May Empties

středa, června 07, 2017

Krásné ranko, 
k začátku nového měsíce neodmyslitelně patří článek a přehled o tom, co se mi podařilo v měsíci uplynulém spotřebovat. Jelikož nejsem žádná přebornice, co se spotřebovaných produktů týče a i když považuji rok 2017 především za spotřebovávací a ne nakupovací, pořád toho mám doma dost a dost. V květnu jsem "zlomila" sedm kousků a to je pro mě takový průměr, jelikož to umím i mnohem lépe. No co už, pojďte se se mnou podívat na to, co jsem vyhodila do koše a jaké to bylo. Recenze na jednotlivé produkty budou jako vždy uvedeny v názvu produktu, abyste si je mohly přečíst, pokud vám utekly. 


No name pěna do koupele Avon
Rimmel gel na obočí

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Je škoda, že k produktům nepíšeš vůbec nic, třeba jen shrnutí produktu jednou větou, člověk se chce něco dozvědět, jak ti produkty třeba vyhovovaly, místo toho musí klikat na další odkaz a číst dlouhou recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem pojala rok 2017 jako rok "spotřebovávání zásob", ale ať dělám co dělám a spotřebovávám toho dost, tak se mi to doma pořád množí a kosmetiky nějak neubývá (občas se holt neudržím a musím mít nějakou tu novinku :D). Tak doufám, že Tobě se ta desyslizace daří lépe. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)