Garnier Event: Fructis #superovoce

pondělí, června 05, 2017

Krásné pondělní ráno, 
další prosluněný a propršený víkend máme za sebou a je tu fresh start do týdne nového. Já mám za sebou víkend strávený v bazénu, ve víru virtuální reality ale také milé blogerské akce, o které bych vám tu ráda trošku napsala. 


V pátek odpoledne se ve Veslařském klubu Slávie představovala nová, inovovaná, svěží a super řadě Garnier Fructis. Jelikož se jedná o řadu, která je na českém trhu dlouho, předlouho, tak věřím tomu, že jste od ní již ledacos vyzkoušely, popřípadě jste o ní určitě alespoň slyšely. 


Fructis přichází na trh s inovovaným složením šamponů, kondicionérů, masek i olejů, vylepšenými obaly, recyklovanými obaly a s velmi příjemnou kampaní. Jejich novinkou je super ovoce, které je obsažené v jednotlivých produktech. Vlasy si tak nově můžete hýčkat pomocí granátového jablka, avokáda, grapefruitu, acai či okurky. Produkty navíc obsahují výtažky z bambuckého másla, cukrové třtiny, zeleného čaje či citrónu, vitámíny B3, B6 a mnoho dalšího. 


U Fructis nejsou žádní troškaři a tak přicházejí s celou škálou produktů na vlasy lámavé, bez lesku, barvené, slabé, suché, mastící se, či vlasy s lupy a proto věřím, že si svou oblíbenou barevnou řadu najde opravdu každý z nás. 


Ceny jsou drogérkově příjemné, začínají na 75 Kč a končí na 119 Kč za masky a oleje. 






Akce to byla opět povedená a příjemná, tudíž moc děkuji Barče a celému L'oreal týmu za pozvání a těším se na testování. O jaké řadě si povíme nejdříve? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Jé, ty balíčky pro Vás připravily úžasný a jak měli nachystané i občerstvení - pecka :) A teda řad je nových spoustu, dělám si zálusk na masky, omrknu v drogerkách

    OdpovědětVymazat
  2. Balíčky vypadají skvěle. Líbí se mi nové obaly.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jejich šampóny jsem měla vždycky ráda, ale pak se začaly z obchodů pomalu vytrácet a já na ně zapomněla. Už se těším až na ně zase narazím a hned vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto dokonalá prezentace od Garnieru :) Řada Fructis mě nikdy nezklamala, ačkoliv to nejsou nejlepší šampony, jaké jsem kdy vyzkoušela. Měla jsem moc ráda ty z kolekce Densify.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná prezentace! Jsem na šampony zvědavá....

    OdpovědětVymazat
  6. Garnier šampony nádherně voní, tahle PR prezentace vypadá taky nádherně a propracovaně, ale účinky mě zatím moc nepřesvědčily.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)