L'oreal Brow Artist Sculpt

pondělí, prosince 12, 2016

Krásné pondělní ráno všem, 
víte, miluju Vánoce, vánoční čas, ozdoby, dekorace, rozsvícené město, trhy, bramboráky, punč, koblížky i těstoví. Uživám si vánoční úklid, balení dárků a poslouchání koled od rána do večera celý prosinec. Jenže, prosinec také znamená zkouškové a tuna práce do školy a to je ta část, kterou opravdu nemusím. Navíc, v prosinci jsem začala v nové práci a teď nevím, kde mi hlava stojí. Jsem ještě doma? Nebo už v v elfí vesničce? :D


Dnes pro vás mám recenzi na Brow Sculpt Artist od L'oreal. V letošním roce byl v drogériích boom nejrůznějších přípravků na obočí a zdá se, že i tyto produkty, které byly povětšinou doménou dražších značek, si své místo získávají i u těch dostupnějších. L'oreal vtrhl na trh hned s několika tužkami, gely a přerůznými přípravky. Ne všechny se, jako vždy, dostaly k nám a proto je potřeba vybírat z toho, co nám regály nabízí. A to je mezi jinými i tento fixační gel na obočí v poněkud prazvláštním vzhledu a uspůsobení. 


Tento výrobek má být jakýsi hybrid dva v jednom. Obsahuje klasickou část s kartáčkem, kterým se má gel na obočí zafixovat tak, aby vám jeho tvar po celý den držel. Zároveň však má i krátkou, tvrdší část bez štětinek, kterou máte gel na obočí nanést v koncentrované formě a tak si obočí vyplnit. Zajímavé. Výrobce slibuje přírodní odstíny (osobně jsem narazila jen na dva a ani internet mě moc nepřesvědčil o tom, že bychom jich, alespoň u nás, měli více), lehkou texturu, jemnou fixaci, sametově matný finish (potvrzuji), praktický aplikátor (jakože cože?) a snadnou aplikaci. Gelík se prodává za cenu kolem 200 Kč a 6,5gramů. 


Víte, tohle je dosti zvláštní produkt, se kterým to prostě musíte umět. Kartáček samotný se používá velmi špatně, protože se směr a úhel nedá nastavit tak, abyste si tou stranou bez štětinek produkt nerozmazaly všude okolo jen ne tam, kam chcete. Odstín mám sice dark brunette ale je  takový nemastný neslaný, se studeným podtónem a ten by sedl spíš opravdovým černovláskám. A o koncentrované aplikaci gelu ani nemluvím, protože to je špinavá pohádka sama pro sebe. Když budete zkoušet a zkoušet a dostanete ten správný "grif", tak si pěkné obočí vykouzlíte, ale je to práce na několik minut a na to ráno snad nikdo nemá čas. To raději zůstanu u osvědčených gelů (Alverde, Rimmel) se kterými mi stačí pár sekund abych obočí na celý den zafixovala. Z tohoto produktu prostě unešená nejsem. 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Jejda, to je podivnost. Díky za varování!

    OdpovědětVymazat
  2. No ten kartáček vypadá dosti divně pro mě teda nic moc.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To teda vypadá dost divně, nechápu, kam na tohle ti výrobci pořád chodí :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Jako inovace super, ale využití pokulhává.

      Vymazat
  4. Už když jsem ten aplikátor viděla, bylo mi jasné, že to není nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je naozaj zvláštny aplikátor :))) ja mám od Loréal ten brow artist maker v ceruzke, a ten je super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)