Innerbeauty Awards 2016: Hair

středa, února 08, 2017

Krásné dobré ráno, dnes pro vás mám konec seriálu InnerBeauty Awards 2016 a tento článek je remake z roku loňského, jelikož se v mé vlasové rutině v podstatě naprosto, ale naprosto nezměnilo. Opakování je matka moudrosti, takže věřím, že vám to nebude vadit a jdeme na to :-)


Ginger Shampoo: Tento šampon slibuje, že vás zbaví lupů, zklidní pokožku hlavy a pomůže vám vaše lokny uvést do pohody. Obsahuje kořen zázvoru, březovou kůru, výtažky z vrby bílé a dubového mechu, které pomáhají zklidňovat pokožku hlavy. Naleznete tu také organický med, který hydratuje a vyživuje vlasy a dodává jim lesk. Panthenol má pak zajistit, že budou vaše vlasy silnější a méně náchylné k lámání a nebudou se vám na nich tvořit roztřepené konečky. Řekněte samy, tohle zní opravdu skvěle. Nemám tušení, jak tenhle zázrak funguje, ale věřte tomu, že funguje skvěle. Používám ho ob-jedno mytí a střídám ho tedy se šamponem, který obyčejně používám. Není tolik pěnivý, nebuďte překvapené. Do vlasů se velmi dobře zapracovává, je příjemný a rychle se vymývá. Na to, že hlavní složkou je zázvor, nevoní po něm nijak výrazně, naopak, parfemace je velmi příjemná. Vlasy jsou zhruba po týdnu používání viditelně zbavené lupů, netrápí mě svědící pokožka hlavy si snad občasné nepříjemné tahání na "vysušených" místech. Vlasy jsou zdravé, lesklé a vyživené. Dobře se rozčesávají, drží tvar a já se cítím skvěle.  


Zastavovat se nad suchými šampóny Batiste snad již není nutné. Uvidíte je v každých spotřebovaných produktech, jelikož co je začali prodávat v Douglas, tak mám doma při ruce každý měsíc minimálně dva. Nemůžu za to, že to jsou ty nejlepší suché šampony. Speciálně mám ráda především tento třešňový, který na víc úžasně voní


Dove Regenerate Nourishment Olej:Olejové sérum je pak kapitolou samo pro sebe. Ačkoli se jich v našich drogériích objevuje čím dál tím víc a jednotlivé značky se snaží předhánět v tom, kdo je udělá lépe, tohle se opravdu povedlo. Na to, že se jedná o novinku v portfóliu Dove, je vytvořené velmi dobře. V malém balení se pojí výživné oleje i regenerační vlastnosti, jejichž výsledkem budou zářivé vlasy. Navíc, pokud si na olej vzpomenete pravidelně, pomůže vám od třepení konečků a vlasy bude posilovat. S olejem se pracuje velmi dobře. Obyčejně mi stačí 2-3 pumpičky, které vetřu do vlhkých konečků a pak pokračuji s vysoušením jako vždy. Olej vlasům dodá opravdu velmi zdravý lesk. Největší potěšení? Když si lesku všimla mamka na oslavě svých narozenin a moc jí zajímalo, co že to testuji a proč už to také nemá doma. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)