Dny Marianne 2017 aneb šílenství je za námi

pondělí, září 25, 2017

Krásné oondělní ráno a příjemný start do nového týdne všem, 
minulý víkend proběhly snad všemi oblíbené Dny Marianne a tak jsem tu s rekapitulací toho, co jsem si z natřískaných obchodů plných dam s kupóny odnesla já. 


Říkala jsem to už loni a budu se opakovat zas, ale slevy na Dny Marianne a nabídka obchodů je rok od roku horší a horší. Nejžalostnější je ale fakt, že se to i tak vyplatí a zaplať pánbůh za každých 20% které se dají ušetřit. Klasicky nejlepší nabídku měla Teta drogerie, kde jste na jednotlivé kupónky ze dnů Marianne mohly navíc použít jejich interní 20% slevu a najednou jste ušetřily za výrobky rovnou polovinu a to se už pořádně vyplatí. 



Já jsem letos běžela hlavně do Clinique, jelikož jsem si více než oblíbila jejich pep start krém v modré verzi o kterém jsem tu básnila již několikrát. Sleva byla 20% a navíc k nákupu jako vždy dávaly krabičku plnou překvapení. V té se ukrývala pěkná spousta produktů i když mé nadšení upadlo, když jsem zjistila že jejich polovina je určena pro vyzrálou pleť. No nic, přidám je mamce do vánočního balíčku a bude mít radost. 


Sama se pak těším na vyzkoušení profláknutého odličovače Take the day off a také High impact řasenky. Dámy v butiku v Paládiu byly moc milé, ochotné a pobíhaly kolem zákaznic jako včeličky, takže fronty pěkně ubývaly. 


To samé se tedy nedalo ani zdaleka říci o mé návštěvě Marionnaud v Paládiu, kde bylo "poradkyň" více než zákaznic, avšak všechny stály po stranách a vykecávaly místo toho, aby byly zákaznicím k ruce. Musela jsem několik minut čekat u stojanu s Clarins a když si mě ani tak dámy stojící vedle mě nevšimly poprosila jsem je o pomoc, hledala jsem medový olej na rty. Ten nemohly najít a nebyly mi ani schopné říci, jestli ho v nabídce standartně mají a tak jsem si nakonec vzala jinou variantu a šla. U jedné pokladny, která byla v provozu, byla děsná fronta, protože zákaznice hledaly kuponky až na místě a na rozdíl od jiných obchodů se tu nikdo neobtěžoval s tím jim pomoci. Alespoň že dárky byly pěkné - balzám a sleva na příští nákup.  


Rossmann měl 40% slevu na L'oreal a i když jsem chtěla několik věcí, nic pochopitelně již nezbylo ve světlých odstínech a tak jsem si alespoň pořídila svůj kdysi oblíbený Lumi korektor/rozjasňovač. Ve výprodeji jsem ukořistila pudr Affinitone a za 139 Kč taky matný Fit Me makeup. Navíc měly také extra slevu 50% na Revlon a tak jsem si snad po osmi letech pořídila ColorStay makeup.  


Nu a nakonec jsem s 20% slevou zamířila do Douglasu pro sucháče od Batiste, protože těch není nikdy, ale nikdy dost. K nákupu tu rozdávali roztomilý krém na ruce. 

Co říkáte na Dny Marianne a jaké produkty jste nakupovaly vy? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Moc hezké kousky kosmetiky sis v těchto šílených dnech pořídila, já tento rok tentokrát nic nekoupila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na Dny Marianne moc těšila, původně jsem měla v plánu koupit si jen pár věc které mi scházely, ale když jsem pak byla v Praze, musela jsem to nějak přehodnotit a nakonec jsem navštívila kromě plánovaného Reservedu a Estée Lauder i Sephoru, NYX, Kiehls,... Prostě jsem se trochu rozšoupla a teď si a čas dávám nakupovací stopku. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)