Mac: Velvet Teddy

středa, února 24, 2016

V USA jsem zažila několik kosmetických poprvé a mezi ty nejvýznamnější se bezpochyby řadí návštěva Mac store na Times Square. Již jednou jsem vám popisovala tu úžasnou péči, jakou tam zákazníkům poskytují. Nic není problém, vše můžete vyzkoušet, se vším vás nalíčí a se vším poradí. A nakonec ani nečekají, že si něco odnesete. Prostě si můžete užít jen velmi milou a příjemnou péči. 


Nebyla bych to ale já, kdybych nevyužila to, že v USA jsem. A je jasné, že jestli si můžu koupit Mac rtěnku za 15 dolarů a ne pomalu sedm set korun, tak že si jí také koupím. 
Měla jsem v hlavě jasnou představu toho, co chci, v myslí jednoduché, nude varianty na všechny způsoby, které mi za roky sledování Youtube utkvěly v hlavě jako "must have" odstín od Macu a byla překvapená si některou z těch rtěnek domů odnést. 


Pak se mě však ujala velmi milá slečna, vzala si mě do parády a nejen že mě kompletně nalíčila produkty, na které jsem ukázala, ale navíc mi přinesla ukázat i své oblíbené kousky, které podle ní stály za to. A tam jsem jí uviděla, dokonalost nad dokonalosti, matnou rtěnku v odstínu Velvet Teddy.


Produkty Mac a především jejich rtěnky, které prodávají v desítce provedení a stovkách odstínů, jsou již kultovní záležitostí. Ruku na srdce, která z vás se ještě nikdy nerozplývala při sledování videa "makeup collection" nad černými, lesklými, oválnými rtěnkami Mac a nepředstavovala si, že jich máte doma alespoň deset. Nebo dvacet. 



Velvet Teddy je tlumená, lehce až středně růžovo-béžová s nádechem hnědé a teplým podtónem. Zhruba první hodinku má sametový, saténový finish, než se barva na rtech dostatečně usadí a přelne do naprosto matné. Rtěnka je neuvěřitelně pigmentovaná. Má hladkou, jemnou texturu a dobře, rovnoměrně se nanáší. Ve skvělém stavu vydrží zhruba 4 hodinky. Nevysouší, ale zároveň ani nehydratuje. Na rtech jí vůbec neucítíte. Je to skvělá pomocnice na každý den, když se nemůžete rozhodnout, co zrovna vybrat. :-)


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Ale to je dokonaly odstín! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já už mám "svoje" odstíny, které nosím nejraději, a podobné záležitosti ve dvaceti, třiceti odstínech mi spíš připomínají hru na pastelky :) . MAC rtěnky jsem nezkoušela. Do nejbližší parfumerky to mám 100 km, a z internetu se mi vybírat nechce :) . Jak stárnu, zaměřuju se spíš na to, co můžu osahat :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, proto jsem svůj první nákup také učinila až za oceánem :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)