Maybelline: Nové matné rtěnky

středa, září 27, 2017

Krásné dobré ráno, 
dnes má moje maličkost narozeniny a to by nebyl můj den, kdybychom jej neoslavili recenzí na rtěnky - makeup produkt, který mám ze všeho na světě nejradši a kterého také mám tolik, že už ani nevím, kam s nimi :-)
Dnes to navíc bude jednoduché, rychlé a přímo k věci, protože rozsáhlý článek o těchto rtěnkách jsem psala již před dvěma lety, když k nám dorazily a nyní se jedná jen o velmi příjemné rozšíření barevných odstínů. 


Jak už všichni víme, tyto  rtěnky jsou famózně krémové, a zasychají do příjemného matného finishe. Na rtech drží jako přibité, nerozmazávají se, nerozpíjí, necuckovatí. Nepřežijete s nimi sice oběd ani sváču, protože nezanechávají extra stain ale v neporušeném stavu vydrží i šest hodin. Není to krása? Na výběr je z desítky odstínů a jejich nabídka se právě rozšírila o jemně zastřenou Beige Babe, růžovku Peach Buff a sytě hnědou Brown Sugar. Nyní si tedy můžete vybrat z jakékoli barvy od nude přes růžovky, borůvky, červenky a fialovky tak, abyste byla nanejvýše spokojená s tím, co na rtech nosíte. 
Co vám budu povídat, jestli patříte mezi milovnice sytých barev, matných rtíků a rtěnek všeobecně, jsou tohle produkty, které by vám určitě neměli uniknout. Protože věřte, že za to stojí. 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)