Saloos tělový peeling Mojito

pátek, října 14, 2016

Dobré ráno, 
doufám, že jste při pátku natěšeny na víkend a máte nějaké pěkné plány. Pokud při nich chcete také mít neuvěřitelně jemnou pokožku a příjemně vonět, tak jste otevřely ten správný článek, protože dnes si tu budeme povídat o peelingu na tělo od Saloos s vůní Mojita a řekněte, kdo by neměl Mojito rád? 


Pokud pokukujete po novém peelingu a máte rády českou značku Saloos, hledejte ve stojanech či online skromně vyhlížející, plastový kalíšek laděný do zelena se šroubovacím víčkem. Nebojte, uzávěr je dostatečně pevný a silný tak, aby se vám při manipulaci z kalíšku nic neztratilo. Navíc, při prvním použití musíte ještě odstranit papírovou krytku, která celý obsah drží pevně vevnitř. 


Po otevření vás jistě mile překvapí dvě věci. Zaprvé vás zaplaví úžasná vůně limetky, která je silná, věrná a osvěžující. Zadruhé, hustota a konzistence peelingových částeček. Ty jsou totiž tvořeny mořskou solí, řadí se mezi ty větší, husté a mají, překvapivě, bílou barvu. Peeling je bez konzervačních a syntetických vonných látek.  Jeho skvělou vůni tvoří, jak název sám napovídá, limetka a máta nu a návdavkem v něm naleznete také rostlinné oleje. 


Jelikož se jedná o peeling, tak vám je jasné, že má za úkol jemně obrušovat pokožku a zbavovat jí odumřelé kůže, zvyšovat její jemnost a pružnost. Zajímavé na tomto peelingu je fakt, že je silně citrusový. Však víte, obyčejně si kupujete peelingy zklidňující, jemně vonící, možná vanilkové. Jenže to, že tento peelingu voní po Mojitu vaše smysly oživí, stimuluje, dodá vám energii. Právě proto, že mi kombinace peelingu Mojito a válení se ve vaně přišla dost zvláštní, jsem strašlivě ráda, že jsem ho vyzkoušela, protože po hodince cvičení není lepší možnost, jak se nakopnout, než právě svěží vůní citrusů. Navíc, vůně vám na pokožce zůstane hodiny po té. 


Peeling tvoří zrníčka mořské soli, která jsou hrubší a velmi koncentrovaná. Peeling je tedy kvalitní a složení přímo ideální. Jednotlivé kousky soli k pokožce pěkně přilnou tak, abyste je mohly řádně zapracovat a odumřelých buněk se zbavit. Navíc, po kontaktu s vodou se velmi jednoduše smývají. Jelikož peeling obsahuje oleje, tak pokožku nevysouší, naopak na ní zanechává jemný olejový film, který se během několika minut vsakuje a pokožku hydratuje. 


Slovo na závěr? Mojito peeling je skvělý a všem ho můžu doporučit. :-* Pokud jste ho ještě nezkoušely, či o něm snad ani neslyšely, tak se jukněte na saloos.cz nebo do první DM drogérie a určitě si ho pořiďte. Stojí za to. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Tý jo to díky za tip nějaký peeling zrovna sháním :) A vůně limetky mnam :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tento peeling jsem měla a za sebe můžu taky 100% doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto peelingu jsem už četla a stále se nemůžu rozhodnout, jestli ho potřebuju :D Ale když teď nad tím tak přemýšlím, tak si ho nejspíš pořídím :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že i kdybys ho nepotřebovala, tak stojí za to :D

      Vymazat
  4. Tento peeling jsem měla v čokoládové verzi a byla jsem s ním moc spokojená :)

    Narozeninová soutěž o paletku Fortune Favours The Brave MUR

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)