Secret Outlast Deodorant

středa, října 26, 2016

Ahojky, 
dnes pro vás mám, možná, trošku netradiční článek. Všeobecně moc nerada píšu o produktech, které se u nás nedají lehce sehnat a už vůbec se mi lehce nepíše o produktech, které u nás, ani na žádném eshopu prostě a jednoduše nejsou. Jenže, po vyzkoušení slavného Secret deodorantu vám o něm prostě napsat musím a pokud se třeba jednou budete chystat na cestu do USA a nebo u nás budou tyto kousky nějakým záhadným způsobem dostupné (jednu dobu byly poměrně hojně na eshopech, ale teď po nich není ani vidu ani slechu), tak budete vědět, že stojí za to a musíte je mít. 


Pokud blog sledujete déle, tak víte, že jsem zastáncem Rexony a jejich Maximum protection. Ale víte jak, zkoušet se musí co to jde a vzhledem k tomu, že deodoranty Secret vskutku patří mezi elitu toho, co americký trh nabízí, musela jsem je vyzkoušet. Konkrétně jsem si tedy pořídila tuhé deodoranty ve verzi outlast. Větší balení má 73g produktu a vyšlo na trošku více než 4 dolary, řekněme v  přepočtu na 120 Kč. Po dvou měsíčním používání jsem zhruba v půlce. V nabídce je 8 různých parfemací. Já jsem zvolila jemný Protecting powder a Active fresh. Není mezi nimi žádný rozdíl.


Jednotlivé složky ze složení vidíte na fotce výše. Rozebírat je nebudu, sami si určíte, zda se vám líbí, či jestli je složka, která by vás mohla dráždit. Jako každý deodorant i tento slibuje ochranu před zápachem až na 48 hodin, suché podpaží, chladící efekt, speciálně vyladěné ph produktu, které by mělo nepříjemnému odéru zabránit ještě před tím, než se vytvoří, svěží parfemaci. 


Deodoranty krásně voní, skvěle plní svou funkci a jednoduše skvělé. Hodí se jak na normální den, tak na dny, kdy jdu cvičit. Podpaží udrží suché a pokud k nadměrnému pocení dochází, nevšimnete si žádného zápachu a opravdu cítíte jen svěží vůni. To platí i na večer, když si sundám tričko (nebo jakýkoli vršek) a stále na něm tu příjemnou vůni cítím. Musím říci, že jsem z tohoto deodorantu příjemně překvapena. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Já tyhle deodoranty miluju! Mám ještě jeden z Ameriky a ten si opravdu šetřím, protože, jak si říkala, nejsou snad nikde k sehnání :(. BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct že je teda hodně lákavý, jen škoda že tu není k sehnaní. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Dřív jsem si je kupovala u Karolíny Plum Foolery, když měla e-shop, vloni v létě jsem si nechala přivézt od přítele zásobu, ale teď už používám poslední. Těžko říct, proč je u nás nikdo neprodává, zájem by očividně byl, ale na ebay se dají koupit i za 140 Kč včetně pošty. Nejraději mám verzi Scent Expressions, ale pouze gelovou, i když u té tuhé verze píšou, že oblečení nebarví, mně barví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je u Káji kupovala. Škoda, že už eshop není. A na tu ebay tedy mrknu.

      Vymazat
  4. Měla jsem ho několikrát, ale o něco více mi vyhovuje ta gelová verze. Každopádně Secret deodoranty opravdu krásně voní a všechny vůně jsem milovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)