Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar

středa, dubna 20, 2016

Už strašlivě dlouho jsem na blog nepřidala článek o dekorativní kosmetice a vy mi nic neřeknete! :-) Dnes to tedy změním a představím vám své nové lásce, o které jste slyšely už sto tisíckrát, ale já vám o ní budu povídat znovu. Ať už patříte mezi její milovnice, či se teprve rozhodujete nad tím, zda si jí, či jednu z mnoha jejich sestřiček pořídit, pojďte se se mnou teď ponořit do čokoládky. 


Paletky od Too Faced se poslední dobou dostávají do čím dál tím většího povědomí žen po celém světě. Bodují nejen inovovaným složením stínů, ale také nápaditými názvy, skvělým designem a hravostí celého konceptu. Složení stínů jsem na prvním místě uvedla naschvál, jelikož ještě tak pět let zpátky, kdy jsem svou první Too Faced paletku měla, se stíny s těmi, které jsou v nabídce teď, nedaly vůbec kvalitou srovnávat. 


Semi Sweet paletka je v pořadí druhou, která v kolekci Chocolate Bar vyšla a stejně jako její starší ségra, opravdu čokoládově voní. Neskutečně se mi také líbí balení. Paletka je v bytelném, kovovém balení, designově se podobající tabulce čokolády, s otvíráním po okrajích. Jestli se Too Faced něco v uplynulých měsících daří, tak je to právě to roztomilé a netradiční balení, nad kterým musí zajásat srdce nejedné kosmetické nadšenkyně. Není to krása, se na takovou paletku koukat a mít ji vystavenou? Je :-)


Paletka samotná je pak pochopitelně zabalena v elegantním papírovém balení, na kterém se dočtete veškeré důležité informace, ale také vám nabízí náhled a jména všech stínů, které se uvnitř ukrývají. Plus, v balení naleznete ještě několik barevných návodů, které vám mohou pomoci s výběrem líčení. Pro začátečníky není nic lepšího, než mít tutorial hned u ruky a postupovat podle něj. 


Uvnitř paletky naleznete 14 stínů. 12 z nich obsahuje 0.9 gramu produktu, 2 další pak 2.2 gramu produktu. Pokud se prodávají stíny samostatně, obsahují obyčejně něco mezi 1-2 gramy, tudíž se nemusíte bát, že v paletce ve finále nic moc není. 
Navíc, v paletce naleznete i dostatečně velké zrcátko, které můžete použít, kdybyste s touhle krasavicí vycestovaly. Paletka se prodává bez štětce.


Paletka je neskutečně univerzální (s přihlédnutím na to, že obsahuje především neutrální a hnědé odstíny, kdo by to byl v čokoládové paletce čekal? :D) Naleznete tu vše od jemné béžové, přes tmavě černou, přes několik hnědých odstínů až po výrazně modrou. Na paletce je úžasné to, že se zde mísí matné odstíny se třpytkatými, takže si můžete jednoduše vybrat, pro jaký look se ten den rozhodnete.



Jednotlivé stíny jsou skvěle pigmentované, ty světlejší méně než tmavší, ale to se není čemu divit. Swatche u konce článku jsou udělané jedním tahem, tak jsem jsem zvyklá a myslím si, že pigmentace je více než dostačující. Stíny se do sebe velmi dobře blendí, neopadávají, jsou jemné až máslovité, nehrudkovatí a na oku vydrží bez ztráty pigmentace kolem osmi hodin. 


Na Youtube je milion tutoriálů na nejrůznější barevné kombinace a looky a ať si s paletkou hraji, jak chci, ještě mně nápady a inspirace nepřešla. 
Pokud se rozhodujete nad tím, kterou z rodinky si pořídíte, volba bude určitě těžká, ale teď už víte, která z dam je mou favoritkou. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)