Too Faced Matte Melted Lipstick

pondělí, října 17, 2016

Dobré ráno milé dámy, 
vítám vás v novém, svěžím, mrazivém a u nás prozatím propršeném týdnu :-) Doufám, že jste si o víkendu pořádně odpočinuly a načerpaly síly na školu, práci či cokoli jiného, co vás v tento týden čeká. Já už se neuvěřitelně těším na týden další, jelikož pojedu do Štrasburku, juhůůůů. 
Nebudu však předbíhat, pořád před sebou máme celý tento týden a ten na blogu začnu recenzí na produkt, o kterém jste určitě již mnohé slyšely. Povídat si budeme o Matte Melted lipstick od Too Faced, v odstínu Queen B. 


Too Faced má mnoho populárních výrobků. Za všechny můžu jmenovat třeba svou milovanou řasenku Better than sex, Chocolate solei bronzer či právě dnes zmiňované tekuté rtěnky, které se staly naprostým hitem již v loňském roce. Určitě se vám vybaví plastové balení na vytlačovaní, kde houbičkou dole vytékal produkt, který jste pak zapracovaly do rtů. Těchto klasik má Too Faced na 40 odstínů a tak nebylo překvapením, když přišli na trh také s matnou verzí, aby se udrželi na čele prodejních žebříčků. Matné rtěnky jsou přeci v kurzu. 


Překvapením pro mě tak nebylo ani to, když mi v USA, kde jsem tuhle krásku kupovala trvalo tři měsíce a na osm návštěv nejrůznějších Sephor k tomu, abych si svůj vytoužený odstín Queen B koupila. Too Faced nabízí na osmnáct odstínů, ze kterých si můžete vybrat no a protože já jsem blázen na fialovky, tak mi bylo jasné, který odstín si budu muset odnést. To bylo radosti, když se ke mně tahle nádherně, luxusně vyhlížející kráska dostala. Design je na jedničku. Balení působí opravdu honosně, jako byste měli rtěnku za tisíce ve skle. No prostě a jednoduše, všimne si jí každý, když jí vyndáte venku a stejně tak vypadá naprosto skvostně doma na toaletce. 


Při prvotní aplikaci se formula rtěnky tváří leskle, aplikuje se v podstatě jako lesk na rty, krásně klouže, rty vyplní a nepřilne k žádným suchým místečkům a nebude je zvýrazňovat. Dejte jí dvě, tři minutky a krásně zaschne do matna, trošku se ztmavne a pak se ze rtů po celý den nehne. A teď nemluvím o tom, že vydrží čtyři hodinky. Ne, vydrží celý den od rána do večera, včetně pití a jídla (testovala jsem i se sladkými jahodovými knedlíky). Samozřejmě, v průběhu dne jemně slábne na intenzitě, ale nehrudkuje, neopadává, jen barvu tak trošku, rovnoměrně, ojídáte :D. Na rtech je neskutečně příjemná, není vůbec cítit, není potřeba jí kontrolovat protože celý den zůstane tam, co má. Plus, pokud byste jí přeci jen chtěly v průběhu dne oživit, tak můžete a ani to jí neublíží. Druhá vrstva na tu první bez problému sedne. 


Přemýšlím nad tím, jestli je nějaká další vlastnost, kterou bych od rtěnky chtěla a kterou by tenhle zázrak nedisponoval. Cena se pohybuje kolem 500 Kč (já kupovala za 21 dolarů) a balení obsahuje 7 ml produktu, což je na tekutici docela dost, klasicky mají kolem 5-6. 
Do téhle krásky jsem neskutečně zamilovaná a opravdu málo kdy mě potkáte na rtech s něčím jiným. Na seznamu mám již další dva odstíny které beru hned, jak budou v Sephoře nějaké pěkné slevy. A vy? Utíkejte pro ní!


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Nádherný nude odstín.. Wau.. docela nad tím uvažuji :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný odtieň, na perách sa mi zdá úplne iný ale fakt nádherný, tak to vyzerá, že si nejaký zaobstarám, keďže čítam samé chvály :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, klidně bych nějakou vyzkoušela, pokud seženu vhodný odstín. Já si ted zamilovala tekuté rtěnky od Gerard Cosmetics, jsou vážně skvělé a nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s touhle značkou mám docela problém, tudíž jsem jejich verzi ani nezkoušela.

      Vymazat
  4. V tubě se mi tento odstín vůbec nezalíbil, ale jakmile jsi ukázala i rty, tak se mi barvička zalíbila. Vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbil hned podle swatchů na internetu ani v reálu nezklamal.

      Vymazat
  5. vôbec by som nepovedala, že na perách vyzerá takto skvele :) takéto odtiene si nekupujem, lebo sa mi nepáčia, ale tento vyzerá na perách úplne inak ,a 100krát lepšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný odstín! Moc se mi líbí a asi si taky nějakou pořídím.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá super a má naozaj náádherný odtieň!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)