The Body Shop: Drops of Youth, Bouncy Sleeping Mask

středa, dubna 27, 2016

Krásné dobré ráno, 
hlásím se vám s pokračováním série na téma Drops of Youth řady od The Body Shop. Minulý článek o očním koncentrátu (čti TADY) vás zaujal, což mě velmi potěšilo, tudíž bylo jasné, že na sebe druhý díl nenechá dlouho čekat. A tak jsme tu opět spolu u téhle vymazlené, zelené řady, avšak dnes si budeme povídat o masce. 


Bouncy Sleeping mask, tedy v doslovném překladu "skákací spací maska" byla kdysi vůbec první vlaštovkou, kterou The Body shop v této řadě vypustil a hned po svém uvedení na trh vzbudila živou diskusi a rozruch v celém kosmetickém světě. Byla totiž v podstatě první maskou svého druhu. Pokud jste o ní ještě neslyšely, tak věřte, že je to jeden z produktů, který byste měly minimálně zkusit. 


Bouncy sleeping mask je unikátní maska, kterou nanesete jako poslední krok své noční kosmetické rutiny a po aplikování si můžete jít v klidu lehnout. Ano, slyšíte správně, maska je bez oplachová a chová se jako krém, který se do pleti vsákne a nemusíte jej smývat. Tento zázrak, který je z paměťové textury, se ukrývá v krásném, bytelné, skleněné nádobce s bílým, plastovým obalem. Design se nese v zelené s bílým písmem a jednoduchosti, stejně tak jak jsem vám již představovala třeba u očního koncentrátu. V balení dostanete ještě špachtličku, kterou produkt můžete nabírat, pokud by vám vadilo se v něm bořit prstíky. Balení obsahuje ucti hodných 90 gramů produktu a na jeho spotřebování máte 12 měsíců. Já masku používám každý zhruba 5x týdně od prosince a jsem asi za čtvrtkou. 


Maska samotná má bílou, lesklou barvu a gelovo-tekutou texturu, která je opravdu "skákací" - po použití získává zpět hladký povrch tak máte každý večer, když balení otevřete pocit, že otvíráte nový produkt. Při nabírání prsty si musíte dávat pozor, protože jemná textura má tendenci utíkat mezi prsty, ale nejde o nic, co by šikovné děvče nezvládlo. Parfemace je jemná, čistá, bylinková a svěží. Není nijak výrazná a po zapracování masky do pleti si jí už vůbec nevšimnete. 
Jak jsem již psala v úvodu, maska se nanáší jako poslední krok ve večerním odličováním a zkrášlovací rutinně a ráno se smyje, popřípadě odlíčí tak, jak jste zvyklé. Můžete jí používat buď místo nočního krému, anebo až po něm, záleží jen na vás a vaší pleti. Já jí třeba používám až jako krok čtvrtý, protože obyčejně po odlíčením použiji ještě sérum, pak noční krém a nakonec přijde právě tato maska. Na jedno použití potřebujete velikost hrášku a krouživými pohyby ji pak zapracujete do pokožky obličeje, krku či dekoltu. Kompletně se dokáže vsáknout za deset minutek.


Správná použití je v tomto případě opravdu potřeba dodržovat, abyste se vyhnuly tomu, že použijete produktu moc a pak si zbytečně zatížíte pleť. Slyšela jsem také hodně názorů na to, že je maska moc lepkavá a na pleti nedrží, ale vytváří na ní masku. Opět opakuji, když budete používat správné množství a masku řádně do pleti krouživými pohyby zapracujete, do pokožky se bezvadně vsákne a udělá pro vás jen to nejlepší. Pokud byste si s aplikací nebyly jisté, na stránkách The Body Shop je dokonce video návod na to, jak se maska správně používá. Já jsem viděla rozdíl už po prvním použití a faktem je, že maska opravdu pleť zanechává velmi jemnou a vypnutou. Navíc pro mě, jako pro člověka, co neustále bojuje se začervenáním je velkým plus, že se ráno po použití vždy probudím s pletí bez začervenání, což je benefit, který maska ani neproklamuje. Pokožka je po použití vždy viditelně a "hmatatelně" jemnější, pevnější, hydratovaná a sjednocenější.


Jednoduše řečeno tak můžu říci, že masku doporučuji všem, kteří hledají extra hydrataci a jemnost pro svou pleť, je jim přes dvacet a nebojí se do pleťové kosmetiky investovat. Pokud máte pleť citlivou, bude to vaše nejlepší kamarádka, která se o vás každou noc postará a na kterou se budete moci spolehnout. 
*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. Jak se celá tahle řada pohybuje cenově? Už na ni koukám docela dlouho, tak je možná čas něco pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku jsem našla na oficiálních stránkách za 32 dolarů, tak nevím, jak se to pak pohybuje přímo v obchůdku v Praze :) tak to zase není tak hrozný

      Vymazat
    2. Jo, já našla 24 liber. A pak zase že v Čechách stojí 599. Což mi přijde dost podezřelý, že by to u nás bylo levnější :-)

      Vymazat
    3. Ahoj, opravdu je cena u nás 599 Kč. :-)

      Vymazat
    4. Tak to je fajn, ze u nas je to levnejsi :)

      Vymazat
    5. V porovnáním se zahraničím, zrovna tahle maska, určitě :-)

      Vymazat
    6. Tak super, po výplatě pro ni asi běžím :-)

      Vymazat
  2. Týjo, po dlouhé době kosmetický produkt, který mě opravdu zaujal v blogosféře :). Hodně se mi líbí, že se maska nanese a můžu jít spát a něco extra vyživujícího bych pro svou pleť uvítala, mám ji i citlivou. Jdu mrknout, jak se pohybuje cenově, i když si myslím, že zrovna do péče o obličej se investovat vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, do pečující kosmetiky se investovat vyplatí určitě. Pokud máš skvělou pleť, nepotřebuješ desítky dekorativky :-) Plus se budeš cítit skvěle.

      Vymazat
    2. Tak to presne potrebuju :) Oficialne jsem v BS nebyla, jen kdyz jsme jeli trajektem tak tam par kosmetiky meli. Tak aspon vim na co pak urcite mrknout az se tam dostanu :)

      Vymazat
    3. Až v obchodě budeš, určitě se neboj na cokoli zeptat. Slečny tam jsou moc ochotné, vše rády vysvětlí, jsou tam vzorečky atd. Zákaznická péče na jedničku.

      Vymazat
  3. Maska vypadá hodně lákavě.. :-) Pěkný článek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta maska musí být opravdu super! já jsem váhala, jestli si ji koupit a nakonec jsem po ni nesáhla, ale příště si ji určitě objednám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)