The Body Shop: Honey Bronzer

pondělí, února 08, 2016

Krásné pondělní ráno, 
vítám vás u nového článku tohoto týdne, který nám začíná deštivě a mrazivě. Proto je třeba si ho projasnit a pomalu se nasměřovat směrem do léta a teplíčka, kdy se vám právě takový bronzer, o kterém si budeme dnes povídat, bude hodit. 


Dnes vám přináším recenzi Honey Bronzeru od The Body Shop (foto s exkluzivním náhledem do mé domácnosti a perfektním výhledem na naše střešní okna :D), který naleznete ve stálé nabídce a tak i když je léto, nebo zima, můžete si pro něj do prodejny skočit a svou kosmetickou rutinu prozářit. 
U nás se prodává ve třech variantách Light, Medium a Deep všechny finishe jsou matné. 


Bronzer je velmi jemně namletý a dodá vám jemné pohlazení od slunka jemným tahem štětcem. Je dost pigmentovaný, takže doporučuji opravdu lehké tahy, abyste nevypadali jak po příjezdu z Bali. Design je ve tvaru plástve a měl by zajistit jednoduší přenos produktu na štětec. Bronzer také obsahuje medík z Ethiopie, který by měl pleť hydratovat a zabraňovat jejímu vysušení. Vydrží celý den a barva si nijak z obličeje neztrácí. Je jemný, na pleti se neztrácí a neflekatí. 
Cena je 370 Kč.


Složení: Talc (Absorbent/Bulking Agent), Silica (Absorbent), Nylon-12 (Absorbent/Bulking Agent), Zea Mays (Corn) Starch (Absorbent/Chelating Agent), Neopentyl Glycol Diheptanoate (Skin Conditioning Agent - Emollient), Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (Film Former), Magnesium Myristate (Opacifier), Barium Sulfate (Opacifier), Squalane (Hair & Skin Conditioning Agent), Soybean Glycerides (Skin Conditioning Agent - Emollient), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Pentylene Glycol (Solvent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Unsaponifiables (Skin Conditioning Agent), Polyglyceryl-3 Diisostearate (Skin Conditioning Agent/Emollient), Beeswax (Emulsifier/Emollient), Benzyl PCA (Humectant), Lauroyl Lysine (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Honey (Natural Additive). [May Contain: Iron Oxides (Colour), Mica (Opacifier), Manganese Violet (Colour)


Tento bronzer nemá výrazný, červeno-hnědý podtón, ani tak bych ho však nedoporučovala na konturování, ale nanáší se na spánky, bradu, lícní kosti nebo prostě tam, kam vás jaké první uhodí sluníčko. Nezapomínejte taky na uši, krk a dekolt, aby byl efekt ideální a přechody minimální. Opakuji, že je matný, neobsahuje tedy žádné třpytky a bude ideální i pro ty, které se díky zvětšeným pórům podobným produktům jinak vyhýbají. Na pleti vypadá velmi přirozeně a nejde to sním snad ani přehnat :D (však se podívejte na kteroukouli instagramovou fotku). 
Za mě je to jednička podtržená. :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Odpovědi
    1. Právě, nalézt dobrý bronzer a matný, to je výhra :-)

      Vymazat
  2. Tak ten vypada moc hezky :) Dekorativku od The Body Shop vidim snad poprve :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají poměrně velké portfólio a je z čeho vybírat!

      Vymazat
  3. Tak ten vypada moc hezky :) Dekorativku od The Body Shop vidim snad poprve :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)