Maybelline SuperStay Better Skin

pondělí, února 22, 2016

Krásné dobré ráno, 
po dlouhé době jsem měla konečně volný víkend, naplánovala jsem si milion aktivit, těšila se na nekonečné psí procházky a víte co, nebylo z toho nic, protože celou dobu pršelo a pršelo. Nádhera. Počasí bohužel neovlivním, ale to, co na obličeji nosím ano a tak nebudu smutnit a raději se podíváme na nějakou novou recenzi.


Dnes konkrétně na nový pudr a korektor z řady SuperStay Better Skin od Maybelline, která se před měsícem objevila v našich obchodech. Pokud jste jí už zaregistrovaly a říkáte si, jestli se po některém z nabízených produktů poohlédnout, či ne, tak dnes vám alespoň pro dva dám odpověď. V kolekci je navíc ještě makeup, ale ten jsem netestovala, takže s tím, bohužel, neporadím. 


Celá SuperStay kolekce se nese v jednoduchém, bílém duchu a musím vám říci, že se mi to moc nelíbí. Jasnačka, je důležitější, co je uvnitř, než obal, ale na tyhle levné plasty se tak špatně kouká. Nehledě na to, že Maybelline umí balení mnohem lépe (úžasná Fit Me řada nebo Eraser makeup a korektor) jsou jasným důkazem toho, že jen samotné balení dělá divy. Pravdou je, že takhle si novinky v regálu okamžitě všimnete. 


Pudr mám v odstínu 010 Ivory, což je odstín nejsvětlejší a řeknu vám upřímně, je dost tmavý. Není to nic, co by se nedalo zachránit rozjasňovačem ve středu obličeje, ale pokud použiji svůj momentálně odpovídající odstín makeupu porcelin, tak je rozdíl dost viditelný. 
V balení naleznete krom pudru i houbičku, se kterou jej můžete na cestách aplikovat. Pro běžné nanášení však doporučím váš vlastní štětec, kterým produkt nanesete více celistvě. 


Když však pominu tmavší odstín pudru, nemám mu v podstatě co vytknout. Je velmi jemně namletý i když bych ho díky stupni krytí zařadila mezi ty hutnější, se schopností středního krytí. Opravdu vám pleť zmatní a zajistí, že se nebude lesknout alespoň následující čtyři hodinky, kdy ho budete muset doupravit. Pudr obsahuje kyselinu salicylovou, která se často používá při léčbě akné, tudíž se dá říci, že i sám pudr vám s pupínky pomůže (já jsem si toho tedy významně nevšimla, ale možná budete mít přeci jen větší štěstí). 



Korektor mám ve variantě light a tohle je tedy velký průser. Odstín je totálně mimo a vzhledem k tomu, že je korektor dost hutný, nedá se do pleti zapracovat tak, abych byla schopna sama sebe přesvědčit o tom, že mi sedne. Zatím co pudr budu moci nosit s prvním výskytem slunečních paprsků, na tento korektor bych potřebovala nejméně týden na Bahamách, aby mi sedl. 


Pokud vám však sedne odstín, nebála bych se ho používat, protože na problémové, pupínkové partie je skvělý. Nepoužívejte ho pod oči, protože se vám bude srážet a neudrží se na místě, na začervenání však funguje skvěle. Krycí schopnost je vysoká a zamaskujete s ním kde jaký pupínek. 


Produkty bych zhodnotila jako poměrně průměrné, jelikož od Maybelline miluji plno produktů, které tuhle dvojku lehce předčí. Když si nic nepořídíte, zřejmě neprohloupíte. 
*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Ten korektor kryje skvěle, ale výběr odstínů je tragický :(

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem si koupit ten korektor, ale asi ho už nepotřebuji :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam ten korektor rada me vyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)