Nákupy v USA aneb hromada, kterou jsem si přivezla

pondělí, října 10, 2016

Krásné dobré ráno, 
poslušně hlásím, že se za vámi konečně vracím v plné síle a nadšení, s elánem a nápady :-) Od tohoto týdne se můžete na blogu těšit na pravidelné články v pondělí, ve středu a v pátek a já slibuji, že je tu vždy najdete :-). Týden rozjíždím tím, co všechny nejvíce zajímá a to ukázkou těch bláznivých, obrovských nákupů, které jsem při svém čtyř měsíčním brázdění USA podnikla. Pokud sledujete blog na instagramu, tak víte, do čeho jdete, pokud ne, tak se připravte :D. 
Postupem času se můžete těšit na recenze všech produktů, které jsem nakoupila a jestli vás některé zajímají více, než ostatní, určitě mi dejte vědět, abych si se samostatnou recenzí více pospíšila. 


Z pečující kosmetiky jsem si toho moc nepřivezla, protože je sakra těžká. V kufru se usadilo jen na třicítku dezinfekčních gelů od Bath and Body Works, tělový olej od Victoria Secret, všemi opěvované (a opravdu skvělé) deodoranty od Secret (proč je tu sakra nemáme) a v neposlední řadě také slavné peelingy od St. Ives, které jsu mimochodem také naprosto skvělé a už teď mě mrzí, že jsem vzala jen dva. Hold dekorativky bylo na kila a tu jsem musela mít. 


Kdyby neexistovala blogová sféra, tak nemám tušení, co si v USA pořídit dřív. Takhle jsem jela vybavená slušným seznamem produktů, po kterých jsem se musela podívat a které jsem si chtěla domů odvézt. Z klasik jsem si pořídila mono, dua i paletky od Wet and Wild. Ceny jsou směsné a kvalita opravdu na jedničku. Dále jsem si pořídila opěvované paletky od Milani. Líbí se mi barevné složení, jinak jsem je použila jen jednou, takže uvidíme. Mám velkou zásobu tužek na oči značek Marc Jacobs, Physicians Formula, Kat von D a Maybelline. Od nich mám také u nás nedostupné odstíny Color Tattoo a to jak v klasické, tak tužkové i tekuté verzi. Od L'oreal pak mám (opět) u nás nedostupné odstíny Infailible eyeshadow a návdavkem primery od Milani i Wet and Wild. Letos jsem si pořídila tři řasenky. Ta na obrázku od Kat von D je strašná, všemi opěvovaná SuperSizer od Covergirl mě totálně zklamala a jediná řasenka, ze které jsem nadšená je Better than Sex od Too Faced. Má favoritka, kterou asi jen tak něco nenahradí. 


Co se týče nejrůznějších pudříků, makeupů a tvářenek, mám také dost úlovků. Nadšená jsem z rozjasňovače od Becci ve spolupráci s Jacklyn Hill. Je taaaaaaak úžasný. Z drogérkových rozjasňovačů mám dva od Physicians formula, od stejné značky mám pak i slavný Butter Bronzer. Co se sypkých pudrů týče, vyzkouším jeden od Maybelline a konečně mám opěvovaný Air Spun. Tvářenky od Maybelline a Covergirl, pak jedna stálice od Revlonu. Z makeupu jsem pořídila All nighter od Urban Decay (je úžasný!), 3v1 Stay Fabulous od Covergirl a pak Smart Shade od Almay, které budu muset ještě zkusit. Z dražších pak korektor od Kat von D a Naked Skin. L'oreal má v zastoupení fixační sprej a také cushion makeup, který se stihl v září dostat i k nám. 


A mé oblíbené produkty na rtíky. Mám tu rtěnky od Marca Jacobse, Bite Beauty, L'oreal, Milani, Wet and Wild, Milani a Revlonu. Plus novinky od Maybeline, které se velmi podobají skvělým Melted Lipstick od Too Faced. Mimichodem, odstín Queen B v matné verzi mi na obrázku chybí.
V závěru jsem si pak také pořídila Tartelette in Bloom a Tartelette Tease od Tarte.
Musím říci, že jsem se svými nákupy nad míru spokojená. P:S: Nebojte, ColourPop bude mít svůj vlastní článek :D, jelikož je toho tolik, že si ho zaslouží.




Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Super že jsi zpět! :) Už se těším na články :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že by som dopadla rovnako s množstvom, ktoré by sm si kúpila :D :) Skvelý článok! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. To je pěkná nálož, dopadla bych určitě podobně :-) Já jsem si nedávno objednávala tu paletku s teplými tóny od Milani a Comfort zone od Wet n Wild z českých e-shopů, tak jsem ráda, že něco z toho je k mání i u nás :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já také, sice s pěknou přirážkou, ale co se dá dělat.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)