The Body Shop: Drops of Youth, Eye Concentrate

pondělí, dubna 11, 2016

Dobré ráno milé krásky, 
vítám vás u prvního článku nového týdne. Doufám, že jste si o víkendu zaslouženě odpočinuly, užívaly si sluníčka, dohnaly to, co jste přes týden nestihly a načerpaly dostatek energie na nový týden. Přechod ze zimy na jaro dělá mé pleti vždy jen neplechu. Nejen že se mi pleť stane citlivou a objevují se na ní začervenání, bojuji také často s pupínky a jinými nedokonalostmi. Proto bych vám ráda v průběhu tohoto měsíce přestavila celou sérii produktů, se kterými proti všem těmto negativním vlastnostem bojuji a se kterými si pleť hýčkám. 


Dovolte mi představit řadu Drops of Youth od The Body Shop. Určitě jste slyšeli o zázračné masce (nebojte, na tu se také dostane), či o skvělých sérech (jo jo, také si o nich budeme povídat), ale já bych dnes velmi ráda začala o očním koncentrátu, který tato řada obsahuje. 

Drops of Youth řada, jak už sám název napovídá, byla vyvinuta tak, aby se pleť dokázala vypořádat s prvními známkami stárnutí a je tak v podstatě ideální pro mě, jelikož se mi blíží 25. rok života a tím se tedy řadím do první věkové kategorie u většiny krémů, 25+. Uf, jak to letí. 

Až se budete v kamenné prodejně potulovat, určitě si této řady všimnete, je totiž krásně zelenkavá. Původní produkty mají i zelené obaly, novinky, které řadu rozšířili pak obaly bílé s černo-zeleným písmem. Naleznete je však vždy u sebe, takže se můžete snadno rozhodnout, jaký konkrétní produkt byste chtěly vyzkoušet. 


Oční koncentrát z této řady je navržen tak, aby zpevňoval pokožku očního okolí tak, aby byla jemnější a hladší na dotek. Koncentrát je něco jako sérum pro pleť a měl by se tedy aplikovat před použitím samotného očního krému. Jedno balení obsahuje 10 ml produktu a řeknu vám, že jej používám již od října, a ještě jsem se zdaleka nedobrala na konec balení. 

Koncentrát má gelovou strukturu a aplikuje se pomocí pumpnutí do hlavice, která má na konci kuličku, kterou nejen že produkt velmi dobře a šetrně do očního okolí aplikujete, ale navíc má i skvělý chladící efekt, které oční okolí určitě ocení. Jedna dávka pumpičky mi naprosto stačí na okolí obou očí, takže s dávkováním si dávejte pozor, abyste zbytečně neplýtvaly. 


Pokud si pořád říkáte, jak že to celé funguje, popíšu vám, jak produkt používám já: pomocí pumpičky si jednu dávku gelové směsi aplikuji pod kolem očního okolí rovnoměrně tak, abych měla všude dostatek produktu. Pak pomocí kuličky gel roztírám (večer v krouživých pohybech, či ve směru "osmičky" kolem dokola/ráno pak pouze pod spodním víčkem). Aby se gel dostatečně absorboval do pleti, zakončím celý proces ještě jemným vklepáváním prsty (stejně jako u očního krému). Nu a pak již jen očistit kuličku a balení řádně zavřít plastovým víčkem, aby se mi na něj nedostávaly nečistoty a je hotovo. 


Můžu vám říci, že jsem si tento gelík opravdu zamilovala a jakmile jej nepoužiji, vidím hned rozdíl. Koncentrát totiž opravdu působí v těch nejzazších vrstvách pokožky a oční okolí zanechává jemné a hladké, známky únavy mizí raz dva, neobjevuje se u mně žádné napuchnutí či snad začervenání. Pleť je vypnutá a odpočatá. 

Výsledek je tedy naprosto jasný a já vám tento koncentrát velmi ráda doporučím :-)


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Podle balení jsem si nejdříve myslela, že se jedná o značku o Yves Rocher. No nic. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Produkt mě hodně zaujal. Sama tuto řadu tedy vůbec neznám :)
    A se začervenáním pleti jsem už zatočila, používám krém od YR proti začervenání a fakt červené skvrnky zmizely

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to rada slysim. Drops of youth je ma nejoblibenejsi, takze jsem rada, ze jsem vas seznamila.

      Vymazat
  3. Musím říct, že produkt mě velice zaujal :) A asi budu muset na něj mrknout.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  4. O tomto výrobku čtu poprvé. A velmi mne zaujal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda! Určitě neváhej a vyzkoušej :-)

      Vymazat
  5. Z této řady používám sérum a je to výborná věc. Výsledky jsou opravdu viditelné. Bohužel si časem plet zvykne a chce to zase pauzu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já všechny výrobky opravdu ze srdce milujuuuu :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)