 20-30 let. Adenosin, který obsahuje, pomáhá v boji s vráskami, pleť vypíná a uvolňuje rysy. Vitamín E, CG, působí jako antioxidanty, které pleť rozjasňují. Prvotní testování zřejmě dopadlo velmi dobře, neboť výrobce uvádí, viditelně lépe vypadající pleť u 80% žen již po prvním použití. A celkem 78% žen při používání pocítilo na své pleti viditelný rozdíl.  


Ve složení výrobků se obyčejně nijak nehrabu a nechávám ho mluvit samo za sebe. Dodávám jen že balení obsahuje 50 ml produktu a prodejní cena se pohybuje kolem 200 Kč.


Balení se nese v duchu celé Skin Perfection řady a nijak nevybočuje z řady. Krém je schován ve skleněném mohutném kalíšku, který je uzavřen plastovým, ochranným, vnitřním víčkem. Základna je modré barvy, vnější víčko pak ostře růžové. Tentokrát se mi moc líbilo i balení vnitřní, které skrývá "pod dvířky" logo vyvedené nejrůznějšími jazyky. "Vy za to stojíte", říká L'oreal. :-)




Krém samotný má nádech do modra-fialova a je, na noční krém, až neskutečně jemný. To mu však na kráse nic neubírá. Voní velmi jemně a příjemně, vůně je velmi podobná jiným krémům stejné značky. Nanáší se výborně, velmi dobře se roztírá, do pleti se příjemně, rychle vsákne a nestahuje se jen k některým obličejovým partiím. I přes svou jemnou a lehkou strukturu je překvapivě intenzivně hydratační a pleť vskutku zanechá jemnou, vyživenou a rána jsem s ním po probuzení zvládala i bez začervenání. Jen o tom jeho působení na vrásky vám moc neřeknu :D.
Za sebe můžu doporučit. 


*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. nad podobným krémem od této značky jsem dlouho přemýšlela, byl proti nedokonalostem pleti, taky v růžovém provedení :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je celá řada, měla by nejen stejně vonět, ale hlavně mít v celku perfektní účinky.

      Vymazat
  2. Vypadá v celku dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, ale mám ten růžový a vůbec mi nevyhovuje :( takže nejspíš nebudu zkoušet ani tenhle :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)