L'oreal Milky Gel Makeup Remover

pondělí, června 19, 2017

Krásné dobré ráno, 
červen je ve své půlce, plány na dovolenou vrcholí, sluníčko svítí a doma se chce trávit méně a méně času. Podobně jsem na tom i s péčí o pleť - v zimě si ji hýčkám a starám se o ni, v létě se snažím najít ty nejrychlejší způsoby jak se zbavit i té trošky makeupu, ktery na sobě mám a nezatěžovat se zdlouhavým odličováním. Proto jsem při návštěvě drogérie nedávno sáhla po tomto odličovači. 


V první řadě mi hned přišlo divné, že jsem o tomto krémovém odličovacím gelu 3v1 neslyšela a to jak na naší, tak ale i zahraniční scéně. Poučení do příště - pokud jste o nějakém produktu neslyšely - znamená to jediné, buď má značka mizernou marketingovou kampaň (což bych u L'oreal rovnou vyloučila) a nebo daný produkt stojí za prd. Ono se totiž o těch špatných produktech těžko mluví a povětšinou je prostě jednodušší se o nich rovnou ani  nezmiňovat. 


Za druhé, po podrobném prozkoumání informací mi přišel produkt velmi zvláštní. Má totiž fungovat jako takový trojitý hybrid. Tedy, každý den se má používat k čištění pleti (tedy něco jako krémový peeling), následně se pomocí něho má dát pleť i skvěle odličovat a za třetí je občas můžete použít jako masku, alespoň to tvrdí výrobce. Řekněte samy, takováto kombinace účinků je více než zvláštní a to bych to nebyl já, abych se nejala krémík vyzkoušet. 


Výrobce uvádí, že je produkt v krémovo-gelové struktuře, ale na první "omak" a vyzkoušení je jasné, že se jedná o klasický krém - nijak se svou strukturou neliší obličejovým, či tělovým krémům. Nemá žádnou výraznou parfemaci a  obsah jedné plastové, vymačkávací tuby je 150 ml což by stačilo na několika měsíční čištění, odličování i maskování. Obsah složení vidíte výše. 


Jala jsem se krém vyzkoušet k odlíčení a jak se na obalu píše, použití krému je vhodné pro suchou a citlivou pleť a stejně tak k odličování očí. Nebudu vám lhát, odličování se nekonalo. Krém je hutný, špatně se s ní pracuje a navíc pálí jak čert. Při aplikaci vytvoří na pokožce mastný film, se kterým se nedá hnout ať mažete, jak mažete. K čištění je úplně zbytečný, jelikož jeho použití nemá na pleť žádné účinky (až na to štípání) no a jako maska se použít nedá, protože pak jednoduše sedíte s vrstvou krému na obličeji. Výsledek? Žádný!


Tenhle kousek je rozhodně tím největším propadákem letošního roku (alespoň prozatím) a já vám doporučuji se mu vyhnout!

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. To je zajímavé tý jo, jako sám o sobě vypadá fakt dost dobře, škoda, že nefunguje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No třeba by se dal použít klasicky s vatovým tamponkem jako odličovací mléko, ale pokud pálí, tak to je fakt k ničemu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)